Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsou to hlody, ale objektivní hodnocení. A můj argument není založený na jednom postu, bylo jich asi 5 (a dle statistik jich bylo po samotnym teaseru už hodně) a dále na blábolu s novým enginem a očividným marketingovým výsměchem - když napíší "nové postavy, nový engine, nový pes" a na tohle chtějí hráče utáhnout...na tohle všechno to byl koment.
  • Jedinej důvod, proč tuhle hru kritizuju, je její přemrštěná cena - která v takovym kruhu - udržuje tuhle hru takovou, jaká je... prodává se, protože většina z lidí co jí kupujou nechce hnout prstem a podívat se trochu na další tituly, které by si ty peníze mnohem více zasloužily. Navíc tenhle přehnanej heroickej koncept, kterej se už drží od MW2... Navíc když pak vidíš na foru lidi, co po teaseru (kterej byl hranej a neřekl o hře krom názvu "Ghosts" vůbec nic) hru hned předobjednali, se nediv, že se ti pak honěj v hlavě slovíčka jako "závisláci" nebo "stádo"... já nemám nic proti tomu, když se to někomu líbí...ale tak aspoň ať tyhle případy počkaj na první gameplay, když už za to ty peníze (často svých rodičů) chtějí vyhodit... Protože tahle hra si nezaslouží titul AAA a cenu 60e, to opravdu ne... A příště si rozmysli, podle jakých kritérií hodnotíš lidi a říkáš jim spodina... očividně podle věty "proč si radši nezahraješ BOII nebo nevezmeš přítelkyni ven" asi jen závidíš... navíc BOII nehraju, když už jsme u toho... studuju, mám práci a dost starostí a když už si chci něco zahrát a najdu si chvilku času (a že hraju rád), tak si najdu nějaký KVALITNÍ titul, za který ty penízky utratim...a nebudu je sypat do bezedné společnosti, co rok co rok "převaří" polévku a prezentuje jí jako "nové postavy, nový engine, nový pes"... z toho aby se jeden údivem neposadil...

Až tahle hra bude mít nižší cenu (která bude více odpovídat její kvalitě/hodnotě) a nebude se prezentovat jako AAA titul (protože AAA vzniklo od hodnocení "jeden z nejlepších"), neřeknu ani ň... Takle je to ale jen vysávárna peněz...očividně fungující...
  • Tak nějak, za těch 60EUR mi opravdu 4 hodinový polofilm nestojí. Pochopím, když to bude nějaká propracovaná nebo něčím revoluční hra, ale takto?!
  • Má totiž argument založený jedné věci a jednom komentáři, kterej kdysi sarkasticky pronesl jeden z místních a to, že si to hned předobjedná. Lopata Anonym se toho chytl a výsledek jsou jeho hlody.
  • Až na to že, HL běželo na GoldSrc (gold source, a nehádej se, se současným source enginem to má společný jen ten název), tedy hodně modifikovaným Quake enginu *7*
  • Ucho:
    ani za rok. hele já prostě budu tvrdit, že je to nemožný, protože u vývoje softwaru překvapivě nefunguje, že čím víc lidí na to nasadíš, tím rychleji to máš. ty tady budeš nadneseně tvrdit, že by to zvládli za rok. bez přepoužití existujících řešení těžko. i ten tvůj zmiňovaný red engine využívá na fyziku havok. tak se prostě v současnosti programuje, používají se existující řešení, ze kterých se vychází. od nuly už ti nenapíš nikdo nic.
    že frostbite engine vypadá líp? no patrně vypadá, ale to, co předvedli, je na hru naprosto dostačující. jen holt mají kolem toho PR kecy...
    ---------------------------
    Když nejde reagovat, tak to udělám takto, sry za protahování diskuze do délky.
    ---------------------------
    Pokud se nepletu tak Techland používá svůj vlastní engine Chrome(5), dokonce i s vlastní fyzikou. Ale máš pravdu, jen málo studií si dnes tvoří samo, snad ještě R*, ale ten zas používá na fyziku Euphorii/Havok. Pro studia je holt rychlejší a snad i levnější si engine licencovat... takže pro další roky bude mít 80% her UE3/4 a 15% CryEngine 3... to jsou vyhlídky... *1*
  • Nech bejt. Takovej ten typ lidí, kteří myslej, že by vše mělo bejt podle jejich představ. To, že někdo má třeba opravdu rád si po těžký práci sednou k opravdu jednoduchý a poutavý hře ho zřejmě moc nezajímá. Navíc za to ještě dostane třeba milion plusů, což mu zvýší ego. No neber to :D
  • "Nebo jestli zase skoro všechno pojede na Unreal Engine..."
    nezapomínejme na Valve, už nějaký ten pátek pracují na Source engine "2" a ten se jim snad povede víc rozšířit než ten dosavadní
  • Stillson
    Jak ty píšeš,že Bohemia využívá 2.5 Real Virtuality, tak kde jsi na to přišel? :-)
    Už Arma 2 má Real Virtuality 3 a Arma 3 má Real Virtuality 4. Teda dle jejich prohlášení. A jejich skoky v Enginech jdou alespoň poznat :D ne jak u CoD (tím jim nemám nic za zlé,pokud to vývojářům a hlavně lidem vyhovuje :-) tak proč ne,ale ať alespoň vynechají z trailerů na CoD v titulcích, že to má Brilantní grafiku :D ).
  • Přesně, přesně... i s tím mekáčem máš pravdu, avšak poslední mekáč, co jsem NY měl, jsem si tam dával v ro 1993, takže nevím, jak daleko se s tím dostali *15*
  • conflig
    že reálnou simulaci *1* *1* *1*
  • a klidně bych se v životě spokojil s tím, kdybych je uměl alespoň prodávat.
  • Tak jestli na víc nemají, tak proč po nich někdo očekává Cryengine 3 nebo Frostbite 3? Prostě vemte jejich standard z předchozí generace a přidejte k tomu 10x výkonnější hardware. Někdo umí hry prodávat, druhý zase vyvíjet. Já v tuhle chvíli neumím ani jedno.
  • Chlape máš tu defakto ten stejný koment pod každým komentářem, proč si radši nezahraješ to BOII nebo nevezmeš přítelkyni ven, místo toho aby si shazoval lidi co se u téhle hry očividně baví. Ty a tobě podobní jste mnohem větší spodina než jakékoli CoD nebo BF dohromady, říkat lidem co je dobré a co špatné *7*
  • myslis ta optimalizace kdy zmensi rozliseni pomalu na 800x600, fov na 40 a hraci plochu na 2x2 metry ? tomu rikam optimalizace teda XD
  • Stejne to budem všichni hrát až do morku kostí. No a kdo chce reálnou simulaci zahrá si battlefield 4, proste pro každeho neco.
  • 8-10x vyšší výkon je z úst vývojářů. Nevím, co ty očekáváš, jestli si myslíš, že HW bude bořit fyzikální zákony, tak to tě nejspíš zklamu. Nárůst výpočetního výkonu GPU od poslední generace je v průměru 10-12x. V téhle generaci mají o něco levnější řešení, takže se není co divit, že to má být 8-10x u konzolí.

Navíc optimalizace u starých konzolí se dotáhla k dokonalosti (samozřejmě vývojáři se liší a každý má limit jinde), u nových první rok určitě dokonalá nebude.

Samonté zvýšení FPS a rozlišení ti sice nedá přesně ten sedminásobný nárůst zátěže, ale příliš daleko to nebude. Příliš volného prostoru na extra eskapády tam není. Zvlášť pokud má Infinity Ward limity tam, kde je má.
  • Klídek vy dva ste jak malí... S prvnim postem měl veskoslav pravdu, akcie v tom hrajou velkou roli...ale možná ještě větší lidi typu: "vyšel nic neříkající teaser - bude to super hra, předobjednávám) - lidi co maj peníze na vyhazování, neřeší, že je hra vzhledem ke svým "kvalitám" tak 3x nadhodnocená, kteří potřebují být zase rok v záseku a pižlat si zlatýho desert eagela... nic proti pár core fandům téhle série, ale já už k nim od 4. dílu nepatřim...nejsem milionář a použivám mozek, když si rozmýšlím, která hra za to STOJÍ... Howgh
  • To je místní pastor, chce ovečky odvrátit od vlků a uvést je na správnou cestu, podle něj alespoň...
  • To mi pripomina engine Real Virtuality od bohemky... tam jsou taky jeste ve dvou a pulty verzy (a urcite budou i v te treti) nektere chyby a omezeni z dob flashpointu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit