Přejít na výpis diskuzí
Nový patch pro Diablo III přináší výrazné změny
28.8.2014 | Ladislav Loukota
106 příspěvků
-
Diablo 3 = Speech of The Americans
-
takže byl ukraden, ale support blizardu to velice rychle vyřešil, takže vše mám zpět a navíc tam mám vyexpenou postavu na lvl 60 :-D
-
-
Support blizzardu funguje velice dobře!
-
-
Na tom titulním screenu je Mannoroth ne? To už je na tom Blizz tak špatně, že vykrádá svoje vlastní hry? *8*
-
-
no, je to Azmodan, boss 3. Aktu Diabla 3 ... a moc podoby s Manonrothem nepobral :D
-
-
Nechapem naco su tam tony a tony predmetov ked aj tak su mi na dve veci. To radsej mali padat rovno goldy.
-
-
Itemu by mohlo padat min imho. Dneska sem dalo dva rychly rifty a 7legendarek :))) Trochu moc.
-
-
fajn patch..jen kdyby jim všechno netrvalo 100 let..
PS: většina zmen je tak trochu okopirovana z path of exile..ale vem to cert (bezedna health flaska s abilitou, vylepsovani gemu, seasons..) -
-
Ta flaška byla už v původním Diablu II *5*
-
-
tak jiste..ona byla leckde..ale beru v potaz soucasny arpg..a zrovna tyhle dve hry se dost srovnavaj momentalne..
-
-
Každá je o něčem jiném. PoE není moc na opětovné hrání. Chybí tam systém questů. Doteď neodstranili v HC módu lagy a že jsou, takže polovina postav umře na lagování. A v potaz to brát musíš, když Diablo III je nástupce Diabla II, takže PoE to okopírovalo od Diabla II, ne Diablo III od PoE. To je docela rozdíl.
-
-
Detailisto :) Do detailu to funguje všechno krapet rozdilne, a nektere věci se zacinaji dost podobat, me osobne napadlo hned PoE a ne Diablo 2..protoze proste to jsou aktualni hry...jinak hloubat kde byla první bezedna flaska..hmm..panbuvi, vylepsovani gemu a ekvivalent seasons
-
-
v prvním prispevku pisu..vem to cert..ne?
-
A neni to snad jedno?:) Dobre napady se uchyti a spatne ne, takhle to chodi vsude a je to jen dobre. Jinak by jsme doted hrali pouze rts od westwoodu, pokud vubec byli prvni:)
-
-
-
-
-
-
Jak se tak koukám, tak i pasivky překopali. Takže zase znova překopávat build... Tohle už mě fakt nebaví.
-
-
a proc..ja hraju porad skoro ten samej build od zacatku co diablo vyslo, menim to jen vyjimecne..kupříkladu ted po patchi jsem nemenil vůbec nic.Proste neznamena ze když něco zmenej a kazdej jak ovce to zacne používat/vyhodi ze to udelam taky:) proste envim, prijde mi smesny když vidim pomalu 1000 barbaru v tabulce jak kazdej jede dw,2h+fire dmg, delam si to po svým anehladam nejlepší build an netu..mam pak z toho vetsi radost, i když třeba na první pricky asi nedosahnu:)
-
-
chapu, hraju jak se mi chce taky, jestli jde o statistiky "nejlepsich" tak na nich neco bude, asi to bude velice efektivni ale pokud nechces byt prvni v tabulkach, ale uzit si hru nechapu proc kopirovat, aspon ze zacatku bych se na ostatni vysral uplne :P
-
Tady jde o to, že jsem hrál Monka a pasivka, která dávala resisty podle nejvyššího, už není, takže je to nutnost, změnit ten build.
Jinak souhlasím, kdysi jsem to tu psal, že je lepší jet si svůj build, než okopčený z netu. Ale jak říkám, ta pasivka mi můj build úplně zničila.
-
-
-
Ale že to opět trvalo, nicméně zase je D3 o něco málo lepší i když než to bude vyšperkovaný kousek, tak to si budeme ještě muset počkat, a blizzard si se vším dává pořádně na čas :-)
-
Nebyl by to blizzard kdyby neco jako obvykle nebylo ok,season postavu nelze zalozit :D
-
-
Nebude to taky tím, že se ještě nevyhlásila nová sezóna?;) Až se vyhlásí, založíš si novou postavu. Navíc by USA mělo náskok oproti EU, takže se to musí vyhlásit pro všechny stejně a ve stejný čas. Jako ve Starcraftu. Navíc by bylo asi pro tebe těžké přečíst těch pár řádků k tomu a zjistit si, že už zítra to půjde.
-
v patch notes je psáno, že to půjde až od zítřka...
-
-
A nova sezona zacina prave DNES! Vidim to na hardcore demon hunterku. Snad se dozije konce sezony *15*
-
A co textury? Přidali nové textury? Dokud budou vypadat jako ty z wowka, tak to instalovat znovu nebudu...
-
-
Jak z Wowka?Asi slepý jak patrona.Hrál jsi to vůbec někdy?
-
-
Ano jsi Slepák, jestli jsi nepoznal, že pro DIablo 3 použili stejný styl textur, jako má wowko, problém je, že se to absolutně, ale absolutně pro tu hru nehodí...
-
tak textury me uz vůbec nezajimaj..mozna tak prvních par stovek hodin hrani sem si jich vsimal:)
-
-
"prvních pár stovek hodiny" tak to tě museli rozčilovat ještě více než mě...
-
-
-