Přejít na výpis diskuzí
Nový patch pro Skyrim konečně přináší podporu 4GB RAM
21.12.2011 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
Hmmm já doufám že spíš opraví Stuttering 64hz Bug, protože ve first person se to pak dost nechutně kouše...
Fix už na to je http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2581 Ale ta nějak nevím jak bych to mohl sjednotit třeba s FXAA Post Process Injector (asi nějak v d3d9, ale fakt nevím) -
Coze? Skyrim podporoval jen 2GB RAM? To si delate srandu :D Kdyby to vyslo na aprila tak bych tomu vubec neveril ... ja sam mam ve svem zeleze 8 GB ram ...
Kazdopadne aspon neco. Jen jsem zvedav co rozbiji tentokrat :D -
-
Lidi co si kupuji 8Gb a vic nemaji ani potuchy, ze spousta her tolik ram ani nevyuziva. 2gb je celkem normal (to ale znamena minimalne 4Gb ram i pro Win).
-
-
Osobně jsem ani né před měsícem udělal upgrade a vyměnil jsem 1333Mhz 4GB DDR3 na 1600Mhz 8GB a ten rozdíl ve výkonu je rozhodně znát
-Počítač se ztišil, výkon se zvýšil a nyní si to nemůžu vynachválit
ono se to sice nezdá, ale 4 GB je dost málo
např. máte spuštěný web browser , v něm třeba 10 tabu a hned ti to žere 1Gb
pak samozřejmě windows, a každá náročnější aplikace ti žere víc a víc
a když se nad tím zamyslíš, zjistíš že 4GB je málo
navíc nikdo ti nebrání s tou ramkou udělat toto:
http://superspeed.com/servers/supercache.php -
-
Ano, ale to je vec operacniho systemu, jak zachazi s pameti a kolik pameti zabira. Windows pri vetsi RAM ji dokaze vyuzit a proto je samozrejme lepsi mit vic Ram. Ale to nemeni nic na tom, ze spousta her sama o sobe vyuziva prave treba jen tech 2Gb.
-
-
Spousta her ano ale většina novějších už vyžadují (alespoň v doporučených požadavcích) 4GB
- ale aby jsi je pak hrál, (na vyšší detaily) tak pak musíš vypínat naprosto všechno - (browsery ,..)
to je už lepší investovat tu tisícovku do ramek, a máš od toho pokoj na nějakých pár let dopředu
Ale těžko dokážu předpovědět vývoj, třeba za rok 8 GB bude málo :)))) -
-
Reakce na Robotron3:
No jenze kdyz si vemes ze strop hry je 2GB ... tak je to zaloste malo :) Prece jenom hra poradne neumi pracovat s pameti a streamingem (kdyby umela, nema na PS3 takove problemy) Navic prolezes par lokaci udelas jeden dva questy a voala 2GB pryc ... -
Kdyz hra alokuje 2GB tak si myslim, ze u Win staci prave tech 4Gb. Win by mely pamet uvolnit pro hlavni spustenou aplikaci, takze celych 2GB je volnych pro hru. Takze si myslim, ze u hry ktera umi jen 2GB se nejakyho znatelnyho zrychleni clovek nedocka, pokud by mel treba 8GB ram misto normalnich 4GB.
-
-
-
-
-
-
Kdyby se raději soustředili na chyby v questech, kvůli kterým jsou lidé nuceni používat příkazy z konzole, aby bylo možné se ve hře vůbec posunout dál. Myslím, že zrovna na využívání nebo nevyužívání 4GB+ RAM ta hra rozhodně nestojí a jsou určitě důležitější chyby, které by se měly opravit dříve. *7*
-
-
si upad, to je moc prace, questovy npc taky nejdou zabit, protoze by bylo pracny osefovat to jinak
-
-
yes
-
No konečně, snad z toho nebudou chodit mamuti pozpátku či něco podobného *1*
-
Doufam, ze se uz budu moct normalne rozhlizet nahoru a dolu :X