Přejít na výpis diskuzí
Nový Command & Conquer chce získat zpátky staré hráče
10.5.2013 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Jsem docela zvědavý, pokud f2p bude spočívat pouze v rychlejším odemykání generálů, případně v kupování skinů (ono k tomu už se schyluje i ve starcraftu) a hru nepodělají tak by mohla být zajímavá. Vlastně si až říkám, že dobře udělaná f2p strategie by mohla v klidu zaujmout místo vedle LoL nebo WoT, protože Sarcraft je b2p.
Jen to chce dobře vymyslet samotnou hru no, na původních Generals mě štvalo že v boji prakticky nešlo microvat a že taky hráč měl prakticky vždy jen jednu bázi, rovněž některé jednotky byly šílené silné a budovy měly málo životů. Starcraft je oproti tomu někde jinde, velkou roli tam hraje už jenom pozice bází a armády. A rozhodně bych pustil to získávání surovin ze "skladů", rozvíjení ekonomiky je jeden z klíčových prvků ve všech dobrých strategiích. Chci teď utratit peníze do ekonomiky a být silnější za 10 minut nebo postavit teď jednotky ale když nevyhraju tak jsem v loji?
Btw, RA2 rulez -
-
Ta hra nemusí být špatná, uvidíme. Ale ze z jednodušení ekonomiky, radost nemam. Pokud ztoho udělaj, nechci nikoho urazit, ryhlo drtičku ala SC2 MP, kde jen pohled na nějakej zápas mi vyvolává nevolnost, ten myšo-klávesnicovej maraton, to není pro mě.
SC2 WL A HS. Jsem hrál singl, ale mp není muj šálek čaje. Mam rád, když si to hraju svým tempem a hru si vychutnám. RA2 i generals měl výbornej koncept. Základna, zdroje, obrana a pak útok. Patřím možná do malé skupinky hráčů, kteří si vybudují základnu, její skoro neproniknutelnou obranu a až pak sestavím útočné formace a du bojovat a dobývat. Zásedně jsem vypínal super zbraně, mam prostě rád konvenční boj. Měl jsem radost z RA3, ale tam tenhle koncept už neplatil, udělaly tam tolik ujetejch sra..., který v singlu no budiž, ale mp to úplně zabilo. Př: Teleportovací bomba, blbost. Mam rád old koncept bez moderních dojeb.... a úplně nenávidim mise na čas, krom odpočet a ubraň. *1* Vím, že liga je něco jiného i mp kde hrát zápas třeba hodinu je dnes už asi moc, ale bitvy na 15m, kde se člověk honí s myší a klávesnicí. Mi přejde bez urážky o ničem. Holt patřím do starého, železa s pohledem na tuto problematiku, ale budiž. Mam rád, kdy si může hrát každý svým vlastním tempem a stylem bez toho aby byl výrazně oslaben. *5*
-
-
Ale jo vypadá to celkem slušně. Pokud to neposerou, tak by to mohlo být dobré. Hlavně žádně experimenty ala CaC 4. Jsem zvědav, jak se popasují s modelem F2P. Jinak bohužel EA = ORIGIN = nekupuji.
-
Nový Command & Conquer a ještě si ktomu budu muset nainstalovat origin dík nechci ani náhodou, leda by to vyšlo i na stemu pak bych to možná zkusil...
-
-
STEAM je dobrá věc, ale moc bych to nepřeceňoval. Teď tam byl v akci Heroes 6 od Ubisoftu (ten má myslím, tu Uplay ochranu či co) a prej to v tom něják bylo-nevím moc jsem se o to nezajímal. Ještě, že jsem to nekoupil. Pokud to bude na steamu a nebude to chtít nic dalšího, tak určitě vyzkouším.
-
-
tak proc vo tom vubec mluvis ty deb*le kdyz se o to moc nezajimas?
-
-
Všechny hry od Ubisoftu potřebují ještě navíc Uplay účet, steam je jenom distributor, takže se přes steam spouští uplay a hra samotná až z uplaye.
-
-
-
-
tohle video byl jeden velkej PR crap sorry chlapci ale nevěřil sem vám ani nos mezi očima
-
Díky nechci ... *3*
-
Zrovna aktuálně hraju Command & Conquer: Tiberian Sun (po opáčku Broken Swordu a Still Life) a vedle původního C&C, na které jsem tehdy koukal jako na zjevení, mě tento díl baví a bavil vždy nejvíce. Vynikající záležitost, graficky absolutně nádherné, super muzika, hlášky... Pro mě nejlepší díl. Navíc hezkou řádku měsíců zdarma ke stažení i s datadiskem. Doporučuji.
-
Podle dostupných informací bud F2P vypadat asi takto...
- Budeš mít přístupné všechny 3 národy ( všechny jednotky upgrady atp ).
- Aby jsi mohl hrát za nějakého konkrétního generála ( zaměřeného např na tanky/letectvo atp. ), tak budeš muset něco málo zaplatit, ale pak by měl zůstat otevřen napořád.
- Půjdou kupovat převážně kosmetické úpravy, které nebudou mít vliv na gameplay.
Pokud to bude udělané tímto způsobem, tak se na to hoooodně teším. :) -
-
Pokud cena za všechny generály a vylepšeníčka bude jako u všech F2P her několikanásobně překračovat cenu AA her tak NAZDAR ani náhodou! *11*
-
-
to si nemyslím , koupíš si generala na týden za 150,- , to už všichni věděj že premium ucet v hodnotě AA titulů si koupí jen skalní příznivci . a v minulosti se to ani neosvěčilo . Nazdar bazar
-
-
no když si někdo zaplatí leteckýho generála , tak bude mít stíhačky za hubičku a během 15min budeš rozehrávat další hru
-
-
No takze z tohoto preview vyplynulo ze to bude ve stylu Generals *11*
No takze pro skalniho fanouska C&C nic zajimaveho. To si muzou strcit do spic a ja se vratim ke svemu C&C First Decade. Kane se Stalinem uz cekaji *5* -
Generals sme hravali na strednej, s brachom, s kamosmi atd. proste je to moja srdcvoka, minimalne dam totmuto sancu a skusim si to *3*
-
To jsou zas cancy, jako "starýmu" hráčovi se zrovna tim, že to bude F2P, nějak extrémně nepřiblíží. Marketing marketing a kecy v kleci