Přejít na výpis diskuzí
Nové studio zakladatele Looking Glass připravuje odhalení System Shock 3
8.12.2015 | Petr Poláček
41 příspěvků
-
Máš pravdu, ale obecně můžeme kulisy a výpravu System Shocku 2 i Thiefa 2 zhodnotit jako poměrně "chudé" - ty hry měly zkrátka jiné přednosti.
-
Oni meli jen engine vyvijeny pro prvni Thief, tak bylo rozhodnuto. Mohli si koupit Unreal nebo Quake2 engine, ale kdo vi, jak to v te dobe meli s financema.
Zasadni pro Thief a SS2 bylo, ze vychazeli v dobe, kdy technologie zastaravala neskutecne rychle (obdobi 1998-2002) byl vyvoj HW a hlavne 3D acceleratoru nezastavitelny a pul roku stara hra vypadala oproti novym, jak chudy pribuzny. -
Ehmmm..a čo taký Pillars of Eternity, Wasteland 2 alebo Torment: Tides of Numenera ?
-
I kdyby to delali puvodni tvurci v kompletnim slozeni, tak by se stejne tak jako tak prizpusobili dnesnimu hernimu osazenstvu a modernim multiplatformnim trendum, takze uz to nebude ono. Ta doba, kdy se vsechno nedelalo jen pro penize uz je davno pryc.
-
Nebudu jmenovat, jenom by to vytvorilo prihlouply flame. Ty stovky jsem samozrejme nadsadil, aby to znelo uderneji.
-
Tak to pozor, System Shock 2 narozdíl od prvního dílu nebyl na takové technologické výši - měl lehce podprůměrné technické zpracování a i ve své době působil trochu "chudě a levně" (vše vynahrazoval atmosférou, příběhem a herními systémy).
První System Shock a Ultima Underworld byly technologicky nadčasové počiny a odkaz na ně může vzbuzovat falešné naděje o kterých píšeš, ale jak píšu já, s ohledem na druhý díl S. Shocku nemáš tak úplně pravdu... -
Já mám trošku strach z toho crowfundingu. System shock přece jen není izometrické RPG, adventura nebo jiný méně produkčně, resp. finančně, náročný žánr. Tohle je 3D hra z vlastního pohledu. Já sice nepatřím mezi fanatiky, kteří potřebujou špičkové nablýskanou grafiku, ale zkrátka bych nechtěl, aby pokračování jedné z nejlegendárnějších her působilo chudě nebo levně. Což by v případě jednoho nebo dvou milionů z Kickstarteru působilo. Ale třeba to bude mít úspěch jako Star Citizen a moje obavy budou rozptýleny.
-
Pohrobci Looking Glass? System Shock 3?
Proč mám pocit, že chcete jen "trochu" škodolibě mučit své čtenáře?
Hanba vám! -
Ale tak nebuďme hned takový negativisti. Právě jsme zjistili, že se chystá System Shock 3!!!
Kua jasně, že se taky bojim, ale třeba to klapne. -
Kdyžtak se podívej do slovníku, co to slovo "názor" a "soudit" vůbec znamená, než vylezeš zas z tý tvojí mochomůrky s emotikonem na čele.
-
Jak asi můžu mít názor, když jsem jenom něco slabě zaslechl, přečetl, neviděl, nehrál a nemůžu dělat žádné závěry. ÁHA.Trapáku, srovnej si to v hlavě.
-
Já s tím jeho příspěvkem i souhlasím, ale taky bych rád viděl ten seznam :-P
-
Church, kterého jsi opomenul už u jedničky?
-
stovky ? :)
-
no, nezbejva nez se modlit, další moje komentáře by byly jen mlácení prázdný slámy, kdo hrál 1+2 tak ví jaký to má bejt a nejspíš se všichni bojíme toho stejnýho
-
Ja uz jsem vuci temhle "puvodnim znackam a puvodnim tvurcum" ziskal imunitu. v 99% pripadu to po tak dlouhe dobe znamena, ze to bude vytvaret nekdo, kdo k tomu naprosto ztratil vztah, at uz to bude puvodni tvurce nebo ne. Mohl bych tu vyjmenovat stovky prikladu, ale myslim si, ze jich kazdy bude znat hned nekolik.
-
...ako vacsina akoze hier za poslednych cca 7 rokov
Hmm... tvůj názor je vcelku "objektivní" a "správný" aha, takze ten tvoj je objektivny a spravny
*7* -
Super, soudit ještě dříve než něco vidíme. Hmm... tvůj názor je vcelku "objektivní" a "správný". Dej si facepalm a mazej prodávat koblihy.
-
Nie, radšej Halfa!
Oukej, ve vší vážnosti... hlavně to prosimvás neposerte. -
nikto, nebude to dobre..tj zjednodusene, linearne, s napovedami(ale asi svojich hracov si to najde)
stavme sa