Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz v Tvojich predchadzajucich prispevkoch som si vsimol, ze je Ti jasnych vela veci, o ktorych, podla vlastnych slov nic nevies, ale aj tak Ti Tvoj naazor neberiem. To, ze Tebe je jasne, ze nie som katolik neznamena, ze nim naozaj nie som. To ze nacisti povazuju Hitlera za hrdinu neznamena, ze hrdinom bol. To, ze Breivik povazuje svoj cin za jedine mozne riesenie neznamena, ze to jedinym riesenim bolo. A takto mozeme pokracovat do konca vekov. Stale verim, ze je lepsie argumentovat vedomostou, ako nevedomostou. Tvojim jedinym "argumentom" bol sud, ze nie som katolik, ze odluka protestantov je zla a perlicka na zaver, ze vlastne ani nepoznas historiu, fakty o nabozenstve, vierouke, mravouke cirkvi, ale napriek tomu trolujes.
    Potom sa katolici necudujme, preco su ludia voci cirkvi nedovercivi, ked ju reprezentuju samozvani intelektuali- fanatici.
  • Začínám se na to dost těšit. Pamatuju si, jak Dan psal každý měsíc do Score o první Mafii a ukázalo se, že rozhodně nepřeháněl. Tak ať to klapne i tentokrát!!!
  • Hry členů našeho týmu prodaly přes 11 milionů kusů na různých platformách.
    Průměrný počet prodaných kusů na hru: přes 1 milion.
    Průměrné skóre na gamerankings pro tyto hry je 72%.
    Některé z těchto her jsou považovány za klasiku žánru.
    Mafia, H&D i Flashpoint získaly mnohonásobná ocenění Hra roku.

+ husiti = Pecka taky nejsem na RPG žánr ale tohle si ujít nenechám , říkejte si co chete ale u mafie ,flashpointu, army a hidden and dangerous sem strávil nemálo času , a ty taky vypadáš na ročník po roce 1990 podle těch výtažků z WIKIpedie o 2.světové
  • Aspoň jasne vidíme, že jediné, čím dokáže prispieť do diskusie sú zvratky...
  • Hairy_Ass
    Tak jasně, že počkáme, až jak to dopadne. To dá rozum, ne?
  • Ty jsi fakt hova*o *11*
  • tak za 2. světové války bylo na výběr mezi německo-maďarským protektorátem a jistou formou přežití, přičemž vládnoucí klerofašistická klika si vybrala to druhé. Většina Slováků ale pro Československo byla všema deseti to by po WWII nevydrželo více jak 45 let... Rozbití Československa bylo v roce 1992-1993 rovnou "zásluhou" politiků obou stran. Češi a Slováci ale patří k sobě a doufám, že jednou bude společné soustátí obnoveno. Ten rozpad byla pěkná blbost. *4*

Jsem Čech jak poleno a přesto nevím, zda si tohle RPG koupím, nevylučuju, že ne, proč bych se měl zavazovat ke koupi něčeho z čeho jsem ještě nic neviděl? Tohle není kickstarter, počkám na recenze. hop, hop, hop kdo neskáče není Čech tady prostě neplatí. *2*
  • ty taky nemusíš , ty jsi slovák (asi ), vy ste byli československo jen když se vám to hodilo
  • hepčííík :-)
  • Tak je ignoruj, takhle ho akorad podnecujes k dalsim vyrokum. :-D A predpokladam ze to byla provokace zamerna.
  • @kalich: ja si to teda radšej nekúpim
  • Hairy_Ass
    Na tyhle kecy jsem už docela alergický. *5*
  • samozřejmě Fr a VB bylY.... :D
  • Až na ten drobný fakt, že Čechy se nebránily a de facto opravdu byly Mnichovem vydány Hitlerovi na pospas.... Francie a Británie byli do určitého bodu vůči všem protihitlerovským akcím hodně zdrženliví. V podstatě máš pravdu, ale analogie je to špatná
  • ty máš asi datum narození až po roce 1990 ??? jak tohle může někdo napsat omgf
  • OPRAVA CRYengine3
  • Ten kdo si to nekoupí není Čech !!!!
  • Je fakt že pan Vávra jedná stylem tak já vám teď tady budu něco říkat a bude to všechny zajímat a jestli ne tak ste 0 (nula) a nevíte nic . V osobním životě asi pěkná pruda ,ale jako klingoncký motivační řečník pro svůj TEAM nikoho lepšího neznám , a myslím si že udělat RPG s husitama na Cryengine2 je prostě pecka , RPG nehraji ale tohle si zahraju a rád , už se těším jak s Janem Žižkou z Trocnova palcátem zikmundovi rozbiju hlavu , i když dějny dopadl trošku jinak , ale tohle by byla možnost za všechny prachy , čest
  • 2 LansCz: To opravdu čerpáš z Wikipedie? Já už jsem doufal, že umíš latinsky a probíráš se starými spisy... tak nic, no.
  • Protože měla de facto monopol na vzdělání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit