Přejít na výpis diskuzí
Nové video představuje vypulírovanou next-gen Laru Croft
4.2.2014 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Co je na tom next gen?? Muze mi to nekdo vysvetlit, vetsi nesmysl jsem nevidel. Zoufaly pokus vyvojaru, nebo to nemyslej vazne. Stejna hra a podle me stejna grafika (mam to na pc, a vim, jak s tema vlasama uz machrovali tehdy). Ale kdo chce vyhodit penize, za tu samou hru...
-
Aha! takze tato hra uz s klasickym Tomb Raiderom nema nic spolocne...keby dodnes robili stale TR1 v len lepsiej grafike a inom prostredi, tak som si na sto percent isty,ze napises pravy opak, ze je to opakujuca sa seria ala COD *6*
-
Tu totiz recenzenti v hrach hladaju zbytocne viac, ako by bolo zdrave, kazda hra podla nich musi byt unikat a prist s niecim novym *7*
-
Ty seš můj člověk a evidentně správný odborník, který pozná kvalitu.
-
Jedna z nejlepsich her lonskeho roku. Skvela hratelnost, pribeh, grafika. Doufam, ze brzy vyjde dalsi dil. A ze to tady dostalo pouze 7 me neprekvapuje, jsem zvyklej , ze dobry hry tady dostavaj nesmyslne malo.
-
Recenze na grafický facelift?
OK, doufám že nezapomenete zmínit neuvěřitelně next-genovou realistickou AI nepřátel (aneb naběhni si na svoji smrt) a jejich neuvěřitelně realistický počet. (na ostrovech přeci běžně bývají celé armády, že). -
ten žije především z nějaký "platby bokem" od vydavatelů tehle shitu... to mas jednou nová grafárna na ozkoušení s dopisem "vracet netřeba", pak 5x krabice od hry nebo 10x digital download, kerej prodá svejm kámošům po 300,- atd. Takovýdle hlody zdarma prostě nepíše
-
V 8xMSAA jsem to sice nehrál, ale jinak na full včetně TressFX. Stačí nemít komp z roku 2005.
-
i kdyby to vyšlo na PC, tak to za ten na hodinu zacpanej bandwidth nestojí..... ta hra s klasikym TR nema nic společnýho, max tak trapnejch 5% v "secret" kobkách, kerý sou menší než levely z 1. dílu
-
rofl že se jí cepín houpe u boku? toho by sis ani nevsim, kdyby ti to ve videu neukázali 10x nazoomovany... ale jo, kup si to, klidně 3x :D
-
Chtělo by to opravnou recenzi s odpovídající známkou. Na čísla si obvykle nestěžuji, ale Martin to tou sedmičkou netrefil *3*
-
Lépe jak v čem. Rozličení, detail mnoha textur - lepší pc. Fyzika, částicové efekty - lepší konzole. A tím konzole myslám PS4. Xbox je stejný, ale jen 30fps, což je docela trapné.
-
Tak já třeba předpokládám, že to bude jenom rozdílová recenze. Tzn. rozepíšou se o technických věcech, které má nová verze navíc, zhodnotí, jestli má smysl o koupi uvažovat a ve zbytku odkážou na původní recenzi. Víc mi přijde taky zbytečné.
-
nejlepsi je ta reakriv votr, to bylo uz v tomb raider 1 ne?:D
-
třeba?
-
Není vůbec pravda. Fyzika byla taky vylepšená.
-
Neříkej mi že Ultrabook má dobrý poměr cena výkon.... A na jen na psaní si jej nekoupím.
-
Vypadá to o něco líp, ale je to zbytečný kupovat když u sem to dohrál, kdyby to aspoň prodávaly za polovic ale ne za plnou cenu to je docela dost ubohý.
-
Vše co udělali je že naleštili věci aby se blýskaly, keře přimontovali na pružiny a Laře nafoukly kozy což pak nemuseli vůbec dělat předešlé věci, protože se hráčova pozornost upne na ně.:D
-
No nic, zahazuju počítač a jdu koupit novou konzoli s touto hrou. Pravý nextgen přišel právě v těchto dnech. Škoda jen, že Lara v této nové verzi má tak tupý obličej a větve stromu se krásně pohupujou (jako na pc z roku 2002) a stíny na kameni nikoliv. Ok, přehodnocuju. Do toho nejdu :))