Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze by jsme se konecne dockali poradny (u trpasliku rekl bych) legendarni "Shield wall"? :D :33
  • Človek sem po dlhšej dobe príde pozrieť, čo je nového a zo zvedavosti pozrie diskusiu... osobné narážky, príspevok úplne mimo tému a to je to hneď druhý komentár (nechápem, čo ľudí motivuje vôbec takto reagovať -našťastie nechápem). Je to úplne dehonestovanie celej snahy všetkých ľudí okolo (tých, čo články tvoria a aj tých, čo seriózne komentujú), všetkých tých, ktorí majú spoločné hobby a kvôli čomu sem vôbec chodia a tým sú hry a všetko okolo toho.
    • to malo byť na reakciu od užívateľa Lexx
      • Osviceny
        Koukám že pán je poprvé na intenetu ...
  • FB stránka pro fanoušky světa WH *3*

https://www.facebook.com/Total-War-Warhammer-CZ-1130300410328631/?ref=hl
  • http://wiki.totalwar.com/w/The_Empire_Army_Roster#Playstyle:
  • Nějak se jim ten přelet nad krásnou mapou ... seká. Asi by měli upgradovat železo : ) *12*
  • Magister_Peditum: "Pokud sérii nezachrání tenhle fantasy díl, tak už nevím."
    To jsou zase moudra *7* . Jak R2TW (odladěný), tak Attila byli skvělí, nehysterčil bych.
    • Magister_Peditum
      Jo, odladěný až po x měsících od vydání. Navíc cheatující AI tam je pořád. Attilu jsem zkusil jen v době vydání a stejná tragikomedie, jako v prvních verzích Rome 2, tak nevím. *15*
  • RedEagle
    Grafika pekna, len či bude pekna aj optimalizacia zostáva otázkou. Okrem peknej grafiky ale žial nenachádzam na tej hre nič pozitívneho. Hra vychádza na tom istom nefunkčnom engine na akom vyšli Rome II a Attila čo bude mat za následok že bitky budu opat skor arkádová záležitosť. Čo sa týka všetkých aspektov hry vrátane mapy kampane je hra zase osekaná až na kosť . Čo je zámerom aby hra nemala dlhodobú hratelnost ale bavila len do vydania nového total waru. Aj ked čo sa týka mapy kampane tak tá ma v tejto hre na rozdiel od Rome II a Attilu bude hnevat najmenej( kedže mapu sveta warhameru nepoznam naspamat ako mapu antického sveta. Nebude ma preto hnevat absencia kriticky dôležitých a slávnych miest ani nízky počet provincií v regiónoch na ukor extremne rozlahlej mapy kamapane čo vo výsledku čo sa týkalo realistickosti zničilo celú hru. Každopádne dokym nezmenia engine alebo nevyrobia uplne novy nema zmysel vyrabat Medieval III..bol by to len Rome II z rytiermi.
    • Magister_Peditum
      S těmi provinciemi souhlas. Mnohem víc mě bavily ty mini kampaně zaměřené jen na určité oblasti. Jinak nevidím důvod, proč by se tímto enginem nedaly udělat ty bitvy lépe. Ostatně v Rome 2 stačilo stáhnout pár modů a už bitvy nekončily po pěti minutách totálním masakrem, jako ve vanille.
  • https://www.youtube.com/watch?v=MC1Y2pFP2ls *3*
  • Zatím to vypadá jako jeden velkej bordel. Jako modelář se samozřejmě moc těším na všechny ty krásné jednotky, ale zatím mi přijde, že ve hře je nepřehledná mapa, nepřehledná menu a s bitvami to bude (podle starších videí) podobné. Moc se mi nelíbí realistická krajina a v ní ty obří panáci - opravdické armády by se mi líbily víc. Ale rozhodně to bude první Total War od Medieval 2, který zkusím.
    • Mě by se líbilo, kdyby jednotky držely formace jako to bylo v Dark Omen, ale obávám se, že ten zůstane dále nepřekonán
      • Jiný pravidla no. Tady asi nebude nějaký bonus za řady. Dark Omen byl bomba.
  • vypada to tak nejak vyblite; škoda že nešli smerem k dospelejšímu publiku a neudelali medieval 3
    • a porad jim zustane
      • jsi hlupak a zbabelec
    • Hmmm. Tím dospělejším publikem myslíš sebe?
    • Vyblitě ? :D ach to jsou zas pózy :D :D Nevím co je na Warhammeru nedospělého tahle kultovní hra a universum je tu od 80. let (kde si myslíš Blizard čerpal inspiraci u Warcraftu). Fanoušci po celém světě jsou vetšinou starší tatínkové takže ty kecy o dospělejším publiku jsou úsměvné (když neznáš nesuď). Náhodou menší pauza mezi pořád dokola historickými tématy (i když každé se mě líbilo) neuškodí. Total War má skvělý potenciál právě i pro takové téma je dobře že se vydavatelé nebojí zkusit i nový vítr...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit