Přejít na výpis diskuzí
Nový patch pro Skyrim konečně přináší podporu 4GB RAM
21.12.2011 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
Předpokládám, že mluvíš o RAM... spíš v optimalizaci enginu něco hapruje, když třeba takový Metro 2033 hraju s 60 FPS konstantně. A (většinou) vím co dělám - neběží mi při hraní Skyrimu Photoshop nebo Firefox s dvaceti záložkama.
-
To že má ve hře externí češtinu přece automaticky neznamená, že hru stáhl, takže si dej chytráku facku a už sem raději s takovými názory nelez. *11* (Jestli u tebe neplatí ono známé "podle sebe soudím tebe").
-
tak ma rikat vanilka ?
-
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Vampirism#Cure_for_Vampirism (spoilery samozrejme)
-
chlapi mam problem ... "nevim jak ale moje krev se zmenila na upiri. Na svetle vdy svetelkuju prvni to nikomu nevadilo a najednou tam vsichni po me jdou:( takze veskere zadane ukoly adyjeeeee :-(( vse vzdy vyvrazdim :D .. tak by me zajimalo jestli se s tou krvi neda neco delat..? Dekuji predem za kazdou radu ;-)
-
Já bych rád patch, který rituálně zavraždí to přejmenované gamebryo. Potom se hráčům omluví a bude se chovat jako engine z roku 2011. Mám volnou celou klávesnici a přesto musím používat stupidní favorite list... a bindovat si z toho můžu celých neuvěřitelných 8 věcí.
*slow clap* -
Precizní? Víš co to slovo znamená? Jestli Bethesda v něčem vyniká, preciznost to, alespoň z technického hlediska, určitě nebude.
Já se hlavně těším na to až si kluci vzpomenou že Skyrim prezentovali jako "Epic RPG". Co o to, epické (čti velké), to bylo uspokojivě. Ale Role-Playingu tam opravdu moc nebylo. A ten interface...
"jsou na RPG nejlepší" Brrrr! Jsem se normálně otřásl jak mnou projela vlna nevolnosti. Jestli je Bethesda benchmark pro studia produkující RPG, tak potěš noha. -
Bethesda je nejlepší na marketing a PR, ale na RPG určitě ne. Tím neříkám, že vyrábí šitky. Jejich síla tkví především v tom, že nikdo nedělá stejnou koncepci. Ovšem! Je poměrně zarážející, že je v jejich vlastním konceptu dokázali roznést na kopytech Obsidiani s F:NV.
-
jojo. Na fallout 3 vyšel jediný patch, který opravil asi pět chyb (z tisíce). Ostatní už jen přidávaly podporu DLC a achievementy s nimi s pojené. Oujá!
-
Diky za info :)
-
Bethesda nepatri zrovna k tem, co sve hry opravuje. Morrowind ma chyby jeste dneska. Mluvim jen o chybach znemoznujici dohrat hlavni questy, to plati i pro bloodmoon(eng verze). Moc bych s opravama skyrimu nepocital..
-
Vanilla vole :-) Jsme Češi, ne?
-
Ne, opravdu si všichni nemyslíme, že jsou na RPG nejlepší.
"A myslí že každý znás se těší na jejich další hru" - Kdykoliv někdo požívá žvásty typu "každý, všichni, objektivně apod.", tak se mi chce zvracet. -
bych si skoro až myslel, že si čééče u tej Bethesdy zaměstnanej! :-D
-
díky za tip,mrknu na to
-
Musím říct že studio Bethesda a jejich specializace RPG je tak precizní že díl od dílu jsou lepší.I když na různých PC sestavách muže hra běžet jinak tak každý musí docenit jejich snahu že jsou na RPG nejlepší.....A myslí že každý znás se těší na jejich další hru z edice The Elder Scrolls....
-
to se sekalo uz predtim, i pri autosavu, bethesda aneb dodelej si sam
-
Já hraju na x360 Gamepadu takže myš mi odpadá, když sem to chvilku hrál na myši tak sem si v konfiguračnim souboru tu vertikální osu opravil. mělo to co dělat s Vertikální synchronizací
-
si upad, to je moc prace, questovy npc taky nejdou zabit, protoze by bylo pracny osefovat to jinak
-
Na to vertikální rozhlížení existuje příkaz do konzole, ale už si ho nepamatuju, stačí pohledat na netu. Ja sem ho tam dal hned jak sem hru koupil, protože to odstraňuje i celkový lag myši.