Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdá sa mi to, alebo už tak dosť nízka inteligencia v týchto diskusiách poslednou dobou prudko klesá?
    • Je to tak, prakticky se zde zapojovat do diskuzí nemá ani cenu. Příště bych už mohl jít třeba do zoo házet po sobě s opicemi výkaly.
    • Nojo, klesá hluboko přehluboko, až mi z toho někdy omrzají palce u nohou.
  • walltar
    Už se nemůžu dočkat na CES až představí ten nový prototyp. Doufám, že už potom nebudem čekat dlouho na předobjednávky finální verze. To je jedna z věcí, kterou si prostě nemůžu nechat ujít.

Příští rok prostě bude epický ... vesmírné simulátory povstávají z mrtvých a k tomu ještě bude první snad použitelné VR. Teď to ještě chce levné sedadlo simulující přetížení a budu absolutně spokojený.
    • Keyz
      To aby jsi seděl rovnou na WC. Se z toho poděláš a to by mohl být u nového drahého křesla problém :D

Hlavně aby všude byla možnost nezávislého pohybu hlavy. To je proč mě to zajímá. Konečně by šlo čumět jinam a běžet jinam.
      • walltar
        Plínky to jistí. *3*
    • Doporučuji staré křeslo a mrtvého divočáka do náruče. To pak bude přetížení jako *12* Ale jinak souhlas, taky se moc těším *3*
  • Keyz
    Tak snad to udělají pořádně bez kompromisů.

Kdyby to fungoval tak jsi představují tak bych to koupil za pár tisíc. *3*
  • pokaždý, co to vidim, si vzpomenu na virtuální prc..í v Demolition manovi :D
    • Jo jo "a co rikas tomu, kdybychom to zkusili postaru""brr to je hnusne, ty myslis tekuty transfer?""myslim soustani, divocinu, mambo, suky suky":-D
  • Vypada to slibne , pokud budou na to poradne hry a technologie bude dotazena tak se tesim.
    Ale podivejte se sami jak dopadlo ono slavne 3D ve filmech a hrach , kolik penez do toho bylo nasypano to proste jeste neznamena dobry vysledek.
    Ale vim ze je velice lehke neco kritizovat nez tvorit pro to drzim palce !
  • nechapem preco si ludia automaticky hladaju rozdiely medzi sebou a potom sa pekne a radi jebu. Ja mam amd ti mas nvidia -- ja mam pc ty mas konzolu a podme jak stado kokotov po futbalovom zapase. Je to nizkou inteligenciou alebo to maju ludia proste radi?
    • Tohle delaji hlavne deti....a par dospelych jedincu mdlejsiho mysleni. U deti je to normalni, jedna se o formovani osobnosti a budovani sebevedomi. Bohuzel, tohle by melo probihat v realu v prime konfrontaci s ostatnimi detmi, internet je dost neosobni a osobnost by to mohlo spise pokrivit. Ta druha sorta, kterou jsem vyzdvihl, jsou asocialne ladeni jedinci, kteri nerespektuji okoli. Snad jsem se nikoho nedotkl:-)
      • MickeyMutant
        V pohodě, Cocra, ale zdá se mi, že strašně kecáš. Respekt.
        • Co bys cekal od anonymniho diskutera. Ale musis uznat, ze by na tom neco byt mohlo :-)
  • C-BEAM
    asi videli náčrty VR okuliarov od sony a uvedomili si, že oculus nebude mať budúce roky žiadnu konkurenciu.
  • Vím, že Razer Hydra (move controller pro PC) nebyl zrovna úplě masová záležitost (i když tvůrci už chystají další), ale v mě baví a s Oculus Riftem dohromady... to zade rád dohraju Portal 2 :-)
  • No ja od toho očakávam hlavne náhradu za TrackIR, v simulátoroch to bude pecka *5*
    TIR v Arme nepovažujem za nejaký prínos, ale OR na tom bude asi o dosť lepšie. O podporu zo strany hier sa nebojím, vzhľadom na to, aký je o OR záujem, by boli vývojári blázni, keby ho ignorovali.
    Len som moc zvedavý na kvalitu spracovania ostatných pohybov hlavy, ktoré v dev verzií chýbajú.

BTW, je už známy nejaký termín uvedenia na trh?
    • Na CES v lednu ukážou DK2 prototyp, který by měl být podobný CK1. A snad to bude mazec.
    • není
  • tonnymontana
    Oculusu jsem veril od okamziku kdy se pridal johnd.C a nezklamal jsem se alespon do ted:) kazdy krok ktery je okolo oculusu je uzasny uz ted se da zakoupit dev kit s UDK pro vytvareni obsahu coz je uzasne pritom jeste neni finalni verze oculusu jako HW. Koukal jsem i na ruzne pasy pro bezeni ve FPS coz bylo taktez super, sprint uz nebyl o tlacitku ale o vasi vydrzi. osobne jsem DEVkit nekoupil protoze finalni verze bude mit jine obrazovky a vubec bude trosku odlisna na coz se setsakramensky tesim a uprimne i kdyby to stalo 500e jako ze nebude tak do toho pujdu. 3D bryle jsem mel uz nekdy v roce 99 pokud se nepletu tedy slo spis o vtim u nvidie (datum si nepamatuju presne) 3d koonitor mam ted a je to skvelej zazitek a oculus je dalsi meta:) pak uz snad bude zbejvat jen paprsek co me vzene do kodu ala TRON :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit