Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    kurz? :D chcel by som ho vidieť... ja napríklad hovorím plynulo po anglicky ale s gramatikou mám problém vždy :D...
  • Z warhorse stranky(veta na konci ):

WHO WE ARE

Warhorse was founded in 2011 by Dan Vávra, creator of Mafia and Mafia 2, and Martin Klíma, formerly of ALTAR (Original War, UFO:* trilogy). We are a new independent game development studio based in Prague, Czech Republic. We have an experienced team of industry veterans, with combined track record of dozens games published and millions copies sold. We come from different teams and backgrounds, but we are united in our quest to create compelling games in friendly working environments. The studio is currently working on as yet unannounced RPG title.
  • Já na obsah samozřejmě koukal, jenže stylem, kterým si to napsal, se to prostě špatně čte a tudíž hůře vstřebává. Proto to přirovnání k translatoru, nijak jsem nenapadal obsah tvého textu.
  • to prislovie si vymysleli cesi lebo maju problem s privysokym egom
  • Přečti si ještě jednou co psal, třeba to pak pochopíš.
  • smejki
    Screenshot from CryEngine 3 from Crytek's promotional materials. (© Crytek)
  • Hairy_Ass
    poltergeist: Já reagoval výlučně na jeho teorii o tom, že každý, kdo napíše "pro Krista, pane Bože, atd...", je věřící. *4*
  • Ok, na mě to působilo tak, že se Jejdaskovi někdo vysmívá, protože se podle něj v době Vánoc něco slavilo už před Kristem. Na to jsem také reagoval. Pokud se to netýká ani jedné reakce na Jejdaska tak se omlouvám za zbytečný post.
  • prosím aby se za mně přestali vydávat blbci děkuji

jinak nevsímejte si ho opravdu to bude o husitech a pujde o historickou hru uvažujeme ovšem o vložení magie do hry ovšem to je stale ve faži debat
  • To mi povídej, před pár dny jsem si ji koupil na steamu a znovu (asi po šesté) dohrál *1*
  • samožrejmě že ano
  • aha takže ve středověku buh zasahoval ty jsi věřicí ?
  • dnes se da nalepka rpg na kde co, vavra rpg ješte nikdo nedelal
  • jj, nekde to zminoval urcite
  • Hairy_Ass
    To opravdu nemám zapotřebí... *3*
  • Šmarja, tak někdo holt dokáže dát dohromady smysluplnou úvahu delší než tři slova, nebledni závistí a zkus to přečíst, šmoulo
  • Ja myslim, ze Dan Vavra rikal, ze to bude RPG hra (minimalne ve Fight Clubu).
  • Pokud koukáš, jak je to psané a ne na obsah tak se to minulo účinkem. Nevadí.
  • taky je otázka, jestli to vubec bude rpg, na strance warhorse se o tom nic nepíše. Chtejí udelat jen open world hru s silným príbehem a realistickym vzhledem. Neco jako mafia nebo arma. Open world umožňuje zážitek, že "jste tam", mužete prozkoumávat, na druhou stranu po čase zjistíte že značnou část hratelnosti tvorí prave chození a premistnovaní. Taky je problem zaplnit obrovskou hru obsahem.
  • Když tady tak čtu ty střípky z historie, jsem rád že teď žijeme klidné období.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit