Přejít na výpis diskuzí
Novinky.cz spojují výbuch ve Frenštátu s hraním Counter-Strike
25.2.2013 | Petr Poláček
273 příspěvků
-
Meli si koupit defusion kit.
-
Smutny mi prijde fakt, ze spoustu nasich obcanu zpravy na novinky.cz ctou a berou je vazne (ja se jen chodim pobavit do diskuzi). To ze cast statu (mozna i prevaznou) tvori tupa luza neschopna vlastnich dedukcnich a analytickych pochodu je nemoc kazde spolecnosti...co ale delame pro to, aby se jim prestali rikat lzi a ucili je? Je to jen zrnko pisku, ale je v nem kousek pravdy...
-
-
Cože? ČR* je stát, kde nejčtenější tištěný deník je údajně Blesk a hlavní pravidla zahrnují perličky jako "Kdo neokrádá stát, okrádá vlastní rodinu" a "Když politici kradou, tak já můžu taky". Od Ruska téměř k nerozeznání.
Novinky asi budou hezkým obrazem průměrného Čecha :)
(* ne že by to podobně nebylo ve spoustě jiných státech)
-
-
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/media-it/175746-blesk-zustava-nejctenejsi-nejposlouchanejsi-je-radio-impuls/
Není se čemu divit.
Dokonce jsem slyšel, že někdo bere informace v Blesku za spolehlivé *5*
Ale vážně. Tohle se děje všude.
Prostě je potřeba rozlišit dobrá a špatná média.
Například slavná CNN kterou se snaží Nova napodobit. Chtějí aby lidi sledovali CNN tak to mají tak dramaticky střižené a často přehánějí. Klasicky u nějaké katastrofy. Tuším že někde v Indii nebo kde to bylo se vyboural vlak a ihned mnoho lidi zemřelo dle CNN. Pak se ukázalo,že strašně málo lidi skutečně zemřelo. Když dávají rychlost na první místo a dramatický titulek s počtem obětí tak OK. Dívám se jinam... -
-
Mě příde, že o to se snaží snad všechny naše média. Zahraniční zprávy si přečtu přímo na reuters, ale kde najít nějaké normální zprávy z domova nevím.
-
-
Aktualne.cz mi zatím příjde jako takový docela střízlivý zdroj (ruku do ohně za to nedám).
-
To je problém. Zde je lepší to asi třídit na novináře a sledovat je a ne celé stanice.
Někteří opravdu hledají pravdivé informace. Sice nejsou tak vidět jako borec co prohlásí nějakou hovadinu ale jsou tu.
Anebo sledovat přímo zdroj. Například Jan Petránek říkal jak vstane a co sleduje tak aby ráno věděl co se a kde se děje. Trvá mu tu max 2 Hodiny a to přeháním. Jmenoval tam i dobré zdroje ale nevím je z hlavy musel bych se podívat.
Zrovna Zdeněk Velíšek v pondělním HP v čase videa 33:00 to dobře rozdělil ohledně objektivity
-
-
-
*11* Novinky mají pravdu. Můj sin nikdy neuvidí nějakou střejlečku, než bude 15. Má smůlu, na počítači nemá root práva, tak si stejně nic škodlivího nenainstaluje. *1*
-
-
Tvůj sin by ti mohl dát lekci pravopisu.
-
Dobrej troll *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15*
-
Což střílečku. Vezměte v potaz takovou strategii. Naverbuje svoji školu a půjdou vyplenit ostatní školy!
-
střejlečku řadim hned vedle řejzku, dank! ::metalpieklo::
-
a tvuj cosinus hrat bude moci?
-
chudak tvuj sin
-
-
-
Už to tady padlo - Cynical Brit aka TotalBiscuit to krásně shrnul (link dole).
Korporátní média a bulvár zákeřně útočej na jiný (konkurenční) média a manipulujou (bohužel úspěšně) s veřejnym míněnim. *16*
Je to útok na naší komunitu a neměli bysme to podceňovat. A ten slizkej článek si přečtu a doporučuju to i vám - je třeba znát metody svýho nepřítele - to mě naučil gaming.:)
http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/skolni-masakry-a-nasili-ve-hrach -
Asi bychom meli pro tu neukojenou, novych trendu se bojici chudinku, co to napsala, usporadat nejakou tryznu..
-
pravda je že v dnešní dobe vychází málo her které by rozvíjeli tvorivost, nebo by hráče nejak vzdelávali. takovych her je malo a vetsinou maji spatnou grafiku.
-
-
..budu za rypáka, ale do piče, naučte se shodu podmětu s přísudkem...aspoň když už žvatláte o vzdělávání. *13*
Dyť máme tak krásnej jazyk... *7*
-
-
Naštěstí se nenechají čtenáři na Novinkách opít rohlíkem. Pan autor to nejspíše přehnal se zpravodajskými relacemi, které běží v USA :).
-
-
oprava "paní autorka"
-
-
Je to jednoduchy, Denisa Telaříková je krava, ... vaznem sak se na to podivejte staci si precist jeji jmeno ... jako mala holcicka proste spadla do kravince ... a od ty doby ma neodolatelny nutkani ty howna neustale hazet kolem sebe.
... Mno a ted se podivejte, co se u nas povazuje za "selebritu" ... a pokud nemate, honem rychle bezte pro kyblik ... je to na bliti uplne stejne.
Pod podobnej hlod by se stydel podepsat i podrumernej sotva prolejzajici ucen ... -
-
To je silný kafíčko tenhle příspěvek *1*
-
Ty se nějak vyznáš... Nepracuješ v JZD? *4*
-
-
Senzacechtivost. Možná by ještě mohly Novinky psát o tom, jak jsou hry mysogynní a máme tady české Kotaku.