Přejít na výpis diskuzí
Nový engine Call of Duty: Ghosts není zas tak úplně nový
24.5.2013 | Adam Homola
149 příspěvků
-
az tam pridaj matematickou fx pro komplet znicitelny prostredi a ne scripty pred vybuchem/po vybuchu a diry po kulkach budou zustavat ve zdech tak pak at mluvej o novem enginu ostatni fx jsou uz proti tomuto zakladu jen drobnosti...
-
Kdyby si Activision, EA a napr. Crytek cas od casu odpustily ty svoje PR blaboly, lzi a polopravdy tak si myslim ze by to dohromady hodilo nejaky to mega lidi kteri by je nenavidely o trochu mene. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam. *6*
-
Tím jsi mi připomněl... *4* http://www.youtube.com/watch?v=fIWtXWZyv-M
Mimochodem, pěkně sis zase našvindloval pluska/mínuska, já to viděla. *15* Jen tak dál, s takovou to jistě někam dotáhneš. *3* -
když si neumíš rozvrhnout svůj trolí nudný život, to není můj problém, mimochodem, zkus se někdy podívat, kdy tu jsem, mám veřejný profil i s časovým harmonogramem. I když já se obávám, že při tvé debilitě, je to nad tvoje schopnosti;)
-
No...přiznám se, že tomu nerozumim, ale při pohledu na to video mi bylo jasný, že to žádný nový engine, budovaný od základu neni ))
-
a neni ti to jedno ? z tvojho vacku to nejde tak co.
-
Opět ze sebe děláš blbku?
-
och ake necakane :) to muselo byt jasne snad uplne kazdemu kto tomu aspon trochu rozumie. na prvy pohlad je to rovnaka zastarala technologia. vyssi polycount a rozlisenie textur z toho novy engine nespravi :)
-
Že neumíš anglicky?
-
Takže to bude furt stejná hra, na stejným enginu, ale rybičky budou plavat ve vodě směrem od vás ( O_o) a přidali čokla ??
Jeví se mi to jako "must have" titul )) -
Keď EA príde i s niečím iným než nudným Light-Effect multiplayer BF simulátorom, rád si to kúpim..
-
Zvýšíme polycount a rozlišení textur -> nový engine. Budiž. Ale next-gen (padněte v prach, smrtelníci!!!)? Ježiš to jsou šašci.
-
Ze to ty decka furt bavi parit takovy šajz :D
-
No <>shit!
-
Stary alebo novy, ajtak to zasa trhne predajnost :(
-
Jak to tak sleduji, seš vážně zajímavej člověk Veskoslave... Každou hru máš dohranou ještě před jejím vydáním (ale nikdy nepirátíš), seš 24 hodin denně na diskuzi a do toho ještě navštěvuješ Mekáče po celym světě. Hele jak to děláš? Tohle bych taky chtěla umět... *4*
-
samozrejme, kdyz programujes pouzivas i knihovny s funkcemi, ktere nekdo vytvoril, a zrovna fyzika je ta knihovna
a plati to porekadlo programatoru: nema cenu znovu vynalezat kolo -
Mě se to zdálo divný když sem viděl trailer tak to bylo hodně low a nezachrání to ani ten komisař Rex
-
stare dobre CoD 2
-
Tak to je tedy opravdu přínosnej příspěvek do diskuze. Co to vlastně znamená?