Přejít na výpis diskuzí
Nový filmeček s vojáky a vetřelci z Aliens: Colonial Marines
28.1.2012 | Petr Poláček
89 příspěvků
-
pecka trailer ale ta hudba nevite kde ju stahnu nebo jak se to menuje??diiiik budu vam vdecny :D
-
-
clint mansell - soundtrack k filmu Moon (podívej se i na film :D)
-
-
konečně hra s vetřelcema bez toho úchyla s plazmovou puškou *14*
-
-
Predátoří jsou lepší než ti černí uslintanci.
-
-
hudba clint mansel-welcome to lunar industries
-
Tak jako filmeček pěknej o tom žádná, ale ten špátný dojem, který mám z videa při reálném hraní už to nezachrání :)...
-
a jeje SEGA *13*
-
Jenom doufám, že ty rádoby cákance krve/kyseliny budou aspoň zůstávat na zdech, případně kyselina leptat (nejlíp to bylo stejně ve starém AvP, tam to bylo fakt vražedné), zatím mi to přišlo děsně sterilní :) Ale alieny mají udělané hezky :)
-
-
Hru ve stylu stareho AVP necekej.Takove hry se uz dneska nedelaji,protoze by to pulka hracu ani nedohrala *2* .
-
-
Me by uplne stacila hra ve stylu AvP2, tam byl aspon nejaky pribeh a kampane vsech 3 ras se prolinaly. Jedine co me tam zamrzelo,ze v podstate zmizeli vrazedni facehuggeri, coz hodne snizovalo atmosferu strachu :-(.
Btw multiplayer s evolution modem v AvP2 se mi hodne libil, skoda ze AvP3 byl dost sranec :(. -
uz techdaa to pulka hracu nedohrala jak to bylo tezky :)
-
-
-
konecne muj oblibeny plamenomet na scene,kez by slo zapalit i prostredi,aspon cast
-
já věděl, že už jsem viděl někde gameplay!:)
http://www.youtube.com/watch?v=NZHA58-_2Eg -
-
Díky za připomenutí. Toho vojáka s umělou nohou jsem si dřív nikdy nevšimnul. Každý den přináší něco nového *1*
-
To už tu myslím dávno bylo...
-
-
právě prto píšu, že už jsem někde viděl gameplay....
-
-
-
Povedenej filmeček, skvěle vybraná hudba, i když mi to něčím tak trochu připomínalo trailer na Dead Island. Teď si jen počkat na to, jestli bude takhle povedená i hra samotná. Ať žijou šmejdi z vesmíru!!! *1*
-
-
Jj, trailer k DI jsem v tom taky cejtil :)
-
-
Sakra, jeste nez jsem si precetl tenhle post,tak jsem tu taky hodil svoji noticku,ze mi to pripomnelo trailer na Dead Island :-). Neco na tom ocividne bude.
-
-
tohle se sice povedlo, ale pokud si vzpomínáte na záběry z hraní, který neměly atmosféru, tak je to úplně jedno, jak pěkně udělaj video...
-
"připomínalo"....scifi film Moon.
-
-
Tak tohle jsou určitě záběry z Wii U verze a já začínám uvažovat o koupi protože pochybuju, že takovou krásnou grafiku PS3 nebo XBOX 360 vůbec zvládnou.
-
-
hlavne jde o RENDER,mas to napsany i v clanku ty grafiko
-
Teď jsem vstal zamračený, protože mám opícu a ty si mi dokázal vykouzlit úsměv na tváři díík :D jinak k tématu... proč by to nezvládl Xbox a PS3?
-
-
*1* Ftipálek
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=BowcXMcQWxI
-