Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Treba ma na mysli 3D modelovani pomoci helmy a rukavic, vyuziti bude jiste i v letectvi, armade atd.
  • u nich na strankach za $300
  • primo u nich na strankach $300
  • A aku inu nez hracsku?? Nastroj pre kancelarske prace??
  • Na amazonu za $499 novy a $440 pouzivany
  • tonnymontana
    Oculusu jsem veril od okamziku kdy se pridal johnd.C a nezklamal jsem se alespon do ted:) kazdy krok ktery je okolo oculusu je uzasny uz ted se da zakoupit dev kit s UDK pro vytvareni obsahu coz je uzasne pritom jeste neni finalni verze oculusu jako HW. Koukal jsem i na ruzne pasy pro bezeni ve FPS coz bylo taktez super, sprint uz nebyl o tlacitku ale o vasi vydrzi. osobne jsem DEVkit nekoupil protoze finalni verze bude mit jine obrazovky a vubec bude trosku odlisna na coz se setsakramensky tesim a uprimne i kdyby to stalo 500e jako ze nebude tak do toho pujdu. 3D bryle jsem mel uz nekdy v roce 99 pokud se nepletu tedy slo spis o vtim u nvidie (datum si nepamatuju presne) 3d koonitor mam ted a je to skvelej zazitek a oculus je dalsi meta:) pak uz snad bude zbejvat jen paprsek co me vzene do kodu ala TRON :)))
  • Tohle delaji hlavne deti....a par dospelych jedincu mdlejsiho mysleni. U deti je to normalni, jedna se o formovani osobnosti a budovani sebevedomi. Bohuzel, tohle by melo probihat v realu v prime konfrontaci s ostatnimi detmi, internet je dost neosobni a osobnost by to mohlo spise pokrivit. Ta druha sorta, kterou jsem vyzdvihl, jsou asocialne ladeni jedinci, kteri nerespektuji okoli. Snad jsem se nikoho nedotkl:-)
  • je to on, ten dražší no za 9950 Kč.. vím že teď už ty čekačky jsou malé, nicméně i tak to nějakou dobu veme při nejmenším co se dopravy z USA týče.. takže jsem se kousnul do rtu a dal přednost tomu to mít rychleji, než levněji..
  • Vyzera to super ale uz by bolo fajn keby zacali aj s realnou produkciou consumer verzie, pretoze zatial stale len rastu, beru investicie a hovoria o uzasnom zazitku a ako to bude len tak nejak je stale otazne aka bude ralita :-). Netvrdim ze Oculus nema buducnost len je otazne ci ju ma zrovna hracsku. Na jednej strane je to super, urcite je tam vyrazne vtiahnutie do hry, na druhu stranu to moze byt aj na skodu kompletne stratenie kontaktu s realitou.
  • Keyz
    Tedy omezen bylo pouze rozlišení? Jinak efekty a vše, šlo ve hře zapnou na plno a pak to tak i vypadalo?

Jak omezen ten úhel pohled. Když otočíš hlavou tak se zasekne tam kde se zasekneš díky krku ne? :) Tak bych si představoval aby to mělo smysl. Pak se ve hře hlava taky otočí k ramenům. Na čudlíky stejně nekoukáš když hraješ.
  • Je to tak, prakticky se zde zapojovat do diskuzí nemá ani cenu. Příště bych už mohl jít třeba do zoo házet po sobě s opicemi výkaly.
  • Nedavno tohle u nas ve skole predvadeli a je to celkem zajimave. Meli tam puste metro LL a trackmanii tusim, ale je dost videt ze tomu chybi poradna podpora, proste to ma dost omezeny uhel pohledu. Verim tomu, ze po hodce hrani bych si na to zvykl. Precijen se obraz posouval tam kam jsem se otacel hlavou. Co bylo fakt tragicky je rozliseni, ale to je neduh devkitu.
  • nechapem preco si ludia automaticky hladaju rozdiely medzi sebou a potom sa pekne a radi jebu. Ja mam amd ti mas nvidia -- ja mam pc ty mas konzolu a podme jak stado kokotov po futbalovom zapase. Je to nizkou inteligenciou alebo to maju ludia proste radi?
  • Jack1947
    Alternativa... zkusi neco noveho a uvidi. Nenazyval bych to hned "sockovanym".
  • Na CES v lednu ukážou DK2 prototyp, který by měl být podobný CK1. A snad to bude mazec.
  • Pewdipie - Occulus Rift Videa

Zatím jediný channel na YT, který převádí obraz získaný z hraní skrz Occulus zpátky do jednolitého obrazu, takže se na něj dá dívat jako na normální video ze hry. Musím říct, že by se mi do nějaké hororové hry s tímhle strojem moc nechtělo .D
  • Za kolik? Já jsem před 10 dny na Aukro koukal a byl tam jeden o nějakých 1000-1500 dráž, než to koupit přímo z oculusvr.com, kde jsem to tedy za těch 8500Kč koupil a mělo by mi to dorazit taky ve středu.
  • takže nemáme nic, než pouhou snušku pohádek a naivních přání. Naopak trh s PC hrama má obrovské možnosti kam růst, různé projekty na kickstarteru nám to ukazují. A kde PC upadá? Maximálně tak v prodeji samotného HW, ale to má na svědomí celková nasycenost trhu a pokračujicí krize v EU a USA.
  • Presne, ja osobne som rad ze je vacsine hier balast, vlastne ani na tie nemam dost casu
  • Nie, toto bude Tabletar alebo Iphonista

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit