Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takový sra*ky nežeru, to se neboj... a opět jednoduchá věta, "teplák s patentem na pravdu" ? Já patent na pravdu nemám, uznám lepší nebo pravdivější názor či argument, ale zároveň umim počítat do 3 a vidim, jakým směrem se vývoj některých her ubírá... na to nepotřebuju ani vejšku, ani patent na rozum... jen oči a mozek. *7*
  • Uklidním uklidním. Ale až přestaneš žrát steroidy a chovat se jako teplák, který má patent na pravdo-kydy....
  • Problém je v tom, že až na způsob vyjadřování má pravdu. Tak se to nesnaž negovat gumídky. Copak ty nepatříš do skupiny "umím mačkat klávesnici", když obhajuješ hru, která je hlavně o tom "umím mačkat klávesnici a myš rychlostí 100 kliků/sec" ?? Tak se klidni...
  • Zaseknutej a opakující se trotl jako ty myslíš ? Tak to fakt nevim...já jsem uvedl reálnou situaci ze světa, tak nevim co tu tady trolluješ s drama příběhama. Je to prostě vývoj trhu, ale bohužel tou špatnou cestou... Jestli to nechápeš, tak sem nepiš a jestli jo a jen si to nechceš přiznat, protože taky patříš do stáda, tak se sebou něco udělej... Je to jednoduchý.
  • Naštěstí existuje piratebay a ulož to takže jestli nestojí neva.
  • Zacapa

Ty už si tu taky za tu dobu, co sem bliješ, dokázal, že jsi řádná dilina, které toho nedochází trochu víc, viz tvé výplody k jiným hrám. Nechápej mě špatně, zásadně máš recht, ale ať už s CoD nebo bez, ať už pamětník nebo ne, patříš do obstojné skupiny gumídků, kteří své pohledy staví na " umím mačkat klávensici - jsem znalec herního trhu" myšlení, což je trochu málo.
  • Thompson hadra + zase tvůj drama příběh ze života. Jak může být někdo takovej zaseknutej a opakující se trotl...
  • Ale ne, souhlasim, jen sem zdrženlivej od těhle výrazů a spokojim se s tim "jednodužšim publikem" *3* . Pokud se tyhle hru za TAKOVÉ peníze prodávat dál, akorát to bude ničit pestrost herního průmyslu - víc a víc vývojářů (a někdy bohužel hlavně jejich vedení) bude směřovat vývoj her do obdobného mainstreamu a bude ubývat "pravých vývojářů", kteří hry kutí pro vášeň z toho, rozhýbav a vytvořit něco propracovanýho a originálního...a nebo se bude jen topit v kickstarterech a hledat sponzory...ale kdo by je platil ? Když publikum předobjednává a krmí mainstreamové tituly ? Které těží ze svého původně AAA jména a krmí publikum reklamamy, bafá na ně v prohlížečích a žene je do MP utrácet...

Jeden takový smutný příklad - Před časem jsem ujížděj na mobilu (SE) na hrách od malé německé firmy Fishlabs - jedna z prvních firem, co vyvíjela 3D hry, dokonce svého času i mulťák přes bluetooth nebo internet (6 let zpátky) a v Javě ! Úžasný, propracovaný, krásný hry s krásnou grafikou a příběhem, co v hodnocení zašlapávaly stejně drahé tuctové hry od Gameloftu hluboko pod zem. Jenže před 2 lety zjistily, že ty samé hry, co produkují na Javu, mohou produkovat čistě na Iphony a Ipady přes ten jejich jablkovej obchod (tudíž to jinak legálně sehnat nejde) a tam si za tu samou hru účtují 2 - 3x tolik...takže vypočítavost... což na jednu stranu chápu, potřebují peníze a zaslouží si je, až na to, že přestali podporovat ostatní platformy a zůstaly jen na Iphonech...
  • a nechápejte mě špatně...ale pro mě každý, kdo si koupí Call Of Duty XY je kXi-pl )))
  • taky mi to může být uplně fuk...protože si CoD nekoupim a ani nestáhhnu....ale ty prodeje jen dají "udičku" dalším vydavatelům, kam že se má trh vyvýjet a bude na nás (ty rozumný) chrlit tuny sraček....kterýma se budeme muset prodírat, a až ty slabší uznají, že je lepší si všechno stáhnout a vyzkoušet, než koupit, tak pak teprve jeto v píč*
  • myslim, že ty uvozovky u "jednoduchého publika" jsou nějak mimo...protože to kriplové jsou ))) a tím je nějak nehaním...serie call of duty má jistě svoje pro...jako akční a filmový zážitek na jedno "shlednutí" !!! ale jinak mne to uplně mrdá (jako pamětníka DE a SS) sere kam se to všechno dneska ubírá )))
  • vlastik.plaminek
    Myslíš, že dělá? Ze začátku mi to přišlo jako čistý attention whoring, ale asi fakt bude blbá(ý??)
  • Doufám že ta simlace je vtip *11* To si radši zahraju Armu 3,která vypadá mnohem líp možnostma a simulací *5*
  • olol. tolko demencie v jednom prispevku. ty si bud master-troll, alebo velmi nevydareny potrat
  • Crytek by byl rád, kdyby se jeho engine více používal, ale jeho největší výhoda je nejspíše jeho největší nevýhoda. Je až moc zaměřený na flóru. V tomhle exceluje - napráskat lesy do levelu je supr ízy, ale při porovnání s UE pokulhává v univerzálnosti. Po experimentech s oběma mi přijde, že UDK (k plný licenci se mý pracky samo nedostaly *15* ) nabízí mnohem více svobody (nevím, třebas postup práce se světly a budování světa od nuly mi přišlo lepší). Ale jinak to prostředí je celkem stejný.

UE je prostě více zaběhnutý... Možná i dostupná ofic. dokumentace a podpora jsou na jiný úrovní... kdoví. Navíc už snad odkopli (odkopnou?) ten jejich UnrealScript nebo co jejéj*1*

Ovládání a kamera není ani tak problém enginu, ale neschopných programátorů. A animace a grafika? Každý engine má svý limity, ale když si s tím ani grafici nepohrajou... *15*

(Třebas nový Dante je rozpohybovaný fantasticky a docela věrohodně - vzhledem k tomu jaký šílenosti předvádí)
  • "Nemůžete jim to mít za zlé"

TO SI AKO PREBOHA MYSLEL ??
  • to musi byt zaujimavy clovek. *15*
  • Nebo jestli zase skoro všechno pojede na Unreal Engine..

Pravděpodobně bude stále převládat, ale EA už všude nasazuje Frostbite a na sporty má Ignite (nebo jak se jmenuje) a snad se dočkáme i většího nasazení CryEnginu (ten je asi moc drahý, když se skoro neobjevuje). Nejdůležitější ale stejně je, jak s enginem umí dělat, protože na UE3 jsou krásné hry (Batman AA i AC) a taky dost hnusné s problematickým ovládáním, kamerou a animacemi (a že jich je).
  • Lawliet
    Viva la Quake 3! *15*
  • Nezáviď *3* (achjo, netušil sem, že ta diskuze dojde až na tohle...no jo ale když to jinak nejde co)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit