Přejít na výpis diskuzí
Nový filmeček s vojáky a vetřelci z Aliens: Colonial Marines
28.1.2012 | Petr Poláček
89 příspěvků
-
Teď jsem vstal zamračený, protože mám opícu a ty si mi dokázal vykouzlit úsměv na tváři díík :D jinak k tématu... proč by to nezvládl Xbox a PS3?
-
To nevíš že to má na žraní mozků? :-)
-
To už tu myslím dávno bylo...
-
nejsem nějáký znalec Aliens.. ale mně ta malička tlamička přijde jako takový, zabijacký jazýček.. prostě tam má tlamu místo jazyka, k trochu drsnějšímu rozmnělnění potravy, která je napojena na jícen a vede dál do travicího ustrojí :D
-
No nevím stejně mne to spíš připadá jako pro cool efekt... Ty vnější, větší by mu mohli bohatě stačit :-)
-
Protože H. R. Giger *3*
-
http://www.youtube.com/watch?v=BowcXMcQWxI
-
já věděl, že už jsem viděl někde gameplay!:)
http://www.youtube.com/watch?v=NZHA58-_2Eg -
k popísaniu ich funkcie velkú fantáziu netreba - vďaka nim prekoná povrchovú ochranu organizmov (hrubú kožu) alebo lebku a dostane sa priamo k orgánom, čo je vhodné na rýchle usmrtenie obete alebo vytŕhanie kusov potravy z vnútra tela... Inak dvojité čeluste majú aj niektoré zvierata ako je napr. muréna, i keď fungujú trochu inak.
-
a taky jsem si to mohl přečít o dva řádky níž že... :D
-
Povedenej filmeček, skvěle vybraná hudba, i když mi to něčím tak trochu připomínalo trailer na Dead Island. Teď si jen počkat na to, jestli bude takhle povedená i hra samotná. Ať žijou šmejdi z vesmíru!!! *1*
-
Protože má asi špatnej žaludek a musí si to pořádně předžvejkat. Stejnej princip jako u krav ale na opak :)
-
Tak tohle jsou určitě záběry z Wii U verze a já začínám uvažovat o koupi protože pochybuju, že takovou krásnou grafiku PS3 nebo XBOX 360 vůbec zvládnou.
-
Moon!!! 2 minuty mi to trvalo, asi jsem mel ospalky na usich :D
-
Z čeho je ta hudba? já jsem fakt po ránu zpomalenej!
-
naštastie filmečky na mňa neplatia ... i keď áno, tento sa vcelku podaril (až na ten záver).
-
Vysvětlíte mi někdo proč ma s fyziologického hlediska Alien 2 čelisti?
-
Krásný ... ale stejně si myslím že na velice atmosférickou klasiku s názvem Aliens VS Predator tohle asi mít nebude.
-
K dokonalosti chybělo, aby v tom posledním patře s mariňáky nebyli vítězní vojáci kropící všechny vetřelce kolem, ale třeba poslední z jednotky marně bojující o život nebo pohled na hromadu mrtvol - takhle to na to videu vypadá, jako kdyby byli mariňáci těžce v pohodě. Jinak nemám k videjku, co vytknout: výběr hudby perfektní, animace taky pěkné. 4*
-
Filmeček další komerční tah , filmečky hráčského gurmána nějak nezajímaji jen doufejte že to nebude podělaná konzolovka jako v případě Battlefieldu 3 se skopirovanou tematukou zajima mně final a to asi každého.