Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chapu, hraju jak se mi chce taky, jestli jde o statistiky "nejlepsich" tak na nich neco bude, asi to bude velice efektivni ale pokud nechces byt prvni v tabulkach, ale uzit si hru nechapu proc kopirovat, aspon ze zacatku bych se na ostatni vysral uplne :P
  • Hru jsem jednou projel na pujcenem uctu od znameho a bavila mne. A po novem patchi kdy sla zmenit obtiznost jsem zacal hru dalsi a bavila mne zase. No bohuzel ucet kamos pak prodal takze mam prd.

Ale ted premyslim o koupi. Uz to nestoji 60$ a je k tomu datadisk ktery je hodne chvaleny. *3*

Jinak zkousel jsem Path of Exile.. no asi to je urcene pro fanosky D2 predevsim.. ja se proste nemohl divat na uplne zakladni vec.. animace behu postavy. To bylo pro mne neprekousatelne kdyz jsem mel postavu furt na ocich. Po par hodinach jsem to odinstaloval.
  • sezona okopcena z PoE..
  • Tady už sem musel dát +, protože D3 je oproti D2 dost ořezané...
  • flash: A muzes to necim podlozit nebo blbe pindas?
  • flash789
    ale jdi ty brepto..
  • takže byl ukraden, ale support blizardu to velice rychle vyřešil, takže vše mám zpět a navíc tam mám vyexpenou postavu na lvl 60 :-D
  • Na tom titulním screenu je Mannoroth ne? To už je na tom Blizz tak špatně, že vykrádá svoje vlastní hry? *8*
  • Zadny talenty, zadny vyvoj postavy, zadny staty, item system z wowka zalozenej na dps zbrane, zadny runy, system gemu pro prvnacky kde ma kazda classa jednu barvu, koridorovy lokace, zadna kostka, dva ruzni jinak pojmenovani paladini, zadny necro, jednorozmerny stackovani dps a ehp.
    Ani jedna vec nema s Diablem nic spolecnyho. *5*
  • Still
    Ale jdi ty brepto *1*
  • D3 neni ani Diablo, ani kvalitni. *3*
  • flash789
    tak to vis, kvalitni hry lidi hrajou dlouho..
  • tohle fakt ješte nekdo hraje *8*
  • tak jsem se chtěl přihlásit na battlenet a zjistil jsem že mě byl ukraden účet, ach jo, to jsem ale jelito
  • solomon.short
    co zdvojnásobili gobliny, nepotkal jsem ani jednoho :D
  • Taky Blizz celkem poladil kompatibilitu s mobilními grafickými kartami. Před patchem jsem musel hrát v okně (jinak black screen) a teď vše jede v pohodě.
  • takze nejlevneji 2 roky po vydani ta hra stoji 550+650 peknych 1200,- *11* *10* *12*
  • Ristoro
    Tady jde o to, že jsem hrál Monka a pasivka, která dávala resisty podle nejvyššího, už není, takže je to nutnost, změnit ten build.
    Jinak souhlasím, kdysi jsem to tu psal, že je lepší jet si svůj build, než okopčený z netu. Ale jak říkám, ta pasivka mi můj build úplně zničila.
  • Když ti tam skočí, tak dej jen F5...přenačte se to a už jí tam nemáš
  • flash789
    a proc..ja hraju porad skoro ten samej build od zacatku co diablo vyslo, menim to jen vyjimecne..kupříkladu ted po patchi jsem nemenil vůbec nic.Proste neznamena ze když něco zmenej a kazdej jak ovce to zacne používat/vyhodi ze to udelam taky:) proste envim, prijde mi smesny když vidim pomalu 1000 barbaru v tabulce jak kazdej jede dw,2h+fire dmg, delam si to po svým anehladam nejlepší build an netu..mam pak z toho vetsi radost, i když třeba na první pricky asi nedosahnu:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit