Přejít na výpis diskuzí
Nový díl Battlefieldu se podle anonymních zdrojů vrátí do druhé světové války
2.3.2018 | Václav Pecháček
43 příspěvků
-
sám jsi nebezpečný a měl bys být rozdělen
-
lol...
-
Vtipné je, že původní Battlefield 1942 kampaň za Osu měl. Sice to byli jen scénáře, ale je tu precedens. :D
-
mne osobne ani neprijde zajimave, ze se vraci k druhe svetove valce...
Naopak, druha svetova valka je fajn tema, samozrejme nejakej utek k jiny dobe chapu, nadruhou stranu opravdu chceme takovy zhovadilosti jako COD Ghost, COD AW? BF: Hardline? Kdyz jsou to vsechno nahratelny odpady, ktery sazeli na "radoby" akci ale uplne se vykaslali nejakou smysluplnost.
Podle me ani extra nezalezi na dobe do ktery je hra zasazena (samozrejme ze zalezi, ale okrajove)...
Nicmene na co vsichni kaslou nejakej smysluplnej pribeh a zaklad... WW2 miluju, ale COD jsem vynechal, proc? protoze to je zase o tom jak 3 amici vystrili celou zlou nepratelskou armadu.
Kde je treba poselstvi ze lidi ve valce zbytecne umirali? Z tohodle duvodu mam treba hodne rad BF1 (ackoliv me prvni svetova valka vicemene nezajima), protoze prvni dva pribehy (tank, letadlo) jsou proste naprosto paradni... udelat z toho kampan delsi nez hodinu, tak je to proste super.
Misto toho lidi kupujou takovy shity jako je COD, kterej pres svejch 50 ruznejch radoby pribehu nema davno existovat... -
Vietnam už byl jako hodně povedené DLC k BC2
-
BC:2 byl poslední zábavný Battlefield. BF3 byl modrý pseudorealismus. BF4 byl bugfest. Hardline bylo DLC za plnou cenu a BF1 nenaplnil moje očekávání (příliš mnoho automatických pušek a žádná spolupráce).
-
To je hodně časté téma tady na gamesu. Za mě ale ne. Prostě by mi to bylo blbý. Němci jsou nebezpečný národ, jehož země by měla být rozdělena. Před asi 80 lety začali zabíjet židy a dnes si do své země (ale ne jen do své) zvou milióny jejich největších nepřátel.
-
Fajn, tak to se opět mohou rozjet diskuse na téma "zahrajeme si konečně kampaň i za německou stranu?" *4*
-
Vietnam tu uz nedavno bol...a ohrali sme ho.
WW2 este nie (pokial neratam stary 1943) -
nejake Battlefieldy som preskocil (BF:Hardline,BF:BF3 bez seasonpassu),BF1 hram len koli grafike,ale pre BF WW2 obetujem aj 100eckovy paper....a dufam,ze to nebude loot boxova gamesa.
-
Ono by to také nechtělo jen číst, ale i hrát. *1* By mě zajímalo, jak jsi přišel na to, že je frenetičtější, zběsilejší a kdovíco než předchozí díly. *1* Až si to někdy zahraješ, tak pak budeš kroutit hlavou, co za nesmysl jsi to napsal a ještě víc litovat, že jsi dal na nějaký texty a nehrál si to dřív. Protože tě asi aspoň trochu bavily poslední díly, tak tohle bude mnohonásobně víc. Jelikož úplně každej, koho baví FPS si tam najde to, co ho tam bude bavit.
-
Osobne ne mam vubec duvod kupovat novyho Battlefielda. BF 1 me furt bavi a ma nove dil prechazet nehodlam
-
Nerozumím, i na starých mapách?
-
Battlefield 1 byl první díl který jsem si nekoupil. Postupně se z úžasné a zábavné hry, kterou jsem miloval, stala frenetická, zběsilá a bezduchá akce. Až zase, jako po každém díle napíší o tom, že tento nový battlefield bude ještě rychlejší a akčnější půjdu zvracet.
-
Ja myslel, ze ted prijde opet Bad Company :(
-
Zaspali. Serie BF zaspala uz přes rok.
Ted je tu Tarkov, nejakej blbej BF nikoho nezajima a zajímat nebude. Je to mrtvy. -
Rising Storm 2
-
Vietnam? Nic? *3*
-
BF1 byl prvni Battlefield o kterem muzu rici, ze me opravdu bavil. Nadherna grafika, zadne zbytecne maluvky jako mel BF3 a 4, famozni soundtrack, zajimave zbrane a neokoukane prostredi 1 sv valky. Takze bomba. Jenomze po vice nez roce, kdy BF1 jelo, se hraci a to i vcetne me urcite uz prejedli minulosti a zase by chteli dostat soucasnost. Alespon mluvim za sebe a verim ze spousta lidi by to tak uvitala. No a po soucasnosti kdyby prisel novy BF z 2 sv tak by to bylo fain. Ale davat po 1sv hned 2sv no nvm... Na druhou stranu uz vidim to porovnani s COD WW :D
-
nové to bude v tom, že druhá světová se bude hrát jako ta třetí... *15*