Přejít na výpis diskuzí
Noví investoři nalili do Oculus Rift 75 milionů dolarů
16.12.2013 | Aleš Smutný
96 příspěvků
-
nechapem preco si ludia automaticky hladaju rozdiely medzi sebou a potom sa pekne a radi jebu. Ja mam amd ti mas nvidia -- ja mam pc ty mas konzolu a podme jak stado kokotov po futbalovom zapase. Je to nizkou inteligenciou alebo to maju ludia proste radi?
-
-
Tohle delaji hlavne deti....a par dospelych jedincu mdlejsiho mysleni. U deti je to normalni, jedna se o formovani osobnosti a budovani sebevedomi. Bohuzel, tohle by melo probihat v realu v prime konfrontaci s ostatnimi detmi, internet je dost neosobni a osobnost by to mohlo spise pokrivit. Ta druha sorta, kterou jsem vyzdvihl, jsou asocialne ladeni jedinci, kteri nerespektuji okoli. Snad jsem se nikoho nedotkl:-)
-
-
V pohodě, Cocra, ale zdá se mi, že strašně kecáš. Respekt.
-
-
Co bys cekal od anonymniho diskutera. Ale musis uznat, ze by na tom neco byt mohlo :-)
-
-
-
-
Pewdipie - Occulus Rift Videa
Zatím jediný channel na YT, který převádí obraz získaný z hraní skrz Occulus zpátky do jednolitého obrazu, takže se na něj dá dívat jako na normální video ze hry. Musím říct, že by se mi do nějaké hororové hry s tímhle strojem moc nechtělo .D -
-
Stacilo by AvP1 . Z toho jsem usraval i bez oculusu:-)
-
-
Pokial prispievali ludia, malo to sancu na normalnu koncovu cenu.
Teraz pride investor a zaplatime za to 5 krat viac, lebo to ze naleje peniaze neznamena ze rozmysla ako ludia...
Ludia prispeli a pytaju len produkt, investor prispel, lebo citi ze moze kurevsky zarobit... :( -
PCčkári nekupujú hry, čo stoja viac ako 5 eur a sockujú na Steam zľavy celý rok, preto je herný AAA trh z 95% na konzoliach a oni čakajú, že si budú kupovať mašinku za 100 eur vyššie???? Lol....buď to vďaka tej investícii teraz mohutne prerábajú na konzoly primárne alebo majú zarobené na krach....
-
-
Lidem jako tady Fargojerk bych tu helmu prisil na xicht a promital do konce zivota porad dokola longplay prehistoricu.
-
Hezkej mindrák *2*
-
Jo a potom ses probudil a noha v nočňáku.
Bych chtěl vidět tu konzoli, která by zvládla 1080, nebo možná 1440p ve 3D při 60FPS ... možná další generace, ale moc bych s tím nepočítal. *1* -
-
Next, Next, Next, Next.... Gen to zvládne.
-
tak to nezvládne ani 80% PCčiek PCbotov,,,,takže tým by som sa netrápil
-
-
Ale u PC máš možnost si ho upgradovat aby to zvládnulo .. u konzole můžeš tak leda poskakovat okolo a zpívat indiánské písně pro zvýšení výkonu.
-
-
mno neviem, keď nextgen konzoly predajú za 3 dni viac kópii ako PCčka za mesiace...
-
-
Chci čísla, nic než čísla a všech distribucí, i těch digitálních.
-
-
napíš Gabovi, prečo ide sockovať do konzolového trhu (dám ti nápovedu, lebo na PC trhu už nemá kam rásť, lebo PC upadá)
-
-
Alternativa... zkusi neco noveho a uvidi. Nenazyval bych to hned "sockovanym".
-
takže nemáme nic, než pouhou snušku pohádek a naivních přání. Naopak trh s PC hrama má obrovské možnosti kam růst, různé projekty na kickstarteru nám to ukazují. A kde PC upadá? Maximálně tak v prodeji samotného HW, ale to má na svědomí celková nasycenost trhu a pokračujicí krize v EU a USA.
-
-
-
-
-
-
Tak snad to udělají pořádně bez kompromisů.
Kdyby to fungoval tak jsi představují tak bych to koupil za pár tisíc. *3* -
Už se nemůžu dočkat na CES až představí ten nový prototyp. Doufám, že už potom nebudem čekat dlouho na předobjednávky finální verze. To je jedna z věcí, kterou si prostě nemůžu nechat ujít.
Příští rok prostě bude epický ... vesmírné simulátory povstávají z mrtvých a k tomu ještě bude první snad použitelné VR. Teď to ještě chce levné sedadlo simulující přetížení a budu absolutně spokojený. -
-
To aby jsi seděl rovnou na WC. Se z toho poděláš a to by mohl být u nového drahého křesla problém :D
Hlavně aby všude byla možnost nezávislého pohybu hlavy. To je proč mě to zajímá. Konečně by šlo čumět jinam a běžet jinam. -
-
Plínky to jistí. *3*
-
-
Doporučuji staré křeslo a mrtvého divočáka do náruče. To pak bude přetížení jako *12* Ale jinak souhlas, taky se moc těším *3*
-
-
Zdá sa mi to, alebo už tak dosť nízka inteligencia v týchto diskusiách poslednou dobou prudko klesá?
-
-
Je to tak, prakticky se zde zapojovat do diskuzí nemá ani cenu. Příště bych už mohl jít třeba do zoo házet po sobě s opicemi výkaly.
-
Nojo, klesá hluboko přehluboko, až mi z toho někdy omrzají palce u nohou.
-
-
No ja od toho očakávam hlavne náhradu za TrackIR, v simulátoroch to bude pecka *5*
TIR v Arme nepovažujem za nejaký prínos, ale OR na tom bude asi o dosť lepšie. O podporu zo strany hier sa nebojím, vzhľadom na to, aký je o OR záujem, by boli vývojári blázni, keby ho ignorovali.
Len som moc zvedavý na kvalitu spracovania ostatných pohybov hlavy, ktoré v dev verzií chýbajú.
BTW, je už známy nejaký termín uvedenia na trh? -
-
Na CES v lednu ukážou DK2 prototyp, který by měl být podobný CK1. A snad to bude mazec.
-
není
-
-
asi videli náčrty VR okuliarov od sony a uvedomili si, že oculus nebude mať budúce roky žiadnu konkurenciu.
-
Vypada to slibne , pokud budou na to poradne hry a technologie bude dotazena tak se tesim.
Ale podivejte se sami jak dopadlo ono slavne 3D ve filmech a hrach , kolik penez do toho bylo nasypano to proste jeste neznamena dobry vysledek.
Ale vim ze je velice lehke neco kritizovat nez tvorit pro to drzim palce !