Přejít na výpis diskuzí
Noví investoři nalili do Oculus Rift 75 milionů dolarů
16.12.2013 | Aleš Smutný
96 příspěvků
-
Oni ti k těm $300 připočtou poštovné a VAT, takže to vyjde na $414.
-
3D televizi jsem taky neveril, ale co jsem si poridil bednu 165cm a pustil si tam film ve 3D tak uz nic jineho nechci :) ma to hloubku
-
Výměnou čoček
-
no a třeba nebudu mít tu smůlu, jako menšina *3*
-
Lag brzy naprosto vyřeší Gsync.
-
na oculuse je fajn ešte jedna vec, nebude kompatibilný s cloudovým hraním. Už teraz je lag medzi PC a okuliarmi príliš vysoký k maximálnemu komfortu, takže lag ktorý by tam vniesol streaming by bol absolútne neprípustný a to aj keby bol tretinový ako je dnes. PC a oculus na večné časy *1*
-
? na fotkách to mají lidi přisátý na xichtě, to budou brýle asi trochu zavazet.
-
viděls někdy mikroskop? Uplně stejně, zaostříš okulár
-
Všecko bude:-)
-
Jo to by bylo pěkné .... ale nějak s tím moc nepočítám. Možná někdy v budoucnu na nějaké jiné verzi. ale minimálně by mohli přidat nějaké osvětlení kolem displeje, jak se dává do některých televizí. Aby si neviděl ty černé okraje, ale aby měli barvu podle okraje displeje.
-
Jak je řešeno tohle?
-
Na to budeš potřebovat ale asi úplně jiný displej + 4K bude nutnost.
-
To je ale 720p prototyp ... cena finální verze se zatím neví, ale chtěli aby byla podobná. Jak to teď bude, když budou muset splácet investorům ... kdo ví.
-
+21% DPH
-
A ještě přes vánoce nepřibereš, protože všechno vyblinkáš. No nekup to... *3*
-
Spis bych to videl tak, ze bezne clovek vnima obraz v nejakych 160 stupnich => tohle je spis jako se divat tankovym pruzorem.
-
Stacilo by AvP1 . Z toho jsem usraval i bez oculusu:-)
-
Co bys cekal od anonymniho diskutera. Ale musis uznat, ze by na tom neco byt mohlo :-)
-
přidej $ za dopravu.. *8*
-
V pohodě, Cocra, ale zdá se mi, že strašně kecáš. Respekt.