Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    Vietnam by byla ovšem taky paráda, cokoliv aspoň trochu do historie. Takové Korey se bohužel asi nikdy nedočkáme :(
  • No moc nadšenej z toho nejsem. Battlefield 1 považuji za nejlepší díl, ale nevidím důvod, proč bych měl právě z BF1 přecházet na nový díl. I když se jedná o první světovou, tak se to hraje jako druhá světová, takže v čem to bude nové? O to horší, že moc hráčů jako já takhle nepřemýšlí a kupují další hru jen protože je nová. Takže se akorát zase roztříští komunita a v BF1 si už nezahraji některé mody a mapy...

Dle článku a hlavně obrázku to vypadá daleko reálněji na pokračování BF4... bylo by nelogický dávat Battlefieldu z druhé světové název V, nejenom že to vypadá blbě a nelogicky, ale taky si nemyslím, že by taková značka udělala velkou marketingovou chybu...COD se prodával/prodává, jen kvůli názvu WWII *1* jinak je to hodně špatná hra... navíc ten obrázek vypadá "moderněji" a lze tam vidět návaznost na BF3 a 4... pokud je tedy ten obrázek pravdivý, rozhodně to nebude druhá světová. Vždyť i jim musí být jasné, že jsou teď lidi první či druhou válkou nasyceni.
    Teoreticky by to mohla být ještě válka ve Vietnamu = V.
    To mi přijde daleko reálnější, než druhá světová, ale jak už jsem psal, spíše to vidím na pokračování BF4.
  • Sr_Lobo
    Jen houšť a větší kapky... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit