Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prepinani mezi 3 postavami, kazda ma sve specificke spelly, svoji specializaci ... WTF... Tohle ze ma byt GTA ? Opravdu ctu clanek o GTA ?
    Takze ted jeste presne nalinkovat, jak se maji plnit Q a mame zde uplne jinou hru ...

Tak nevim, bud starnu, anebo vyvojarum dochazeji napady a penize.
    • Asi jsi moc starý,tohle je dle mě jeden z nejlepších nápadů za poslední roky,má to neskutečný potenciál...
      • To není tím, že je moc starý. Já se na tenhle jejich nápad se třemi hlavními postavami taky zrovna netvářím nadšeně a to jsem fanoušek série už od prvních dílů. A stejně kysele se tvářím na to, že vypustili nakupování nemovitostí, randění a bůh ví co ještě a je mi jedno, jestli tyhle věci tam dřívě k něčemu byly nebo ne, prostě pro mě všechny tyhle ptákoviny skvěle dotvářely atmosféru.
        Ale co naplat, je to GTA, takže přese všechny oznámené podivnosti předobjednávka jasná. *14*
        • Randění bylo IMHO ta největší kravina, co kdy do GTA zakomponovali, to už mi přišlo zajímavější posilování v GTA:SA, to aspoň mělo vliv na celkový gameplay misí
          • No tak o tom by se dalo polemizovat. *7* Obojí rozhodně mohlo být zpracováno lépe. Ale to je fuk, jde o to, že tam prostě byly mraky možností, jak se zabavit, pokud se ti zrovna nechtělo plnit mise ať už vedlejší nebo příběhové a všechno to přispívalo k jakési uvěřitelnosti celého toho herního světa.
            • Jak hluboko musí člověk klesnout, aby randil a chodil do hospody pouze virtuálně? Nedokážu si představit "lidi", kteří ve hrách potřebují takové vychytávky
      • Chapu, ze hra se ma inovovat a menit, ale zrovna 3 postavy, vzdyt v GTA se nikdy clovek poradne nezzil ani s jednou, natoz se trema? Proc treba neudelat karierovy vzestup jedineho avatara a vuli sam se rozhodovat? Proc, kdyz vycistim mesto od konkurence, zbavim se vsech nepohodolnych lidi, jsem porad jen obycejny pesak s 10 mil na konte, 50 bourakama a mega vilou?
        V tomhle by se melo poradne zapracovat a ne pridavat dalsi bezduche postavicky do hry.

Ale mas recht, jsem moc stary, abych tyhle radoby inovace pochopil.
        • Já jsem třeba neměl nikdy problém se sžít se s postavou v GTA. Negři v SA mi vůbec nevadili, právě naopak, byla to parádní komedie a parodie na celou jejich komunitu, příjde mi, že většina lidí, kteří tento díl tolik kritizují, to nepochopili. Niko v GTA4 mi taky přišel v pohodě, tam mě ale štvala absence nějaké silnější dějové linky, bylo tam sice milion misí pro milion postav, ale časem to začalo trochu nudit. VC byla taková velká parodie na Scarface a na GTA3 bylo docela zajímavé, že hl. postava nikdy nepromluvila *1* V prvních dvou GTA vůbec o nějakou hlavní postavu nešlo, nebyl tam prakticky žádný příběh a přesto to suprově fungovalo a neskutečně mě to bavilo, navíc to podle mě mělo nejlepší atmosféru ze všech GTA
      • To jo, ale představ si, že kdysi dávno byla doba, kdy autoři nemuseli vymýšlet nic takového jako je přepínámí mezi postavama atd. a i tak to skvěle fungovalo a lidi se u toho královsky bavili
        • Nepamatuju si dobu kdy hry nepřinášely novinky...kdyby taková doba byla tak by hry už asi nebyli...

Příjde mi že hrozně přeháníš *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit