Přejít na výpis diskuzí
Noví investoři nalili do Oculus Rift 75 milionů dolarů
16.12.2013 | Aleš Smutný
96 příspěvků
-
Už se nemůžu dočkat na CES až představí ten nový prototyp. Doufám, že už potom nebudem čekat dlouho na předobjednávky finální verze. To je jedna z věcí, kterou si prostě nemůžu nechat ujít.
Příští rok prostě bude epický ... vesmírné simulátory povstávají z mrtvých a k tomu ještě bude první snad použitelné VR. Teď to ještě chce levné sedadlo simulující přetížení a budu absolutně spokojený. -
Zdá sa mi to, alebo už tak dosť nízka inteligencia v týchto diskusiách poslednou dobou prudko klesá?
-
No ja od toho očakávam hlavne náhradu za TrackIR, v simulátoroch to bude pecka *5*
TIR v Arme nepovažujem za nejaký prínos, ale OR na tom bude asi o dosť lepšie. O podporu zo strany hier sa nebojím, vzhľadom na to, aký je o OR záujem, by boli vývojári blázni, keby ho ignorovali.
Len som moc zvedavý na kvalitu spracovania ostatných pohybov hlavy, ktoré v dev verzií chýbajú.
BTW, je už známy nejaký termín uvedenia na trh? -
asi videli náčrty VR okuliarov od sony a uvedomili si, že oculus nebude mať budúce roky žiadnu konkurenciu.
-
Ty jo postou, tak snad ti dojdou. Jinak hrani na projektoru hmm asi zalezi jak to clovek ma a zrejme ti to vyhovuje nevim jak by to prohloubit melo, to hlavne prohloubi herni zazitek tedy (ma) samozrejme funkcnosti moc neverim. To tak byva, kdyz 3D clovek moc nevnima , pokud to bude takove - nevim jestli tedy reference kdyz to clovek nevyzkousi od nekoho pomuzou ty bryle pribilizit. Samozrejme asi poreferuj no. Az dojdou.
-
Vypada to slibne , pokud budou na to poradne hry a technologie bude dotazena tak se tesim.
Ale podivejte se sami jak dopadlo ono slavne 3D ve filmech a hrach , kolik penez do toho bylo nasypano to proste jeste neznamena dobry vysledek.
Ale vim ze je velice lehke neco kritizovat nez tvorit pro to drzim palce ! -
dolů :P
-
*.... hrál jsem an něm a především dohrál.."
-
nvm no.. mám 3D projektor, hrál jsem na něm a především Dishonored, ME3 aj. hry, které mě na normální obrazovce ve 2D přestaly časem bavit, a to jenom proto, že mě 3D bylo schopno do děje vtáhnou o poznání - ta 30% více..
ve středu si jdu na poštu vyzvednout Oculus Rift, nějakej borec ho tady prodával na Aukru, tak jsem po něm šáhnul a doufám, že to ten zážitek zvládne posunout oproti projektoru zase o kousek dále.. pokud tomu tak bude, mě to stačí. -
Zbožňuju tyhle uplakánky, že ubývají dobré hry. Musíš si jen umět vybrat v tom ohromném množství.
-
...k
Assetto Corsa (DCS)...
Routine
Star Citizen
;o) Mně třeba to stačí už teď :) -
Blbost urcite ne, jen to mozna asi a vzhledem k cene atp... neuzije kazdy ale sve priznivce si to urcite najde aspon nejaka exkluzivita pac toto necili na konzole jiste prijemna zprava zase naopak pro pcckare tedy pro nekoho.
-
S nadsázkou kravina pro puberťáky, kteří se vyblbnou nad podobnou ptákovinou, napíší o tom na sh*tbook a nic z toho.
-
.. a treba jsou tvé předpoklady pouze h0ounem
-
Předpokládám, že hry vyvíjené pro oculus budou drahe a tedy to bude jeste vetsi vizualni masaz a prd hratelnost a zadny pribeh.
Nakonec se ze studentskeho profesionalniho projektu stane komercni smejd. -
A k čemu to bude? Taková blbost. Kdyby raději dnes vznikaly pořádné hry, těch dobrých je čím dál míň a míň. Hlavně že každý dnes dělá nějakou sh1tzoli, nějakou variaci pc a nevím čeho, máme hardware/výkon o jakém se nám před pár lety nesnilo, rozpočty na úrovni hollywoodskýách filmů, ale hry jsou čím dál tupější, fyzika hrozná, grafika zabugovaná a škaredá, hratelnost se někam vytrácí, zato samoúčelných skriptů a podobných věcí přibývá.
V tomto světle se ptám, k čemu mi bude nějaké Oculus Rift? Doufám, že tato bublina hodně rychle splaskne, stejně jako to trapné pseudo3D u televizí.