Přejít na výpis diskuzí
Noví investoři nalili do Oculus Rift 75 milionů dolarů
16.12.2013 | Aleš Smutný
96 příspěvků
-
*.... hrál jsem an něm a především dohrál.."
-
-
dolů :P
-
-
S nadsázkou kravina pro puberťáky, kteří se vyblbnou nad podobnou ptákovinou, napíší o tom na sh*tbook a nic z toho.
-
-
hmmm, konzolák?
-
-
Nie, toto bude Tabletar alebo Iphonista
-
-
-
Předpokládám, že hry vyvíjené pro oculus budou drahe a tedy to bude jeste vetsi vizualni masaz a prd hratelnost a zadny pribeh.
Nakonec se ze studentskeho profesionalniho projektu stane komercni smejd. -
-
Jelikoz tohle zvladne kazda soucasna grafarna, tak pokud jde o technologii, nic se menit nemusi ...
-
Proč by měly být hry pro Oculus dražší, než ty dosavadní? Naopak teď ze začátku mají nezávislí vývojáři šanci, protože velcí vydavatelé se budou o své investice bát. Kromě toho, Oculus je jen nástroj. Jak se z něj může stát komerční šmejd, když pro něj může tvořit obsah takřka kdokoliv?
-
.. a treba jsou tvé předpoklady pouze h0ounem
-
-
A k čemu to bude? Taková blbost. Kdyby raději dnes vznikaly pořádné hry, těch dobrých je čím dál míň a míň. Hlavně že každý dnes dělá nějakou sh1tzoli, nějakou variaci pc a nevím čeho, máme hardware/výkon o jakém se nám před pár lety nesnilo, rozpočty na úrovni hollywoodskýách filmů, ale hry jsou čím dál tupější, fyzika hrozná, grafika zabugovaná a škaredá, hratelnost se někam vytrácí, zato samoúčelných skriptů a podobných věcí přibývá.
V tomto světle se ptám, k čemu mi bude nějaké Oculus Rift? Doufám, že tato bublina hodně rychle splaskne, stejně jako to trapné pseudo3D u televizí. -
-
nvm no.. mám 3D projektor, hrál jsem na něm a především Dishonored, ME3 aj. hry, které mě na normální obrazovce ve 2D přestaly časem bavit, a to jenom proto, že mě 3D bylo schopno do děje vtáhnou o poznání - ta 30% více..
ve středu si jdu na poštu vyzvednout Oculus Rift, nějakej borec ho tady prodával na Aukru, tak jsem po něm šáhnul a doufám, že to ten zážitek zvládne posunout oproti projektoru zase o kousek dále.. pokud tomu tak bude, mě to stačí. -
-
3D televizi jsem taky neveril, ale co jsem si poridil bednu 165cm a pustil si tam film ve 3D tak uz nic jineho nechci :) ma to hloubku
-
A ještě přes vánoce nepřibereš, protože všechno vyblinkáš. No nekup to... *3*
-
-
no a třeba nebudu mít tu smůlu, jako menšina *3*
-
-
Za kolik? Já jsem před 10 dny na Aukro koukal a byl tam jeden o nějakých 1000-1500 dráž, než to koupit přímo z oculusvr.com, kde jsem to tedy za těch 8500Kč koupil a mělo by mi to dorazit taky ve středu.
-
-
je to on, ten dražší no za 9950 Kč.. vím že teď už ty čekačky jsou malé, nicméně i tak to nějakou dobu veme při nejmenším co se dopravy z USA týče.. takže jsem se kousnul do rtu a dal přednost tomu to mít rychleji, než levněji..
-
-
Na amazonu za $499 novy a $440 pouzivany
-
-
Oni ti k těm $300 připočtou poštovné a VAT, takže to vyjde na $414.
-
u nich na strankach za $300
-
-
-
-
Ty jo postou, tak snad ti dojdou. Jinak hrani na projektoru hmm asi zalezi jak to clovek ma a zrejme ti to vyhovuje nevim jak by to prohloubit melo, to hlavne prohloubi herni zazitek tedy (ma) samozrejme funkcnosti moc neverim. To tak byva, kdyz 3D clovek moc nevnima , pokud to bude takove - nevim jestli tedy reference kdyz to clovek nevyzkousi od nekoho pomuzou ty bryle pribilizit. Samozrejme asi poreferuj no. Az dojdou.
-
-
Zbožňuju tyhle uplakánky, že ubývají dobré hry. Musíš si jen umět vybrat v tom ohromném množství.
-
-
Presne, ja osobne som rad ze je vacsine hier balast, vlastne ani na tie nemam dost casu
-
-
...k
Assetto Corsa (DCS)...
Routine
Star Citizen
;o) Mně třeba to stačí už teď :) -
Blbost urcite ne, jen to mozna asi a vzhledem k cene atp... neuzije kazdy ale sve priznivce si to urcite najde aspon nejaka exkluzivita pac toto necili na konzole jiste prijemna zprava zase naopak pro pcckare tedy pro nekoho.
-