Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • delO
    Přesně tak. Skyrim má těch ocenění ještě více, tím pádem je to daleko lepší hra než Deus Ex.
  • del0
    Metacritic čísla bych ani neřešil. Deus Ex v první řadě vyhrál kolem 30+ různých "best of" ocenění v roce, kdy vyšel a od té doby se pravidelně vyskytuje na nejvyšších příčkách v TOP ALL TIME anketách. Tvrdit, že jakýkoliv MGS je lepší, než Deus Ex a vůbec srovnávat čistou stealth hru s tímto first person RPG unikátem, je komickým výronem diletantismu, o tupém fanboysimu ani nemluvím. *7*
  • pozeram že vavrovi začina poriadne prijebavat, že stale všetko kritizuje *7*
  • del0
    "je poněkud bláznivé to srovnávat s Deus Ex"

Aneb jak si sám sobě nakálet do úst, vzhledem k tomu, že Deus Ex nepatří do žánru stealth. *15*
  • iSpirit
    Jsem rád, že to ani kokosi palmový nezapíráš *3*

Jinak brát to dle hodnocení lidí na MT *15* ? Co jsi dobrého popil?
  • Jack1947
    Opět supr obálka a kdybych byl zatížrn si vylepovat po stěnách plakáty, tak i brej kabát s letopočtem MGS "tak šel čas"... splendid *4* ( o o bsahu ani nemluvě ten je tradičně parádní.).
  • teda pokud se bavíme o Human Revolution *1*
  • Nechci ti nějak do toho kecat, ale Deus Ex tam má 83-84% od hráčů (podle platformy), nevím jestli ses přehlédnul nebo si myslel, že se tam nikdo nepodívá.
  • Veskoslav
    Zklamu tě šášulo. Po tom, co jsi předvedl u Shadowrun a když jsi jenom další nick "konzolistů", co má neustále potřebu řešit všechny a všechno okolo, jsi mi těžce volný. Znalosti máš prakticky taky nulové, hrát si většinu her, co kritizuješ nehrál. Nedivil bych se, kdyby jsi ani jeden díl Deus Ex nehrál. Stejně jako v případě Hnusavce

Mimochodem, když se oháníš Meta, tak nedávej hodnocení kritiků, ale hráčů.

Tam totiž Deus Ex 93%, IV. díl MGS pak jede na 87%
  • iSpirit
    počky dyť jsi psal, že jsi nehrál ani jeden díl, tak jak to sakra všechno víš? *15*

Ty se bereš opravdu vážně nebo je to trolling?
  • Deus Ex není JEN stealth hra - je to RPG, je to akční hra, je to stealh, je to příběhovka, je to solidní sci-fi - a všechno dělá skvěle.
    MGS je pouze stealth hra z vojenského prostředí s chaotickým a nesmyslným příběhem. O několik úrovní pod Deus Ex.
  • iSpirit
    Za prvé tu diskutuješ s lidmi, kteří nemají o sérii ani tucha. Máš tu většinu diskutujících z PC platformy, takže nemůžeš jejich názory brát vážně.

Za druhé bavím se " o laciné matice" což jasně naznačuje můj postoj k čísílkům na MT, ale reakce s MT na takové kokosáky je dle mého nejlepší.

"Pro někoho jsou dokonce obě hry špatné." Proč ne, ale v tom případě je nebaví stealth žánr, což samozřejmě respektuji.
  • Ronox
    Obě hry jsou skvělé a každá nabízí něco jiného. Nějaký čísla si strčte za klobouk. Na Deus Ex mám úplně jiné vzpomínky stejně jako na MGS. To, že je pro mě subjektivně lepší MGS je moje věc, stejně jako ostatních, že mají radši Deuse. Přestaňte už dehonestovat hry procenty. Pro někoho jsou dokonce obě hry špatné. To je co?
  • iSpirit
    http://whatculture.com/gaming/20-best-stealth-video-games-time.php/2
    http://www.gamesradar.com/best-stealth-games/
    http://www.cheatsheet.com/technology/the-top-10-stealth-games-of-all-time.html/?a=viewall

Dominance Metal Gearu ve stealth hrách je obrovská, je poněkud bláznivé to srovnávat s Deus Ex *15*
  • iSpirit
    Troll a naklíkavač? Dobré vědět. Jen mám pocit, že si to myslí jenom Veskoslav, který je sám naklikávač a troll. Proto se ptám Veskoslave?

BTW Můžeme vzít lacinou matematiku Metacritic Deus Ex 90% < MGS IV 94%
  • Mart9
    Bravo *1* *1*
  • Asi to bude tim, ze jsi to nikdy nehral. Nevyjadruj se ke hre, kterou jsi nehral, zbytecne se pak ztrapnujes ;)
  • Fetujes nebo jsou tví rodice sourozenci? Ptám se kvuli tomu, aby clovek věděl, proč ses tak blbě.
  • Už první věta je chujovina. 4. díl rozhodně není lepší jak 1. Deus Ex. Navíc MGS a Deus Ex mi přijde dost debilní srovnávat.

A poslední věta fakt pobavila, když jsi známý trol a naklikavac ve 2 ráno.
  • LEVEL se tentokrát mimořádně povedl, doporučuju. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit