Přejít na výpis diskuzí
Nový Command & Conquer chce získat zpátky staré hráče
10.5.2013 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Asi som fakt uz stary ak povazuju za navrat k povodnemu C&C prave Generals. Ved Generals nema s povodnym C&C skoro nic spolocne iba nazov. Radsej keby sa vratili uplne k povodnemu prvemu commandu. A mimochodom vylucenie ekonomiky, respektive nutnosti manazovania, zo strategickej hry povazujem za velku chybu. Mozno sa im zjednodusi a zrychly gameplay ale bude to onicom clickfest. Useknu jednu s podstatnych strategickych a taktickych zloziek rts.
-
Free 2 play řešení je vskutku řešení jak získat zpátky staré hráče. Počkat... Ono není. *7*
-
Free to play ??? to jako že když nebudu platit budu jezdit s normálním tankem a když si zaplatím tak budu moct vyrábět Paladiny , a bude se hrát jen proti živejm hráčům nebo bude i skirmish . Na to sem teda zvědav co se z toho vyklube CC Generals hraju do dneška je to pecka , takže spíš čekám sračku , kooor když už takhle otom mluvěj . Ale soudit vraha před vraždou se taky moc nehodí , takže Já si myslím že máte všichni pravdu kromě mě . :-D
-
Zjednodušení budovatelské složky není samo o sobě nic špatného, ale třeba Supreme Commander 2 byl oproti prvnímu dílu zjednodušen tak, že hráč se mohl zaobírat jen akcí (přesně jak to mají v plánu u C&C) a úspěch nakonec až tak velký neměl. Mě se třeba SC2 líbíl a kdyby multipalyer nebyl tak zalagovanej a zabugovanej, možná ho hraji dodnes. Uvídíme jak dopadne Command & Conquer.
-
-
sc2 zalagovany a zabugovany multiplayer ? a na to jsi prisel jak
-
-
Asi myslel Supreme Commander 2 a nie Starcraft 2 :-)
-
-
-
A jak bude ten free 2 play model vypadat?