Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemame. Dokonca ani internet nemame, tento prispevok som nadiktoval do telefonu kamaratovi z Nemecka.
  • To je na péesdvojku ? Slušná grafika ....
  • Dovolím si ocitovat titulek z práce jednoho klasika: "Co Guma, to hicovanej smajl, aneb teorie boje za likvidaci alpinistů, svazek 15"
  • "Co já bych si dovoloval poučovat. Tahle na oko nevědomá chujovost založená na jednostranné dobrovolnosti prostě baví. " Jo he/he, vystihl ses perfektně. Tvoje chujovost je opravdu nekonečná *4* a náležitě mě baví... *15* Apropo, netrpíš tím tvým tzv. gumáctvím náhodou ty? Když o něm pořád mluvíš, asi na tom něco bude... Protože na běžnýho trolla si moc namyšlenej a používáš solidní slovník (sice sem tam s nesmysly, ale dejme tomu) a diakritiku... třeba budeš ta magická posledná guma nakonec ty co myslíš ? *3* -> Prostě někdo, kdo se snaží být trapný a vtipný zároveň a leze místním trollům do an*lního otvoru *3* Dobrou gumovou noc *3*
  • Škoda, že na Slovensku nemáte herní weby, mohl bys dělat vola tam...
  • Naštěstí ovládám množství technik, abych to nedostal, ale nakažlivý to je hoooodně zodpovědně. Jen jeden, maximálně dva případy, z deseti, kteří se ocitnou v ohnisku plném Gum, to nechytnou. Dokonce není zárukou ani věk, postavení, zkušenosti, ani údajná individuální (ne)vyzrálost mozku. Osvědčila se jen vyspělá vůle a tzv. S.R., ale Gumáctví je tak sviňská věc, že nechci tvrdit, co se ještě může ukázat. *9*
  • Jack1947
    Jestli si pravy He/he nic proti Trolling, je obcas zdravy pro kazdeho? Zvlaste kdyz ho umi, jestli ne a on tu neni, spas svoji dusi pac budou padat hromy a blesky. *16*
  • Nemůžu si pomoci, čím víc vidím videí, tím víc mi to připadá nějak takhle:

http://www.youtube.com/watch?v=W_zisUSfWDY
    *1* *1* *1* *1*
  • Ty to mas chudacku v te hlavince trochu pomotane vid? *1*
  • Ty mas nejakou gumovou uchylku? Da se to lecit? Je to nakazlive?
  • Co já bych si dovoloval poučovat. Tahle na oko nevědomá chujovost založená na jednostranné dobrovolnosti prostě baví.

(-_- )
  • No jo, další pěkný sloh od Trollmonka he/heho *4* Jinak, jak jdou terapie? Ještě ses nezbavil fóbie z prezarvativů (jak ty říkáš, gum)? Chudáčku... A zároveň tě musím opravit, trollí komentáře se nepočítají, resp. nemusí brát vážně, vzhledem k tomu, že jejich autoři se snaží na sebe maximálně tak upozornit (nejspíše nějaký psychický problém, asi méněcennost), nebo v trapnějším případě, se snaží být vtipní. Což se jim paradoxně sem tam i podaří, vzhledem k tomu, že bývají k smíchu... *15*

Ale jinak, díky za zpříjemnění večera, opět se bavím *3*
  • Já slintám na sběratelku za krásný tři káčka, takže prubnu všechno. Jedinej šáteček půjde z mýho konta, ale očekávám neočekávaně nadočekávanou jízdu, takže žádná starost.
  • Jack1947
    Jop zapaříme ale jen Singl a pak papa satecek. *15* *3*
  • Jistě, že počítají. Nebo mi chce jeden tvrdit, že si připadá do jiné kategorie? To asi ne. Trol je takový nepěkný označení a většinou je součástí "false consensus" efektu vyvolávaný gumama. Přesto moje výzkumy ukazují, že Gumy jsou tak vyspělí mišmaš humanoidi, že jsou nejen dál než trolové, ale dokonce i víc nebezpeční. Já teda osobně věřím, že v nich zůstalo sice něco lidskýho na to, aby z nich mohli být alespoň trolové i když nedokonalí, ovšem nevyzpitatelnost jejich transformace a ukrývání se je tak promakaná, že začínám mít obavy.

síoudí duši samozřejmě jen upevňuje již tak kvalitní vrchol toho herně nejlepšího a dostupnýho, takže není co dodat. Už příští týden, pánové a zapaříme.
  • ... i tak se to dá říct... *15*
  • !Vypadni!
  • Buď se nauč psát a myslet, nebo sem nelez... *7*
  • Blázni byli a budou, jen málo kdo si to přizná. :(
  • Ale což o to, novinka to je, jen ty animace a grafika... pořád to samý... nekst džen...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit