Přejít na výpis diskuzí
Nové video představuje vypulírovanou next-gen Laru Croft
4.2.2014 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Což je grafika za 6K a PS4 Stojí 10000. Takže nevím. PC je hodně nezajímavá platforma poměr cena/výkon. A na psaní tu máme tablety, ultrabooky, mobily..
-
Next gen jak pra*e.
Prý ukázka jak by mohly v budoucnu vypadat nextgen hry, autor článku stále žije ve svém mimózním světě. -
jj až na to, že na PC můžeš dělat milionkrát víc věcí, třeba z něj psát jako teď. A na max detaily určitě nepotřebudeš 290X. Navíc stačí vypnout kravinu typu TreeFX a zahraješ si v pohodě i na 760tce, tak tu nežvaň blbosti.
-
Ukázka next-gen grafiky a různých grafických vychytávek v 720p a přehrávači s hrůznou kompresí je fakt žůžo *1*
-
Tak někteří lidí mají v životě i jiné cíle než kupovat grafiky ala 290x Jelikož 8MSAA+ TressFX zvládnou jen ty nejlepší grafiky. A je s podivem, že PS4 za 10 se vyrovná PC za 30K.
-
Na ps3 a xbox360 to teda standart nebyl! *15*
-
není tam nic zásadního co by na PS3 nebylo předtím, krom vyššího rozlišení a trošku víc viditelných efektů.
-
Budete znovu recenzovat hru, kterou jste hodnotili před necelým rokem? Jestli to dobře chápu, tak Definitive Edition se liší jenom grafikou, nebo ne? To by možná i stačilo napsat, že to vypadá skvěle a odkázat na původní recenzi.
-
Vypadá to pěkně o tom žádná, ale když popisoval ty "next-gen" věci...keř který reaguje na postavu ? Stromy co se hýbou větrem ? To v základu nebylo ? Nebo je to jen vylepšené? Hru jsem nehrál takže nevím. Jen se mi zdá, že ve videu popisoval něco, co je dneska absolutní standart.
-
Jenze ty nove blbustky co ukazujou tady ve videu na PC nenajdes! Smutne no. *9*
-
Jak už jsem psal nic už mne nedonutí dát si to na PC znovu.Hra pěkná ale jednou stačí.Raději bych to viděl jako film nebo knihu.
-
jediný + by bylo kdy by to třeba nějak natáhli, daly tam nové lokace, nebo tak něco, ale grafika je pořád stejný jak na PC
-
pár dní zpátky vydali 1GB patch co ti všechno hodil do francouzštiny *1*
-
Mě by zajímalo kolik z vás tu hru hrálo na PC normálně ve fullhd na ultra detaily vč. 8xMSAA vyhlazování, protože kdyby jo, tak by jste tu neměli takové blbé pindy zase.
-
Hrál na PC to vypadá parádně, tady je to skoro to samý
-
na PC to vypadá líp.
Tohle je tak dobré jedině pro lidi, co to ještě nehráli. Pro majitele PS3 zbytečnost a pro PCčkáře totální zbytečnost. -
NA PS4 to vypadá nejlépe, ale je to logické, když PC verze je rok stará...
-
Dalsi chytracek co to na PC nehral? *7*
-
Zase vydávají za nextgen něco, co nextgen není a chtějí za to prachy?