Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fakt vtipný, že se úplně vysr*li na tu původní *10*
  • Stolní 40k vášnivě sbírám, barvim a hraju, PC 40k hry jsem hrál všechny, MOBA hry mám rád, Starcraft jsem jsem hodně pařil oba díly a stejně mi tohle přijde jako hnus, tak kde udělali soudruzi chybu
  • Princ.Jablon
    Ježiši Kriste...to je hrůza *13* *13* *13* *13*
  • V jednom rozhovoru autoři přiznali že to udělali takhle shválně aby se přiblížili hráčské základně moba her. *16*
  • XorxoxTalarius
    To by museli ten projekt predelat cely, na to nebudou mit koule (rozumej SEGA jim to nedovoli, bylo by to moc drahe)
  • ale je pravda že skákající termoska , která si eště pohazuje thunder hammerem nad hlavou je fakt úlet tak z toho warcraftu , kdo jim to poradil by mě teda zajímalo . a co má znamenat ten rádoby kryt - pro všechny rasy stejnej a musí se obsadit ? no doufejme že je to jen alfa a kluci to eště trošku dopilujou .
  • no zatim teda ohlasy dosti negativní ,ale estli ještě není příliš brzy na to si udělat obrázek . abych přispěl se svou troškou do mlýna tak mě spíš zaujalo , že zatím jsou jen 3 nahlášený rasy , asi se v tom star craftu hoši inspirovali i snahou vymlátit víc peněz za 50 datadisků .
  • No a co? Tak bude více špatných her, ale těch dobrých neubude. Akorát vznikne větší výběr.
  • ohavnost co nemá s w40k nic společnýho...
  • Veskoslav
    W40k má kapituly a jejich členové jsou v rotách.
    "W30k" tedy období Horova pádu jsou kapituly už rozdělené+živí primarchové a členové jsou v legiích.

W40k nemá legie spíše proto, že 10 000 let válek je prostě vyždímal *1*
  • Ten disney styl tam zustane, jen rikam ze animace a fyziku pridaji casem. Jinak mne taky dvojka bavila, i kdyz singleplayer pripominal spis hacknslash rpg a multak mobu.
  • Ne kapituly, ale legie! Kapituly zavedl až Roboute Guilliman při tzv. second fouding. Takže složení astartes do kapitul, tak jak je známe z w40k, je záležitostí pouze loajalistů, nikoliv chaos sm.
    Ano, jednotlivé legie byly složeny z kapitul, což je v některých románech z období Horus heresy patrné, ale základními organizačními jednotkami byly legie.
  • Vzpominam si na nejakej problem se steamem, ale to je nad tvoje chapani
  • o čem to blaboliš jakej ofline? *1*
  • Veskoslav
    Jediný, kdo tu zasírá diskuzi je nějaký Slovák, co se snaží psát česky.
  • Veskoslav
    Vždyť je to Maxíček, člověk, co nebyl schopný Steam přepnout do offline režimu....
  • No co jiného teď vůbec můžeme hodnotit? Gameplay je potřeba ideálně vyzkoušet. A ačkoliv můžou milionkrát tvrdit, že je to pre-alpha, určitě mají nějaký směr, kterým se ten vizuální design vydá a to už v téhle fázi nezmění. Nevím, dawn of war II, Chaos rising a retribution jsem dohrál nedávno. Všechny tři hry, staré xx let, vypadají zatím daleko lépe. Gameplay je věc druhá ... mám rád jedničku i dvojku, tak uvidíme.
  • je pravda že fyzika a animace oničem, ale tohle je snad brzo hodnotit. snad tam animace a fyziku dodaji časem. (tedy ne že by mne ta hra zajimala, ja nad ni už zlomil hul)
  • Vypadá to pekně špatně. Pokoušejí se udělat Dawn of starcraft, což nedopadne dobře. A navíc ten hopsající Angelos je fakt trapas. Stejně tak to jeho točení s kladivem. Naschvál se podívejte, jak jsou rozanimované zbraně ve dvojce. Sync kill když dá terminátor s kladivem, tak to vypadá brutálně. Každý nápřah má za sebou váhu a když rána dopadne, zvukově i vizuálně to jde poznat.

Tohle v té ukázce je komedie. Jak kdyby někdo hrál Warcraft 3 a potom se jal dělat animace. Asi rád běhal s Arthasem a Blademasterem. A teď ještě nezapomeňme zjednodušit vizuály na naprosté minimum, protože 40K art vůbec není o tom, že na každém mariňákovi jde pomalu přečíst ty oathy co tam má nalepené .... *7*
  • Pokud ve hře zůstane The Last stand budu naprosto spokojený... Ale víc už by toho ze dvojky přidávat nemuseli...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit