Přejít na výpis diskuzí
Nový patch pro Diablo III přináší výrazné změny
28.8.2014 | Ladislav Loukota
106 příspěvků
-
Tuto hru este niekto hrava akoze?
-
tohle fakt ješte nekdo hraje *8*
-
-
tak to vis, kvalitni hry lidi hrajou dlouho..
-
-
D3 neni ani Diablo, ani kvalitni. *3*
-
-
Ale jdi ty brepto *1*
-
-
Zadny talenty, zadny vyvoj postavy, zadny staty, item system z wowka zalozenej na dps zbrane, zadny runy, system gemu pro prvnacky kde ma kazda classa jednu barvu, koridorovy lokace, zadna kostka, dva ruzni jinak pojmenovani paladini, zadny necro, jednorozmerny stackovani dps a ehp.
Ani jedna vec nema s Diablem nic spolecnyho. *5* -
-
goat: Ktery z mnou vyjmenovanych nedostatku byl opraven? Napada me jenom koridorovy lokace, datac mohl pridat nejaky lepsi, ale prvni 4 akty zustaly stejny.
Se zbytkem nic nedelali. -
takovyhle věci jim nerikejte, oni jsou radi ze nic nevi, pak se lip kritizuje:)
-
Mi přijde,že ses s tou svou kritikou zaseknul někde v roce 2012. Ale dneska už je diablo o dost dál a datadisk hodně z toho, co píšeš, vylepšil :))
-
Vyvoj postavy je slabej. Mas recht, i kdyz i tohle datáč posilil.
Jinak plno nesmyslu. Kazda classa nema jednu barvu gemu. Koridorovy lokace s adventure modem uz davno nehrozi, craft je mnohem rozvinutejsi nez kostka ve dvojce, stackovani dps uz taky po dataci nefunguje obzvlast na hc bys nehrozil :D atd. -
podlozeny fakt - Diablo 3 není Diablo 2. Napiste si petici o Diablo 2 redux. D2 bylo lepsi. asi bylo..no a?
-
Tady už sem musel dát +, protože D3 je oproti D2 dost ořezané...
-
flash: A muzes to necim podlozit nebo blbe pindas?
-
ale jdi ty brepto..
-
-
-
-
-
-
Pro hráče co neví jestli si pořídit RoS tak když vás bavila trojka tak datadisk určitě bude bavit ještě víc ,pořád to hraje hodně lidí a cena není vysoká, já dával 1k a vůbec nelituji protože to není hra na víkend a ne že se hraje dlouho ale i dlouho baví kdyby ne tak tam nemám všechny classy na 70 ,muže i ženy a 410 paragon a ohledně patche pár novinek tam je ale aby se kvůli němu vraceli hráči do hry tak to asi ne
-
zajímalo by mě, proč na českých stránkách o hrách je anglické video. Naprosto pak postrádá smysl si tady něco číst, když v článku není jediná hodnotná informace a jediné, co informaci podává je v angličtině.
-
-
Souhlasim, ze by nektere clanky meli byt popsane podrobneji a video by mela byt jen tresnicka na dortu pro toho, kdo se chce podivat. Kazdopadne ja osobne se nedomnivam, ze anglicke video je prekazka. Muj nazor na jazyk je ten, ze lidi by se ho meli lidi snazit naucit.
Prave anglictina je jeden z hlavnich jazyku vubec, kdyz nepocitam ostatni dulezite oblasti (cina, rusko, jizni amerika). -
třeba proto ze české video neexistuje?
-
-
To amfus... mozna proto,kdyby si cetl blueposty, ze se budou zapinat koncem mesice kvuli doladeni, jinak D3 hraju porad a s patchem spokojenost.
-
Jinak tady máte, jak vypadá vylepšená dvojka, jak vypadá rift klíč, co otevře další typ riftu a nakonec nové gemy do šperků.
http://imgur.com/a/IUE1x#0 -
-
Alt? Jinak je to dost nic moc postava dle equipu.
-
-
Taky to není moje hlavní postava. A za tu "chvíli" už je tam nahozená setovka, dodělané šutry, takže teď cca 980 000 damage základ, což už není nic moc:)
-
-
Jasan, překvapil mě paragorn lvl a výbava postavy tak jsem se ptal, 980 k dmg je takovej střed u crussadera.
-
-
Jo tak začal jsem později no s Crusaderem:) No výšše bych se dostal předěláním setu, což nemám prostředky, časem dodělám, chtěl bych tam 1-1,2 mega útok mít, ale to by se muselo poštěstit. Brácha si včera hrál se s svým mágem, ale nedopadlo to dobře. Sice útok 1,3 mega, ale healing 42 a tougness 1 115 000, což není ideální *1*
-
-
-
-
-
sezona okopcena z PoE..
-
-
Bylo to uz v diablu 2 a kdo vi kde jinde, ty kopírko.
-
-
A i kdyby bylo okopirovano, tak nekdy je lepsi si vzit to dobre nez vytvorit uplne neco noveho aby se to proste odlisovalo, ale bylo to hrozne.
-
-
-
I pres zajimave zmeny se obavam, ze to dopadne stejne, jak minuly patch a patch pred nim. Cca 2-3 mesice "wow efekt" a pote budou klany zit prazdnotou. Stale mi tam chyby nejaky prvek, ktery by hrace udrzel opravdu dlouhodobe. Nechapejte me spatne, ale myslim, ze sezony to prilis nezachrani.
-
-
Tak priznejme si to, tato hra neni MMO a tak necekej, ze vsichni lidi, krome skalnich grinderu u toho vydrzi neskutecnou dobu. Ja si to prave klidne obcas zahraji obvzlast po takovemto patchi, ale dopredu vim, ze to dlouho nebude.
Dalsi oziveni ocekavej s novym datadiskem. Mel by byt jeste jeden. -
Vždyť na každý Torment je tak 500-600 lidí. A tp ještě před patchem, teď je to cca 800-1200.
-
-
tak jsem se chtěl přihlásit na battlenet a zjistil jsem že mě byl ukraden účet, ach jo, to jsem ale jelito