Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grafika sa mi nepaci, vyzera to dost komiksovo, hlavne tie cierne hrube okraje skoro vsetkych hran a rysov... farby pastelove ale aspon nie uplne kriklave. Plus mi chybaju velke otvorene exteriery. Nejak sa mi to zatial nelubi.
  • looooooooooool

8 klacku :D

trosku se nam to zvrhava velebnosti...
  • Kdyby ta figura meřila aspoň 8 metrů, abych si ji mohl dát na zahradu a všichni mi ji záviděli, tak bych do toho za ty prachy šel *4*
  • Ta cena je fakt dost mimo. Možná je ta figurka (socha) pěkná ale.......spíš by podle mého udělaly líp kdyby byla silně limitovaná (pár stovek kusů celosvětově) a za rozumější cenu. To by se po ní jen zaprášilo. Takhle si myslím, že bude na pultech smrdět ještě dlouho.
  • Cena za 18" figurku, hru a nejake ty serepeticky je v celku dobra (pokud to bude kvalitativne neco jako shideshow) problem vidim spis v nove znacce, z her podobneho razeni bych to cekal spis u rozjete znacky jako je killzone a i tam by to bylo na hrane.
  • Jo,jo EA ždímou od Fanboyů. *11*
  • Líbí se mi to víc, než Battlefield, jen mě tam děsí logo EA
  • Nové video? Vždyť tohle už tady bylo před časem.
  • Radši bych bral menší figurku a přijatelnější cenu. *7*
  • Hmm..ta figurka nic moc a slaba cena:)
    http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380315826923&item=380315826923&lgeo=1&vectorid=229466

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit