Přejít na výpis diskuzí
Novému traileru na film Warcraft vévodí dva duely lidí s orky
18.3.2016 | Adam Homola
89 příspěvků
-
Podle mě toto CGI totálně postrádá smysl. Do kina se jdu podívat na filmové převedení videohry, nikoli na další počítočové poměry sice kvalitní animace. Ale zas to chápu, udělat to kvalitně pouze s většinou s herci a kvalitními kulisami to je dneska kumšt a jentak nějakej fušer to nezmákne.
-
uz to vypada lepe nez ten predchozi trailer. Aspon vizual.
-
všichni chytří zas jak rádia :D :D tady ty diskuze nikdy nezklamou.... někdy mám pocit že jsem vlezl na novinky
-
-
Nekteri lide premysli sami za sebe a maji vlastni nazory ! *8*
Pro ovce je to ocividne nepochopitelne. -
-
nemít názor, neznamená, že to není názor, ty statná ovečko
-
-
-
Ten čaroděj je asi Khadgar, ale byl už někde ukázaný Medivh?
-
-
na plakátě myslím je, nebo aspoň ten s tou kápí vypadá jako Ben Foster, který ho hraje
http://www.moviezone.cz/images/150/1458317098.jpg
-
-
Malinou komedialniho dortu roku 2016 se stane tandem Superman/Batman, nebo Warcraft?
-
-
To je jedno aj tak si ich pozries.
-
-
Nemyslim si. Blockbustry me k smrti nenudi uz roky. Aby si projekt tohoto druhu ziskal moji pozornost, musi trailerem alespon trochu trkat, nejakym zpusobem prehazovat vyhybku mimo zajete koleje. A to se velkorozpoctu deje s pravidelnosti safranu.
-
-
-
Proc to proste neudelali cele CGI? Ty prechody se skutecnymi herci jsou naprosto okate.
-
-
Taky mi CGI intro k Legion přišlo poněkud dramatičtější než ty trailery, i když v něm královsky vykrádají sami sebe =). Ale co, chci věřit, že to bude fajn film, do kina zajdu =).
-
-
ano, takovych blbu pokud mozno co nejvice...
-
-
Blbů jen kvůli tomu, že konstatuje fakt ? ..... hranice mezi CGI a realem je fakt nechutně viditelná .... mám pocit že i Pán prstenů měl lepší efekty .... a to je smutné.
-
-
Neměl. Schválně se podívej třeba na Návrat Krále, kde Legolas skolí Olifanta. To je vyloženě špatný efekt. Rozdíl mezi LotR a Warcraftem je v zeleném plátně; Warcraft v 80% používá právě zelené plátno, zatímco u LotR to bylo naopak.
-
-
To asi bude pravda, ale i tak ty efekty mi prostě víc připadají jak pro Béčkový film.
-
-
-
No jo, neodsuzuju automaticky všechno z minuty záběrů, sypu si popel na hlavu ;).
-
-
-
-
Rozhodně nejsem fanoušek CGI, ale když už, radši to mělo být počítačové všechno. Takhle vytvoří v každé scéně do očí bijící kontrast. Vsaďte se, že to bude jedna z prvních věcí, co budou recenzenti zmiňovat, ať už bude film dobrý nebo ne
-
Chápu, že se někomu nelíbí to prolnutí CGI s živými herci... Popravdě, jsem tím lehce rozčarován, ale uvidíme, jak to bude vypadat ve finále.
Co ale nechápu je, jak někomu může PG13? Víc krve = lepší film? Co si pamatuju Warcrafty, tak to žádný krváky nebyly... Když si vzpomenu na filmové Pány prstenů, tam nejvíc krve prolil Boromir, když se v prvním díle řízl o rozbitý meč. Kvalitě díla to určitě nic neubralo.
A opravdu od srdce se musím zasmát nad komentáři Ragnoka. Že se rytíř štítem ubrání ráně kladivem od orka? Vždyť je to fantasy, proč ne. Nepamatuju se, že by ve hrách orkové zabíjeli lidi na jednu ránu. Nevím, co je za důkaz, že 8. epizoda 5. série GoT dostala na imdb 9,9 hvězd. Protože tam teče krev a je tam někdo znásilněnej? Nene, tím to opravdu není... BTW. "dospělý 18+ film" se pozná podle toho, že tam teče hodně krve a všichni sprostě nadávají? K Deadpoolovi se to bezpochyby hodí, ale u Warcraftu to snad nutnost není...
Nakonec ale musím říct, že na zadek jsem se z trailerů neposadil... Do kina na to půjdu na 100%, ale s velice malým očekáváním. Tak snad mě to překvapí... -
-
Naprosto souhlasím. Jen teda to ubránění se orkovi se štítem co vypadá jako z plastu je trošku komické. JA osobně miluji Warcraft od jejich počátků až do chvíle kdy vyšlo WOTL. Tím to pro mne umřelo. Pokud si pamatuji tak ve všech videjíčkách po ráně od horka lidem lítali štíty na strany :-D tomu se dalo uvěřit. ale to snad bude i ve filmu :)
-
To nic, nechapes a to staci ako argument. (Ako som pisal to by bolo na dlhu diskusiu)
A vpodstate si mi to potvrdil vlastnym argumentom kde si sa zhodil, ale mam na mysli zhodil nie v zlom ale v dobrom...
Z traileru si nepadol na zadok, do kina si to pojdes pozriet a tym to padlo, tak isto ako aj je to tym ze si sa nastavil ze s malym ocekavanim to znamena ze je ti to jedno.
A GoT som mal na mysli preto, lebo tamje ukazane ako sa da natocit film temno dospelacky s pochmurnou atmoferou. A nie nabliskany armor.
A zato ze jeto fantasy to neznamena ze tvoja mysel nezapaja logicke myslenie ktore hodnoti zaklady fyziky a kritickeho myslenia, ale tak mozno niektory ludia to vypni a nevadi im ani zena 40kg ktora drzi mec 100kg v jednej ruke.
ja som len chcel aby natocili ten film dobrym sposobom aby sa zapisal do historie ako legenda a nie ako dalsi CGI detsky film do kartoteky. (A to som fanusik WoWko ale toto uraza WoW premna osobne) -
-
ty vole warcraft byl vzdy fantasy pohadka pro veskere publikum a ma svuj specificky vizual. Proto nemuzou udelat 18+ temnarnu jen pro dospele, wtf?? videla si nekdy jak warcraft at uz RTS nebo mmo vypada? co to meles?????
-
No chci tě vidět jak bys zfilmoval tankův blok Mannorotha *1*
-
Warcraft je ale High fantasy, to same i Pisne ohne a ledu, to ze z GoT dark fantasy, to je problem HBO.
-
To neznamená, že je mi to jedno. Jen se na to tak netěším, spíš jsem "jen" zvědavý, jaké to nakonec bude. Ten GoT je mi jasný. Jen mi prostě Warcraft nezapadá do podobné škatulky. Já prostě Warcraft nemám zafixovaný, jako temné, pochmurné fantasy. Ale to už je možná jen subjektivní pocit...
Spíš jsem chtěl poukázat na to, že celý film přece nestojí na vizuálu. Je ale pravda, že celkový dojem z filmu to může dost pokazit... -
-
Suhlas Zrzzek :)
uvidime no ako to dopadne, a ked sa niekomu toto paci nech si to uzije.
Ale nech sa necuduje ze to ide dolu vodou potom
-
-
-