Přejít na výpis diskuzí
Nové video z Dawn of War III vysvětlují fungování krytu a další detaily
8.7.2016 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
Panečku - udělat W40K strategii typově jako Men of War a měl bych vystaráno na 10let.
A nemyslim si, že by to nebylo nemožné - žádná strategie neměla tak promakané zpracování, technika vs pěchota, případně technika vs technika.
Ale to jsou bohužel sny nás hráčů, co se chtějí bavit a nevadí jim menší výzva -
možná ano, možná ne.
Jsem už skeptický na tenhle typ her - kde vlastně nemáš žádnej cíl, jen umírat - zabíjet..
Pokuď to bude mít nějaký kompetetiv možná, ale jako pub hra - to už tu bylo. Beru to jako SpaceMarine s multiplayerem -
Ne total war, ale total commander styl. A to je rozdíl. Stejne jako ve WFB i zde se odehrávají obrovské bitvy a ne jen takové malé šarvatky zaměřené na mikromanagement jednotlivých jednotek. To už jak píšu výše by tomu sedl tahovy režim. A zatím mi to první dow moc nepripomina.
a jinak jo, ať si to dělá Relic jak chce, ale je to jejich verze. Mark of chaos byl taky fajn, ale total warhammer je úplně někde jinde. Velké bitvy warhammeru proste sluší vice a má na to i fluff. -
Jedina RTS kteta ma fyziku, znicitelny prostredi a jednotky ktere lze "citit" (rychlost, manevrovatelnost, reakce...) nabidl zatim jen Men of war AA+2). Veliky nevyuzity potencial.
-
To hrajes proti lehke ai?
-
Podezrivam te Bobe ze ksi GGG a tudiz te nejde brat vazne. Ale v tomhle komentu s tebou souhlasim.
Stejne jako puvodni starcraft a warcraft 3 pro me mel hloubku v pribehu a postavach, posledni starcraft je facka do xichtu a bojim se nadchazejiciho warcraftu. -
Takove anonymni chudaky zboznuji ... *1*
Pobavils *5*
P.S.: Jsem defenzivni hrac, takze bitva se mnou trva i nekolik hodin. Rekord mam osm hodin bitvu v CoH. -
mne to zaujalo, pockam si na opravdovy gameplay a podle toho se rozhodnu. jinak komentare nezklamaly, sem rad, ze se zde vzdy najde tolik expertu na danou tematiku, co mi reknou so ci mam myslet
-
Že to říkáš zrovna ty. *15*
-
Jenze TW neni rts, takze prat si to muzes, ale nezasirej s tim tuto diskuzi.
-
P.d.
V multaku bych te porazil do deseti minut -
Jestli jsi nebyl uplny retarda, tak kompetitivni multiplayerove bitvy skoncili davno predtim nez jsi postavil tolik jednotek. Jedine ze bys to hral stylem jako budovatelskou strategii kde si stavis panacky pro radost.
-
V jednicce muzes mit cca 120 marinaku a deset dreadnoughtu. Takze bitvy nesahaji jednicce ani po kotniky.
P.S.: A Eldari po postaveni avatara meli +50% populacni limit na stroje a jednotky (takze tam jsi se dostal na par stovek jednotek) -
Jsem vsemi deseti pro "Total War" z W40k a uprimne na neco takove cekam dost dlouho ...
Ale nesouhlasim s tim ze se to snazi priblizit stolni predloze. Jednotky ve stolni predloze opravdu nevypadaji jako z plasteliny a kapitan nema velikost primarcha a rozhodne nemuze skakat jako tajtrlik. Navic od ctvrte serie pravidel hrdinove jsou jen o neco silnejsi jednotky, takze napriklad laser canon ho zabije na jednu ranu, stejne jako "obycejneho" marinaka -
No v patchi 1.2 pro Soulstorm se ti nestane ze by marinaci umirali po stovkach ... teda pokud je na tu smrt neposles sam :D
-
Pockej si na Eternal Crusade, na Founder Serverech jsou uz Orci a PvE s Tyranidy a spousta veci navic ... takze v dobe vydani to bude bomba *5*
-
Proboha jen ne dalsi total war. Fanousci chteji hru, ktera bude ctit principy rts, ktere proslavili relic. Konkretne ve hrach dow prvni dil a company of heroes prvni dil.
-
Imo dvojka se uz moc nehraje, naopak jednicka diky ultimate apocalypse stale zije. Tak to meli tvurci jasnou pomucku co hraci chteji a cim se ispirovat. Misto toho udelali tenhle bazmek.
Hlavne z te disney grafiky vubec nejde temna atmosfera. On tady nejakej fanboj bude vysvetlovat ze original je taky barevny, jenze jednicka mela krasnou temnou atmosferu navzdory tomu, ze se tam prohaneli jednotky nabarvene na zluto nebo zeleno.
Tohle spis vypada jak kdyby to delal blizzard, proste omalovanka -
Podle mne by udelali lepe, kdyby hru demonstrovali na zapasu napr. 2na2 nebo 1vs1 mezi vyvojari, nez na tehle skriptovane a linearni sp misi.
Je tam videt, ze bitvy budou stejne velke jak v prvnim dilu, i kdyz ne az tak jako v ultimate apocalypse modu. Nelibi se mi graficka stylizace. -
not worth my money and time *13*