Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • představ si že někdo, třeba já, má silnější počítač než grafickou kartu, takže podpora větší RAM není tak zbytečná... *7*
  • Mohu tento patch nainstalovat na patch 1.4 ? Nebo kvůli tomu musim reinstalovat celou hru a patche nainstalovat chronologicky ?! Díky
  • lidi můžete mi vysvětlit jednu věc??? A zvláště pak vy co tady máte kecy typu "hurá, konečně to bude fungovat"!! Skyrim mám dohrán a za celou dobu hraní mi jednou spadl, jednou zamrzl a jednou jsem narazil na bug, kvůli kterému jsem hledal návod na netu - vyřešeno za 2 minuty pomocí příkazu v konzoli. Jo a abych nedělal dokonalého - jednou jsem se s postavou propadl do skály protože byl špatný model nebo chyběla textura - jinak naprosto bezproblémová hra, ke které se budu dlouho vracet a budu ji hrát znovu! A upozorňuji, že hraju pouze s prvním patchem ;) Takže ten, komu to co 10 minut padá, by se měl zamyslet nad tím, jestli není něco v nepořádku na jeho straně než začně házet špínu na to co mu neběží - ono spousta "expertů" si není schopna udržovat aktuální a nezaneřáděný systém, ovladače atd. a pak se vztekají, že Bethesda mrší hry ;)
  • To jsi tomu moc nedal :), ja hraju porad poprve, TES povazuju za dohrane az kdyz splnim vsechny mestsky questy, venkovsky questy, vsechny questy daedrickych svatini a vsech frakci ke kterym je mozne se pridat a po obeveni alespon vetsiny lokaci na mape *14*
  • http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Rising_at_Dawn

tady to je polopatičtější. Dělal jsem český přepis, ale spadl mi prohlížeč.
  • ja vim draku ale nak jsem to z toho nevycetl jak se toho zbavim ... je tam psano ze se musim zivit ale vubec netusim jak to mam udelat at jsem mackal co jsem chtel tak to proste nejde ... jsem na 4tvrtek urovni upira a neee a neee s tou urovni jit dolu :(
  • Už jsem to tu jednou někde psal. Dokonce tobě.
  • Ahoj lidicky vsem Stastny a Vesely ... Optam se Vas, mel jste, take nekdo problem, jak se zbavite upiri krve ..? Proste za boha nemohu prijit na to, jak se zivit nebo najist, jak tomu ve hre rikaji :-D . Stve me to mam plno dokoncenych ukolu ale nelze je dokoncit, kdyz po me kazdy chudak jde :-( potrebuju radu, jak se toho zbavit .. Dekuji
  • Další voda na mlýny naštvaných davů http://forums.bethsoft.com/topic/1321675-how-can-skyrim-be-so-unoptimized-modders-do-better-job-than-bethesda/
  • smejki
    *7*
  • jo hra je to bezva. běží na mym archaickym počítači dost solidně. grafika umělecky hezká, technologicky zastaralá. hudba krásná. Svět je nádherný, ALE KURŇA MI TO PROSTĚ PADÁ DO WOKEN KDYŽ LEZU Z DIAŘE NEBO Z MENU......uaaaa
  • draci nejsou skriptovaní.
  • Teprv nedávno jsem to dohrál po druhé, třetí bude teprv na plno a s mody :)

Ale dik za tip.
  • Nn teď už si jen budou užívat těch pár vydělanejch miliard, zatímco pár nýmandů v diskuzích si bude představovat jak svou zdrcující kritikou změní svět :)..
  • Na SkyrimNexus je mod ktory umožnuje nabindovať až 40 klaves, vyskušane, funkčne, to by mohlo na začiatok stačiť... *1*
    ...kto hlada ten najde *2*
  • Jeee, huraaa ono to snad jednou bude i fungovat. Skoda, ze ten nudnej, povrchni porad opakujici se obsah asi neopravi *13*
  • Vlastně ani moc nelituju, že jsem si o Skyrim řekl k vánocům... a reálně si ho zahraju nejdřív v druhé polovině ledna... do té doby by mohli opravit ještě pár dalších věcí...
    A to těšení se je taky fajn *2*
  • To bindování mě taky štve, čekám kdo to opraví dřív :)
  • Tak proč to kupuješ když to víš? :P
  • Tohle 100x.
    Skyrim mám rád (Bethesdu už tolik ne) a rád ho i hraju, ale určitě to podle mých osobních preferencí není hra roku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit