Přejít na výpis diskuzí
Nové video detailně prezentuje Extinction mód z CoD: Ghosts
30.10.2013 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
Měl by ses léčit na psychiatrii chudáku...
-
Počítají se trollové mezi lidi? Pokud ne, tak ho můžeme ignorovat teplouška...
-
Kontrolni otazka, Jsi troll , prosim neuraz se jedna se o zcela beznou proverku a nikdo by se nemel citit znevyhodnen. *3*
-
uz mam davno po patdesiatke a hra ma neskutocne bavi setkych tu v moldavsku to bavi co ze jeto patdesiatka!!!
-
nenne jasom cesky buzik a velky fanda justinabejbra a som napol poliak a madar a mam rodinu aj v moldavsku kam chodim za svojimi pravnukmi
-
Je mi 5 a hru moc nemusím. *5*
-
RIP: FAILFIELD,SHITFIELD,BUGFIELD,LEVOFIELD,CRAPFIELD,FAGFIELD,KIDSFIELD,SCRIPTFIELD,LAGGFIELD,BLACKFIELD,GAYFIELD,BRAKFIELD,mohlo byt aj DOGFIELD keby skrachovani programatori ktori pracuju za kazdy cent do huby spravili aj nieco inivatievne do svojej skrachovanej serie a namiesto gaya,negra a nejakej sikomokoej hentai dievcinky apravili kampan s psikom ale na cod proste nemaju skrachovani jedni *10*
-
máš pomatenou orientaci, ty jsi slovenský buzík
-
... ... ... KIDS WILL LOVE IT ... ... ...
-
Chci taky tak rychle prebijet pistol a to strileni wow *14* *11*
-
Hráči CoDu jsou na tom už tak špatně, že nedokáží správně napsat ani ty tři písmenka z názvu
-
tohle není novinka, ale hovadina
-
Cece, ted uz si docela srozumitelnej clovek, krivdil jsem ti z tebe mozna bude nakonec i ten "Cech". *3*
-
waw to vyzera perfektne failfield 3.5 moze iust handry fajcit cod tento rok opoat unicil sra*kovu konkurenciu shitfield a failzone co su faily roka zatal co caod je pecka snajlepsimkou grafikou a psoami i rybami
-
Tak oni změní zombies na emzáky, protože zombíků se lidi přejedli. Tak a teď změnit Call of Duty na -doplň si své-, protože toho se už taky lidi přejedli.
-
Neboj, ty budou az jako "pridavne mapy" 15e za jednu, yo tohle jim kazdej COD maniak slupne i s navijakem. A jeste bude uchcavat stestim nekolik dni do plen. *15* *3* *4*
-
A ještě si stěžujte že je COD furt to samé i když není, páč je todle novinka.
-
Působí to na mě dojmem, jako kdyby třeba do Mass Effectu dali režim odehrávající se za 2. světové války...
-
Osobně se divím že to neprodávají jako samostatné DLC
-
super, aspon trochu zmena po zombies :)