Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jsi prostě řádná guma, příteli. Čapni tu svou pipinu a jděte se projet...
  • Ale ne, je celkem v pohodě když používáš rozum *5*
  • A svět je škaredej a zlej, bééé....
  • Nevyšťavený ucho si tu tak maximálně ty, když jakmile se začne mluvit o něčem objektivně to ženeš do nadávek a do "může ti to být jedno" nebo "každýho věc" a podobně... Zaprvé, byl to koment (ten můj uplně první) pod hru jako ohlas na jejich trapný marketing... (a teď použiju tvoje moudra - což je MUJ názor a TOBĚ to může být jedno, co tu na foru píšu ke hrám) a za druhé ano, právě stádovost mnoha lidí vede k mainstreamování her, k rapidnímu příbytku DLC, které často (viz Mass Effect 3) koupít MUSÍTE, pokud si tu hru chcete aspoň trochu užít...

Napíšu celkem hezkej příměr - kámoš brigádničil v A3 sportu několik měsíců a pákrát co sem šel kolem, sme se dali do řeči... bylo tam triko, na který sem koukal, protože bylo hned u pultu - zprvu stálo 899,- a asi po měsíci 299,- a já se ho ptal, proč tak razantní cenovej rozdíl, když je to relativně krátká doba a jestli se to majiteli vyplatí - a on na to, že jo, že i po slevě na 300,- se to vyplatí a že si to lidi stejně kupujou (jinými slovy, pořád je tam zisk pro majitele obchodu i dovozce)... Ale jelikož je to ADIDAS (CoD) tak si to lidi hned koupěj, jako kdyby nemohli chvíli počkat na nějakou akci na setamu nebo slevu (a mezi tim pařili dál MP z minulýho dílu). Je to tedy taková politika a jelikož nejen Activision, ale i ostatní si chtějí přivydělat, tak se hodně her čím dál tím víc mainstreamuje...o tom mluvim celou dobu. Nechtěl sem to ale takle dalekosáhle rozebírat, aby to lidem jako ty došlo, jen sem hodil krátkej post k tomu, jak trapně tahají vývojáři CoD hráče na vařenou nudli rok co rok, s tím jaký převratný díl to bude...ale je to pořád to samý, s minimálním rozdílem. A přes to všechno, beru to, je to prostě oblíbená hra a sou pořád lidi, co na tuhle serii nezanevřeli, ale tak by se ta hra měla reálně ocenit...ale proč žejo, kyž si to lidi jako ty stále a stále kupují...

A víš ty co? Dobrá zpráva, už na týhle diskuzi končim...nemá to cenu... běž a kup si CoD ať můžeš levelovat s pejskem *3*
  • No co už..

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942052_368321496606604_935703886_n.jpg
  • Sem zvědavej, jestli tu budu číst taky podobný řeči jako tady, když to nebude postavený od základu znovu?
  • Anonym

Já tu vidím upřímně nevyšťavený ucho. Kašlu na argumentační diskusi s člověkem, který odmítá pochopit tak základní fakt, že mu to může být zcela u řitě, zda si někdo koupí Cod nebo ne, a zda to udělá hned předobjednávkou nebo koupí až rok po vydání.. Tebe totiž leze na mozek jen jediný problém a to ten, že si to vůbec někdo koupí, o tom to celý je. Víš o lidech kolem sebe kulový, ale strašně máš jasno jakej kdo má mít vkus a zkoušíš mu předhazovat svoje kraviny. Hoď na to bobek a dělej si svoje, to bude nejlepší. Jestli do CoD dá někdo peníze nebo ne ti může být z vysoka a ani toho druhýho nemusí tvůj subjektivně-zakomplexovaný blitek vůbec zajímat, ať si brečíš jak chceš.
  • Tyhle kecy zbožňuju *15* Standarní odpovědi trollů, kterým došly argumenty... "ty si mi to ale chytrolín" atd atd... nějaký pádný argument, proč tahle hra stojí 60e místo takových 30e co by jí sedly hm ? Copak se hrabe na jiné AAA tituly s obdobnou cenou? Nebo je to jen každoroční skasírování věrných oveček, které přece žádné inovace nepotřebují, když to stále kupují?
  • Nevim na čem jedeš, ale já tu žádnou krabici ani lopatu nevidim...spíš pár trollů, co jen brání svojí hru místo toho, aby se dali do férové diskuze a něco z té hry zhodnotili místo standardního psaní "komu se co líbí" nebo "ty si ale chytrolín"...to sou jen kecy když už dojdou argumenty...
  • Achjo... BOII sem hrál, ale už něhraju, to byla reakce na tvoje klasický "běž si zahrát BOII"...takže proto tu hru hodnotim, žádný rozumy tu nerozdávám...ono mít oči a vidět, co je kvalitní a FÉROVĚ ocenení titul a co ne, nepotřebuju být mudrc... Jo a jen tak mimochodem, ty hraješ MW3 nebo BOII ?
  • To mu nevysvětlíš, máme tu čest se zaseknutou deskou a lopatou v jednom, která má tendence k maňáskování.
  • No tak kvalitní titul by měl mít kvalitní grafiku, kvalitní příběh a kvalitní hratelnost... CoD má maximálně tak dobrou hratelnost, béčkový příběh a na dnešní poměry mizernou grafiku...na to že se honosí tím být AAA titul s cenou 60 eček... Ale co no, komu se to líbí, ať so to koupí...
  • To je teda sentimentální kanel keců, až se jsem z toho údivem posadil. Panáček má nejspíše patent na všeználka. Hlavně, že máš chuť lajnovat ostatním, co mají dělat, mistře...
  • Jasně, ty přepálený efekty jsou úděsný, to je fakt, ale ten engine je alespoň graficky na úrovni, vypadá k světu a proto ho používají i jiná studia (sice v rámci EA, ale co už *2*). Modifikovaný QIII engine, ať vypadá sebelíp, už holt v tomto tisíciletí nemá moc co dělat. Jediná jeho přednost, už není grafika, jako v roce 2003, i když i to je silně rozporuplné, ale především výborná optimalizace, to ale samotnou grafickou stránku netvoří, a hru zase netvoří ani ta grafika, takže vše leží na bedrech přepálenej scénáristů, ale to je jiná pohádka... *1*
  • Jak můžeš vědět, že sou líní se kouknout po jiný hře? Je to jednodušší, prostě se jim CoD líbí, tak si ho kupujou. A že předobjednávaj hned? Proč ne? Pokud má člověk rád nějakou sérii, u který se zatim s každym dílem bavil? Taky to vyjmečně udělám, pokud se jedná o mou oblíbenou sérii (jako například Half-Life). Pro tebe je předražená, pro někoho ta cena může bejt odpovídající. A jestli to hrajou malý děti, kterym to koupěj rodiče? V prvé řadě nafackovat rodičům, kterým je očividně jedno, že je hra třeba od 18+?

Jinak to co je podle tebe KVALITNÍ titul pro někoho jinýho kvalitní není. Je to SUBJEKTIVNÍ, stejně tak názor kdo si zaslouží třeba moje peníze víc nebo míň...
  • Sak oni by to nedokázali, udělat si celý engine od základu :)
  • Když se podíváš na tu grafiku, tak bych řekl že tam zůstalo hodně :) *1* *1* *1* *1*
  • No právě, máš tak málo času *15* na to aby si tu komentoval úplně všechno si ale čas najdeš a to BOII si nezahraješ ale stejně tu budeš rozdávat rozumy o tom jak špatná to je hra.
  • Počítám, že upraví kulový... mě na té sérii vadí ten pocit ze střelby (divný u fps co?!). Zbraně mi připadají jak hračky, a když zasáhnu nepřítele, je to jako kdybych zasáhl péřovej polštář, takový nejapný. Když to třeba srovnám s předevčírem vydaným CoJ Gunslingerem, nedá se to srovnávat, graficky sice plně nevyužívá možností enginu, už kvůli semi-cel-shadu, ale ten pocit ze střelby, ten je tam super.
  • Vidis jak jsou si podobny? Dokonce jsem si je poplet i kdyz jsem s nima delal *1* tak 3.5 ... neni to samosebou oficialni oznaceni ale treba v ToH byl pouzitej... je to defakto trojkovej doplnenej o par prvku ze ctyrkovyho *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit