Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    http://youtu.be/PKPbuN5tgVk?hd=1

Starší, ale dobré. Já to třeba neviděl, aspoň malá náhražka za to chybějící video ;o)
  • já sem docela čuměl , mě to napsalo dohráno za 18 hod *8* dostal sem metro od přítelkyně a hned jak sem to pustil koukám na obtížnosti - easy , normal , hardcore , ranger easy , ranger hardcore - tak si řikám , hmm , ranger easy zkusim ... ty vole fakt mazec , musím přiznat že v jedný hodně ukonce misi kde všude vyskakujou takový plasma koule divný sem asi po 15 letech použil cheat ... sice jen na náboje ale musel sem , to prostě nešlo ... by mě zajímal ranger hardcore , pak sem to rozjel na normal a hrubě sem nechápal kolik se tam všude válelo munice *8* ...
  • troll je král a velkoslav z k u r v e n á p i č a
  • Ked to budes hrat tak neponahlaj sa velmi cez vsetky pasaze ale vychutnavaj si atmosferu, napriklad si vypocuj rozhovory ktore okolo teba prebiehaju. Dost ti pridaju na atmosfere a zaroven hru neprebehnes prilis rychlo. Len ked sa zacne vedla teba rozhovor dvoch strazi, tak nezacni pobehovat prilis po okoli, lebo sa kludne spustia ostatne rozhovory okolo a prides o nejake.
  • Co pises za blbosti? Tobe snad ukradl nebo nedal nekdo penize, ze si na ne "narokujes pravo"? Radsi nepouzivej vyrazy, ktery neznas *3*
  • Pff video není dostupné THQ si nárokuje práva. Jak nárokuje, já si nárokuji právo na své peníze a jestli mi ho neukážou žádné jim nedám. Vrrr tohle.
  • Urug
    Můj oblíbený moment z Metra 2033:
    "Hlavně potichoučku a nesvítit....ty vrhací nože sebou netahám jen tak pro nic za nic....
    tááák pěkně si tě obejdu zezadu....ještě krůček....*RUP* ...kur*a co to bylo za zvuk ?! ... loading"
  • MW2 za bez minuty ctyri hodiny (bez mise na letisti), MW3 za 4,5 hodiny. Podle me je to vzhledem k charakteru hry idealni herni doba. Kdyby to bylo delsi, nejspis bych se na konci k smrti nudil a hry nedohral.

Metro je uplne jina hra a kdyby byla herni doba na urovni COD, bylo by to velke zklamani.
  • Hanzales
    Jsem ho teď znova vytáhl to M.E.T.R.O., dojel do 5 kapitoly a jsou dvě něco ráno :) Nightvision (made by looking glass technologies) a ta tichopuška s laserem, si tak říkám že jedny z nejsilnějších momentů mezi FPS přestřelkami. Pokud bude v Last Night splněno vše, co zaznělo v tom videu, tak to bude sakra dobrý. Doufám, že budou trochu vychytanější zvuky (hlasitost hlasů atd.) a nepřátelé by mohli mít třeba takový ten několikastupňový režim od "cože?" až po agresivní hledání, což by zabránilo situacím, kdy po jedné hlasitější chybě se zbantuje celá mapa kilometr daleko a všichni řvou, jako bych byl za rohem. To jsou ale snad jen jediné malinké nedostatky, které vše ostatní co hra nabízí shrne někam pod stůl, do kouta. Já se na Last Night těším jako na novou motorovou pilu. -užabytotadybylo-
  • Murdoc
    Nemužu se novýho Metra dočkat pokaždé když kouknu na tenhle článek.. *1*
  • Doufam ze bude mozne zapnout rusky dabing, anglictina jen przni atmosferu.
  • To je paráda todlecto. Doufám ale že se vytáhnou s delší kampaní než byla v prvním dílu.
  • Proc se vsechny hry ukazuji na xsrotech?!
  • Izmæl
    Dělal si prdel, protože je to COD hater. Musí srovnávat s CODkem, neboť jiné hry nejsou k dispozici.
  • sakra tohle vypadá hodně dobře!
  • frag.ment
    Souhlasím s tou obtížností. Hru jsem si koupil hned po vydání a jelikož sem spíš takovej sváteční hráč, tak sem byl obtížností dost zaskočenej už na normal a jak sem se dostal na povrch, tak sem chcípal jak na běžícím páse a ani sem to nedohrál. Možná sem se u toho neměl podporovat tím vínečkem no :-) Ale asi to zkusím rozehrát znovu, protože atmosféra je parádní.
  • sleepless
    Neni to zcela vycerpavajici a urcujici, ale presto: http://www.slovnik-synonym.cz/web.php/slovo/jednoduchy
  • sleepless
    To neni kiks, to je charakteristika hry, s niz pouze nekdo nesouhlasi. Na tom neni, co rozepisovat ;) Vyznam slova jednoduchy je dany. Kdybych chtel napsat, ze je hra lehka, tak napisu, ze je lehka. A kdybych chtel slovo "jednoduchy" pouzit v negativni konotaci, tak predtim nebudu psat, ze ta hra je fajnova atd...
  • To je mi jasne proto sme napsal ze na normal ale tady v diskuzi se resilo i normal s brokovnici na ne.
  • Hairy_Ass
    Okecávání svých kydů, to by ti šlo náramně. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit