Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taly si rikam, ze kazdej fanboy si muze v duchu pricist ty svoje 2 body a spokojeny budou vsichni
  • Tak já jsem se k Deus EX dostal před 14 dny cca, a rozehrál jsem zrovna HR, máš s tím snad nějakej problém?
  • Ale s jeho názorem se dá souhlasit. Zaklínač 9/10 spíše než 10/10, proč ne, i přes tu "velikost" má daleko k dokonalosti. Metal Gear Solid jako 8/10 a ne 10/10? Rozhodně ano a proč ne? 8/10 je slušné hodnocení.
  • Hlavně benzínky, bude nový LEVEL k dostání na benzínkách, chtěl bych si jej tam prolistovat a napsat o tom článek!!! *3*
  • už to neber
  • *12* *16*
  • tak esi se rekne Deus Ex a nekomu se vybavi HR tak je jasnej, asi jako ty
  • Hřeje mne u srdce, že rozvoj internetu, stejně jako předtím rozšíření automobilů, tak výrazně pomohl celosvětové psychiatrii. Tolik odborných diagnóz, navíc znalecky udělených a jistě správně vyvozených z tak mála informací, aby jeden pohledal.

    Ale vážně. Stojí Vàm za to hádat se kvůli konzolím a PC? Sežeňte si život. Pokud nejste profesionální hráči či vývojáři, měly by pro Vás hry mít rekreační účinky. Takhle jste jen za kašpary, alespoň pro nezaujaté.
  • TheGGG
    Jistě že ne, eště sem na men*alu neviděl účet na kterým by bylo 20 pc exklusivit s hodnocením 0/10. Účty na kterých měly konzolové hry pouze 0/10 tam jsou vidět často. Konzolisti totiž narozdíl od šáhlých pctardů nemají nějaký hate zapotřebí. Navíc je vtipné, jak automaticky každého s kým nesouhlasíš a má hodně lajků označíš za naklikávače. Jsi jako ti střelení mag*ři z novinek, co když dostanou nějaké mínus, hned za tím vidí spiknutí. Faktem prostě je, že mínusy máš za blbé komentáře a že jsi tu se svým fake profilem jen pro smích.
  • Vždyt ty hry spolu srovnávat ani nejdou, každá je úplně o něčem jiným. Ale za nejlepší stealth hry třeba já považuju první dva Thiefy, potažmo Dark Mod. To jsou totiž pravý stealth hry, který tak opravdu musíš hrát. MGS jsou oproti tomu skvěle nadesignované a propracované akční hry, kde si můžeš dělat všechno možné. Deus je zase jiný. Srovnávat to je zkrátka blbost.
  • Jedinej normální komentář tady
  • del0
    Máš pro to nějaký důkaz, nebo je to jen tvoje soukromá fantasmagorie? *15* Asi těžko. Ale co čekat od děcka, které považuje slova jako moba, omalovánky a hipster za pejorativum a dokonce i za argument.

    Prostě když trpí konzolové hry, tak je to vina nějakých naklikávacích PC haterů s fake účtama, ale obráceně to nefunguje. Double standard hovádko. *15* Pobav mě ještě něčím. Třeba tím, jak si tady na games.cz diskuzích vůbec nikdo nenaklikává, hlavně DS a MGS fanboys. Ty si fakt kašpárek, co si nevidí do huby. *7*
  • delO
    vše jsou naprosto stupidní, subjektivní bláboly, které se dají použít i na Metal Gear a další značky. Plácáš jen prázdnou slámu bez argumentů.

    Zabal to tlouštíku...
  • del0
    "Víš co je docela k popukání? Oháníš se tu naprosto tragickým PC Gamerem."

    Ubohá lež. Nikde sem se nebavil o PC gameru, ale o tom, že Deus Ex se umisťuje vysoko pravidelně v různých ALL TIME anketách, takže si zabal ten svůj trapný pokus o argument.

    "Samozřejmě ceny jsou naprosto invalidní argument, jak jsem zmínil právě na Skyrimu."

    1. I kdybych tohle připustil, tak je to furt méně invalidní, než fanboy báboly o tom, jak je MGS prostě nejlepší hra všech dob, zaručeně lepší než Deus Ex a trapné srovnávání stealth hry s RPG.
    2. Napočítal sem 27-28 GOTY ocenění u Skyrimu, takže bych poprosil nějaká fakta.
    3. Každý, kdo hrál Deus Ex a trochu se vyzná v herní historii (což není tvůj případ, proto ti nic jiného než fanboy plky a hádání se o číslíčkách nezbývá) ví, že Deus Ex byl mnohem přínosnější hra, než nějaký Skyrim - v rámci level designu, herních mechanik, originiality a vůbec skloubení žánrů stealth, RPG a FPS.
    4. Deus Ex je obecně jednou z nejuznávánějších her historie - to je fakt, takže jakákoliv debata o nějakých procentech, o tom, co je lepší a ještě navíc srovnávání rozdílných žánrů je trapnost a ztráta času. *7*
  • TheGGG
    chaotickej možná pro hlupáčka co nehrál jediný díl.
  • TheGGG
    jistě, když pc pakáž jako ty má na me*talkritiku dvacet účtu a dává konzolovým hrám 0/10. Takovejch šmejdů je tam spousta, účty který vznikly jen pro pohejtování konzolových her. Hádám, že když má někdo na hraní jen p2w omalovánky brzy se začne nudit a musí ukájet na metacriticu.
  • delO
    Nezvládáš co? Už ti praská žilka?

    BTW první Metal Gear Solid 94% od recenzentů a 94% od lidí *3*
  • del0
    "Mimochodem, když se oháníš Meta, tak nedávej hodnocení kritiků, ale hráčů.
    Tam totiž Deus Ex 93%, IV. díl MGS pak jede na 87%"

    A MGS 2 má od hráčů jen 8.7. "Pro" hodnocení je 96. Typická přehypovanost těch takzvaných "profesionálních" (lol) recenzí. Další trefné příklady:

    Last of Us - 95 / 9.1
    GTA5 - 97 / 8.2
    Bloodborne - 92 / 8.6

    *Cough Cough*... prostě objektivní konzolové recenze u Soníků. *7* Nejlepší je stejně Tony Hawk Pro Skater 2 pro PlayStation - 98 a 7.6. Tohle mě vždy pobaví. *15*
  • delO
    Ne. Mám na něho copyright.

    Víš co je docela k popukání? Oháníš se tu naprosto tragickým PC Gamerem, který Deus Ex dál do nejlepších her historie(což je pravda), ale že v první pětce je Skyrim a naprosto průměrný Dishonored už nezmíníš. Jsi docela k smíchu :)

    Samozřejmě ceny jsou naprosto invalidní argument, jak jsem zmínil právě na Skyrimu, bohužel jsi poměrně tupý, takže jsi nepoznal naprosto jasný sarkasmus, který by poznal i Jack...
  • del0
    Srovnávat Skyrim a Deus Ex... pokračuj, bavíš mě.*15* Btw, cool avatar, můžu si ho půjčit? Díky. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit