Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    naštastie filmečky na mňa neplatia ... i keď áno, tento sa vcelku podaril (až na ten záver).
  • Vysvětlíte mi někdo proč ma s fyziologického hlediska Alien 2 čelisti?
    • To nevíš že to má na žraní mozků? :-)
    • nejsem nějáký znalec Aliens.. ale mně ta malička tlamička přijde jako takový, zabijacký jazýček.. prostě tam má tlamu místo jazyka, k trochu drsnějšímu rozmnělnění potravy, která je napojena na jícen a vede dál do travicího ustrojí :D
    • MrSanta
      Protože H. R. Giger *3*
    • Mechwarrior_bw
      k popísaniu ich funkcie velkú fantáziu netreba - vďaka nim prekoná povrchovú ochranu organizmov (hrubú kožu) alebo lebku a dostane sa priamo k orgánom, čo je vhodné na rýchle usmrtenie obete alebo vytŕhanie kusov potravy z vnútra tela... Inak dvojité čeluste majú aj niektoré zvierata ako je napr. muréna, i keď fungujú trochu inak.
      • No nevím stejně mne to spíš připadá jako pro cool efekt... Ty vnější, větší by mu mohli bohatě stačit :-)
        • Mechwarrior_bw
          na človeka určite ale nevieš/nevieme proti čomu bojujú na iných planétach :)
    • Protože má asi špatnej žaludek a musí si to pořádně předžvejkat. Stejnej princip jako u krav ale na opak :)
      • Něco na tom bude :) V prodloužené režisérské verzi jedničky, přece Ripleyová najde kapitána natráveného zaživa nějakými enzymy, z čehož lze usuzovat, že si vetřelec své oběti vychutnává v tekutějším stavu.... :))) Jen by mě zajímalo jak to má s vylučováním *3*
  • Krásný ... ale stejně si myslím že na velice atmosférickou klasiku s názvem Aliens VS Predator tohle asi mít nebude.
    • To asi zadna hra s tematikou vetrelcu/predatoru.Jeste ta dvojka byla fajn,pak uz nic moc imho.
  • Hairy_Ass
    K dokonalosti chybělo, aby v tom posledním patře s mariňáky nebyli vítězní vojáci kropící všechny vetřelce kolem, ale třeba poslední z jednotky marně bojující o život nebo pohled na hromadu mrtvol - takhle to na to videu vypadá, jako kdyby byli mariňáci těžce v pohodě. Jinak nemám k videjku, co vytknout: výběr hudby perfektní, animace taky pěkné. 4*
    • Děkujeme za váš názor. Vaše 4 hvězdy jsou podnětné a váš kritický komentář rovněž.
  • Filmeček další komerční tah , filmečky hráčského gurmána nějak nezajímaji jen doufejte že to nebude podělaná konzolovka jako v případě Battlefieldu 3 se skopirovanou tematukou zajima mně final a to asi každého.
  • Walldstein
    ať si filmeček strčej za klobouk a koukaj to dodělat...když sem viděl ten filmeček tak už chápu proč vydání odložili...dělaj na renderovanejch trailerech.. *9*
  • MidnighT91
    Jakej má tenhle filmeček smysl ? sice je pěknej ale mě by spíš zajímalo jestly už předělaly gameplay tak aby to byly alieni jaké známe a milujeme nebo jestly ta hra vypadá furt stejně blbě jako na posledním gameplay videu...
    • Muzes byt rad za to,ze hru odlozili a je tak sance,ze bude vypadat lepe nez na tom gameplay videjku. Zatim si uzij tenhle trailer *3*
  • Tento trailer splnil svůj účel. Na hru se teď začínám těšit.
    Snad to nebude další CoD...Všichni svatí s námi.
  • Generalmagor
    Opravdu povedenej filmeček. *5* Obvzlášt' hudba dobře vybraná ;)
    • Z čeho je ta hudba? já jsem fakt po ránu zpomalenej!
      • Moon!!! 2 minuty mi to trvalo, asi jsem mel ospalky na usich :D
        • a taky jsem si to mohl přečít o dva řádky níž že... :D
  • Veskoslav
    Komu fandit. Asi těm zlým miláškům, co běhají po zdech a milují gejzíry krve při narození:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit