Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sportovní hra kde je o HRATELNOST, se dostačující grafikou a půlka příspěvků si stěžuje na špatnou grafickou stánku.... to jako vážně?
    • Jestli ono to nebude tím, že se EA v PR videu nechlubí hratelností, ale vylepšením bruslením *15*
      Btw. v čem je toto bruslení realističtější, než například to z NHL 2004? *6*
  • no, koukám, že odletující sníh od bruslí působí stejně jako na pohled věčně vlhká silnice v NFSU

všeho moc prostě škodí a působí spíše komicky

umím si živě představit parodii ála Michael Bay =)
    • presne uz uz jsem myslel ze pri animaci zrychleni vyskoci i jiskry a nebo aspon namodrala zare
  • Vypadá to hustě už se těším :P
    Ještě by mohl Jarda prodloužit smlouvu v Philly a budu nejspokojenejsi :D
  • Moooc pěkně...vesměs jim všecko vychází...no poslechnu a hodim si pre-order :)
    • Za co tu mam ty mínusy? Koukam že sem lezou asi jen děcka...
    • PC verze jim jaksi nevychazi ...
      • A koho to zajímá?
  • nhl som uz nehral davno ale cakal by som odost krajsiu grafiku kedze enginu staci vykreslit nejakych 12 panacikov detajlensjie ktomu zopar na striedacke a ktomu uzavretu plochu. uz len ten lad vyzera dost onicom. mohli by sa trochu potrapit stou grafikou nemyslite?
    • popravde ja si to nemyslim,grafika vyzerala uz skvelo na 07 prvej next-gen NHL a stale ju zlepsuju a ver mi gameplay vyzera uzasne graficky uz na 12.:D
  • NHL 13 a konečně vypada bruslení realisticky.
    Jsem zvědavy, co realistckeho přinese Modern Warfare 13...
    • co pletes do tema NHL modern????Nikdo ti tu hru nenuti tak ji nekritizuj.Stale je to jedna z nejhranejsich her historie.A jeste dlouuuho bude.Hra ma v prvni rade bavit a ne si hrat na realitu..A MOdern tak jako MHL stale bavi..
    • Vylepšený bloodscreen :) SO REAL! :D
    • Xykon
      Nic.
  • Vypadá to parádně . . .
  • Nevím. Nějaké nechápu smysl hraní sportovních na konzolách či PC. Není na sportu náhodou zajímavé to, že se provozuje venku?
    • Dá se na to zareagovat: "Proč, když je v Iráku válka, někdo kupuje CoD? Když chce adrenalin, může si tam přeci jít zastřílet v řadách mercenaries."

Hraješ střílečky? Tak proč nejdeš do války :)
      • delat vojaka a treba prijit pri tom o zivot moc super neni, ale hrat si na sport nebo hrat sport tak to je sakra rozdil jestli ti to nedochazi....
    • JohnyTheZik
      Ne kazdej ma na to hrat na nejaky urovni hokej, fotbal nebo cokoliv jinyho, to nicmene neznamena, ze ho ten sport nemuze bavit a ackoliv je to s kamosema venku vzdycky vetsi sranda, nevidim sebemensi problem si to zahrat i na PC/konzolich :).. Navic ovladas celej tym, ikdyz vzdy jen jednoho hrace v danou dobu, je to porad trochu neco jinyho..

To samy zavody.. Mam ridicak, jel jsem pul hodiny s Nissanem GT-R (darkovej poukaz) a je to super, hram se to nevyrovna ani trochu, ale presto me DiRT apod. na PC bavej :)..
    • Jo, ale tlustoprdom to moc nejde *1*
  • Keyz
    Zatím,jsem nebyl natolik spokojen s "novým" NHL abys upustil od NHL 04 + Rebuilt mod.
    Tam je to opravdu dobrý hokej.
    http://z15.invisionfree.com/NHL04Rebuilt/index.php?showtopic=25
    • No to snad nemyslíš vážně..Hráls NHL na konzolích ?? 10,11,12 ?
    • To síce je(ak hrám NHL na PC, tak hram 04) ale aj tak sa to na tieto konzolové ani nechytá.
  • Škoda, že zase uslyšíme Billa Clementa a Garyho Thornea. Z jejich opakovaných a bezatmosférických komentářů mě začíná dost bolet hlava. Nevím, jestli by to bylo možné, ale proč, když si EA nemůže dovolit IIHF nebo KHL licensi, nevloží do hry něco jako Paint Tool, kde si hráču mohou vytvořit dresy a nakreslit loga sami ? Pak by to mohli uploadovat na servery, kde by hráči sdíleli svoje výtvory s ostatními. WWE 12 to tak dělá.
    • JohnyTheZik
      Je pravda, ze IIHF license je dost hodne znat.. to je velka skoda.. Kazdopadne co se tyce komentare, tak zase musim rict, ze mi nijak nevadej, v NHL to navic neni tak extra nahlas (defaultne) narozdil treba od FIFY, kde, obzvlast s ceskym dabingem, je to komentovani nesnesitelny ("mladicky Spanel Fabregas!")...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit