Přejít na výpis diskuzí
Nový patch pro Diablo III přináší výrazné změny
28.8.2014 | Ladislav Loukota
106 příspěvků
-
"prvních pár stovek hodiny" tak to tě museli rozčilovat ještě více než mě...
-
Jak se tak koukám, tak i pasivky překopali. Takže zase znova překopávat build... Tohle už mě fakt nebaví.
-
Ano jsi Slepák, jestli jsi nepoznal, že pro DIablo 3 použili stejný styl textur, jako má wowko, problém je, že se to absolutně, ale absolutně pro tu hru nehodí...
-
zas to chlapík hrál jen deset hodin, takže zdaleka určitě ještě ani nedohrál základní hru... až dohraje, pak se může rozhodnout dál
-
Jo tak začal jsem později no s Crusaderem:) No výšše bych se dostal předěláním setu, což nemám prostředky, časem dodělám, chtěl bych tam 1-1,2 mega útok mít, ale to by se muselo poštěstit. Brácha si včera hrál se s svým mágem, ale nedopadlo to dobře. Sice útok 1,3 mega, ale healing 42 a tougness 1 115 000, což není ideální *1*
-
Jasan, překvapil mě paragorn lvl a výbava postavy tak jsem se ptal, 980 k dmg je takovej střed u crussadera.
-
Tak priznejme si to, tato hra neni MMO a tak necekej, ze vsichni lidi, krome skalnich grinderu u toho vydrzi neskutecnou dobu. Ja si to prave klidne obcas zahraji obvzlast po takovemto patchi, ale dopredu vim, ze to dlouho nebude.
Dalsi oziveni ocekavej s novym datadiskem. Mel by byt jeste jeden. -
v prvním prispevku pisu..vem to cert..ne?
-
Osobne si myslim, ze datadisk pridava hre spravnou stavu a to prave kvuli riftum a bounty. Zpravidla se ti moc nechce jet jeden a ten samy pribeh porad dokola a nebo behat po mape bezucelne. Bounty a rift ti daji cil a tento novy patch to jeste ozivi.
Patche jako takove to ozivili asi dost, ale myslim, ze bez datadisku by me to tak nebavilo. -
Taky to není moje hlavní postava. A za tu "chvíli" už je tam nahozená setovka, dodělané šutry, takže teď cca 980 000 damage základ, což už není nic moc:)
-
Vyskusal som patch 2.1 a musim uznať, že ma zatiaľ baví. Chcem vyskúšať zajtra seasons. ak chce niekto vediet čo všetko v patchi je, tak odporúčam stránky:
http://www.diablofans.cz/ -
Souhlasim, ze by nektere clanky meli byt popsane podrobneji a video by mela byt jen tresnicka na dortu pro toho, kdo se chce podivat. Kazdopadne ja osobne se nedomnivam, ze anglicke video je prekazka. Muj nazor na jazyk je ten, ze lidi by se ho meli lidi snazit naucit.
Prave anglictina je jeden z hlavnich jazyku vubec, kdyz nepocitam ostatni dulezite oblasti (cina, rusko, jizni amerika). -
No počkej, až budeš mít portál od goblina. Na TIV 29 mega a 4 legendárky *1*
-
Jo chystal jsem se mrknout znovu po tomto patchi, takze se na nej tesim :)
-
Alt? Jinak je to dost nic moc postava dle equipu.
-
A neni to snad jedno?:) Dobre napady se uchyti a spatne ne, takhle to chodi vsude a je to jen dobre. Jinak by jsme doted hrali pouze rts od westwoodu, pokud vubec byli prvni:)
-
To ne, to vím... :D Ale i kdyby to dělal sám Tony Stark, tak mi to přijde nějaký přestřelený... :D
Edit: Jojo, koukal jsem. Ale celkově to pořád vychází na 1200 a já si říkám, aby mě to nepřestalo bavit, za tu cenu. Sice jsem zkoušel ten trial první akt a to mě docela bavilo, ale těžko říct, jestli se mi to rychle neohraje, protože to se mi poslední dobou stává u 90-ti% her... -
Tak jsem si pročetl diskusi a nikdo pořádně nepíše nic k samotnému patchi. Já to včera řádně všechno odzkoušel a musim říct, že je tam mraky nových vychytávek od zobrazování počtu peněz až po některé grafické vylepšení. Koukal jsem, že i nové legendární a setové věci přibyly. Což se příjemné. Co se týče riftů, tak ty mě teď baví nejvíce. Mno a v poslední řadě je teď super, jak je ta akce na 100% gold + a zdvojnásobení goblinů ;) za mě palec nahoru a doporučuji každému!
-
Made in Blizzard...tohle ti myslim unika:)
Ale jinak..hrajes pak zdarma online hru a dostavas pomerne obsahly updaty s novym obsahem zdarma...datac třeba ke Guild Wars staval taky litr..stejnej model..
(digitalni klic pro RoS se da koupit cca za 600) -
třeba proto ze české video neexistuje?