Přejít na výpis diskuzí
Nové video z Titanfall doprovází oznámení data vydání a sběratelky za skoro 8 tisíc Kč
22.10.2013 | Petr Poláček
44 příspěvků
-
vyzerá to úžasne, skvelé video.
-
Nič moc, čakal som viacej, ten gameplay nie je v žiadnom prípade revolučný a ešte k tomu to vyzerá viacej zastaralo ako najnovšie cod.
-
8litru, neni moc zaroven je to mnohem mene nez za Sberatelskych edic ostatnich her. Opet ale asi jen pro skalni fandy. Nic proti... kdo ma a rad tyto edice, koupi.
-
Krasa. To se bude prodavat jak rohliky a mozna se to dostane i na progaming souteze.
-
za cod s robotmi co bude tipujem priemerna fps pytat 8k odvazne ked si vezmem ze podobne ubi edicie idu okolo cca 60-70e
-
hmmm...ale ou prvního vydea byla se mi zdá lepší grafika a navic destrukzivni prostredi,tady na tomhle,mi to pripada jako uplne jina hra *11*
-
Beďar : A je po problému , díky ti *3*
-
Full-size schematic poster? To jako bude mit pet metru?
-
Jste docela rychlíci, to video jsem viděl na gametrailers už v srpnu, no nic snad přiště.
-
Za 8 litru to bude bomba ... pro prodejce ... hodnota obsahu je tak tisicovka max. Kdyz si vemu, ze za cca 5k se daly koupit lifetime ucty k nekolika MMO ...
Nemluve o tom, ze za 8k si hrac koupi nadprumernou grafarnu nebo MB a CPU ... s trochou uspor vcetne RAM ...