Přejít na výpis diskuzí
Nový model PS Vita bude lehčí, tenčí a vydrží o hodinu déle
9.9.2013 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
A Vita nemá hry? Ne, to jen ty jsi slepej.
-
Amoled displej podle mě zrušili kvůli jeho velmi slabé životnosti.
Edit: a doplnil bych že je důležité za jaké lcd to vymění, třeba super lcd co má htc je možná i hezčí jak amoled -
OLED bylo na Vite snad jediny dobry, co obhajovalo tu cenu. Takze gratuluju k downgrade. Handheld bez her je mrtvej tak jako tak. *1*
-
Nebýt toho nápisu Vita, tak mi to přijde jako původní PSP. S tím rozdílem, že to mě stálo 1800 a hry okolo 150 kč/kus:) Do vlaku ideální zařízení.
-
Jedna věc, co na herním zařízení nechceš, je displej s přemrštěným rozlišením, protože si pak hry v nativním pochopitelně řeknou o mnohem větší porci výkonu. Současnej displej je jemnej dost, jednotlivý pixely na něm nepozoruješ. Cokoliv jemnějšího by bylo bez navýšení výkonu spíš na škodu...
Každopádně jsem docela rád, že mám první verzi Vity. O OLED bych přijít nechtěl. Že je trochu lehčí a hubenější je mi šumák, pořád to bude cihlička. A hoďka navíc by se sice hodila, ale za OLED to nevyměním. A kabel je mi fuk. Je festovní, nevypadává a na druhým konci má klasický USB, takže neřeším. -
Já myslim že jo. Když si na Vitě poprvý něco zahraješ (ideálně něco barevnýho), okamžitě poznáš rozdíl. Má to krásnej obraz
-
Když už tam bude LCD displej tak ať je ve full hd. Aby to byla nějaká inovace.
-
Tak mam takovej pocit, že je tohle nejaký vtip.
-
Se teprve uvidí, ale OLED displej byl na Vitě vážně jedna z nejlepších věcí. Pokud to kvůli ceně nahradí levným LCD, tak ten rozdíl může být obrovský.
-
to to bude vážně tak velký pokles kvality v obraze?
-
Spíš napište o VitaTV.
99 dolarů, hraje PS1, PSP a Vita hry sama od sebe, umožňuje streamovat PS4 hry po baráku + sama streamuje Netflix atd. (i když to odpadá u nás).
https://www.youtube.com/watch?v=_MoTr_-FE0U -
Hraj dál na PC a nepyskuj.
-
tak hlavně že už to není Bumbrlíček *1*
-
Odstranění OLED displaye je trapárna. Čistej obraz a jasný barvy byly na Vitě to nejlepší.
-
Jupí *6* :D