Přejít na výpis diskuzí
Nové studio zakladatele Looking Glass připravuje odhalení System Shock 3
8.12.2015 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Ja uz jsem vuci temhle "puvodnim znackam a puvodnim tvurcum" ziskal imunitu. v 99% pripadu to po tak dlouhe dobe znamena, ze to bude vytvaret nekdo, kdo k tomu naprosto ztratil vztah, at uz to bude puvodni tvurce nebo ne. Mohl bych tu vyjmenovat stovky prikladu, ale myslim si, ze jich kazdy bude znat hned nekolik.
-
-
Coz muze ale nemusi byt. Nedavno zde(?) link na konferenci ktere s ucastnil "puvodni tvurce" Deux Ex. ten tim, z toho .. nemyslim penize ale te legendy.. zije dodnes. to mimo jine znamena, ze ma urcitou filozofii jak hru/y delat. napr tvrdil, ze novackum ve studiu rika .. tady budete delat vsechno jinak a bude to mnohem tezsi .. mozna kecy, ale pokud tvurce ma/mel rekneme osobnost, a pokud se v byznysu pohybuje, sance je, ze bude produkovat veci v podobnem duchu. otazkou je, nakolik "puvodni tvurci" splnuji tyto podminky a take jestli a jak mohou do vyvoje mluvit nebo jsou v tymu jako maskoti.
imuni vuci marketingu? to bych se chtel naucit ;) -
stovky ? :)
-
-
Já s tím jeho příspěvkem i souhlasím, ale taky bych rád viděl ten seznam :-P
-
-
Nebudu jmenovat, jenom by to vytvorilo prihlouply flame. Ty stovky jsem samozrejme nadsadil, aby to znelo uderneji.
-
Ale tak nebuďme hned takový negativisti. Právě jsme zjistili, že se chystá System Shock 3!!!
Kua jasně, že se taky bojim, ale třeba to klapne. -
-
I kdyby to delali puvodni tvurci v kompletnim slozeni, tak by se stejne tak jako tak prizpusobili dnesnimu hernimu osazenstvu a modernim multiplatformnim trendum, takze uz to nebude ono. Ta doba, kdy se vsechno nedelalo jen pro penize uz je davno pryc.
-
-
Ehmmm..a čo taký Pillars of Eternity, Wasteland 2 alebo Torment: Tides of Numenera ?
-
-
-
-
-
-
Nie, radšej Halfa!
Oukej, ve vší vážnosti... hlavně to prosimvás neposerte. -
nikto, nebude to dobre..tj zjednodusene, linearne, s napovedami(ale asi svojich hracov si to najde)
stavme sa -
-
Super, soudit ještě dříve než něco vidíme. Hmm... tvůj názor je vcelku "objektivní" a "správný". Dej si facepalm a mazej prodávat koblihy.
-
-
...ako vacsina akoze hier za poslednych cca 7 rokov
Hmm... tvůj názor je vcelku "objektivní" a "správný" aha, takze ten tvoj je objektivny a spravny
*7* -
-
Kdyžtak se podívej do slovníku, co to slovo "názor" a "soudit" vůbec znamená, než vylezeš zas z tý tvojí mochomůrky s emotikonem na čele.
-
Jak asi můžu mít názor, když jsem jenom něco slabě zaslechl, přečetl, neviděl, nehrál a nemůžu dělat žádné závěry. ÁHA.Trapáku, srovnej si to v hlavě.
-
-
-
-
1-tka Warren Spector, 2-ka Ken Levine, 3-ka ?????? kto si ziska meno ??????
-
-
Church, kterého jsi opomenul už u jedničky?
-