Přejít na výpis diskuzí
Nový patch pro Skyrim konečně přináší podporu 4GB RAM
21.12.2011 | Aleš Smutný
89 příspěvků
-
po nahození několika texture packu jsem se nedostal pomalu ani do hry.. i vanilla padala tak jednou za 3-4 hodiny.. nevim jak u jiných.. mně to pomohlo
-
Kdyby si někdo po Skyrimu chtěl dát Morra, tak nedávno vyšla nová verze Morrowind Overhaul, konkrétně 2.0, která ho celý překopává do hezčího grafického a zvukového kabátku.
Sorry za OT -
No tak atomoví vědci , stále ještě se divíte , že nejlepší hra roku 2011 jaksi dělá z vašeho HW drahé pozlátko ? . Nezoufejte však se dočkáte u dalšího NFS ...
-
JJ ještě zaplatit PR ;)
-
Aha. No třeba tam nějaké vedlejší řešení je. Co wiki?
A nechápu, proč všichni pořád řešíte nějaké subjektivní číselné hodnocení... -
nemůžeš,respective sem vyrubal ty její uctívače,ale pak s tebou mluví ta socha-deadra a tu odkrádlovat nemůžeš a to sou ty věci,co mě na Skyrimu štvou,nemožnost alternativního řešení questu. Bud ten quest odmítnout,nebo jí zlikvidovat,ale to nejde.....jako v dalších 584 questech v týhle hře,moddeři s tim snad něco udělaj,tohle je na levačku. Ta hra by měla právě za tenhle padnej nedodělek dostat tak 8/10....10/10 si zaslouží leda tetris,všechny ty vyhypovaný hry jsou s hodnocenim vedle
-
No nemá každý špatnou pamět ....
-
holt si měl štěstí... já se hrou taky nemám problémy, ale to neznamená, že to musí všem běžet stejně jako mně. *3*
-
Těch 10/10 od zdejšího recenzenta nebylo dáno po zralé úvaze ale pod tlakem nadšení. Jest mu to odpuštěno, protože Skyrim holt takhle na mnoho lidí působí. Ale ve své kategorii je to podle mě nejlepší hra, co v poslední době vyšla a de facto nemá konkurenci ve své kategorii (stejně jako BF3 nemá konkurenci ve své kategorii). Skyrim je především dobrým začátkem pro další rozvoj této hry. Snad se toho Bethesda či spíše komunita pustí a hru ještě vyšperkuje.
-
ono to tak jednoduché nebude... *3*
-
Asi to je PC od PC různý, ale zrovna mně hra bez 4GB modu každých dvacet minut padala. S ním po 100+ hodinách ani jeden CTD.
-
Jo streaming?
-
Jde o to ze si muze hra diky tomu ulozit vice veci do pameti a nemusi porad nacitat a zaroven to urychluje streaming :)
-
To asi byla reakce na mne :)
8GB na houby neni, mam diky tomu rezervu a muzu si dovolit spustit bez nasledku narocnejsi hry a to mi ver ze nektere ti ty 2GB schramstnou hned (treba SR3 si vetsinu veci nahrava do RAM, takze jsem tam jednou mel i 3,5 GB). Kdyz si vemes ze ti system sezere az 2GB (se vsema koninama co bezi na pozadi), tak bych najdnou pekne dohral a spadli by mi windowsi :) -
No nebo můžeš zabít tu ženskou, co ti dala úkol.
-
Na to,ze sa nemozes rozhodovat a mozes byt v tej hre uplne vsetko a nic,som si uz zvykol,nejake RP hranie sa nekona lebo pridem o content,ja mam skor problem s tym,ze ma ta hra v urcitom momentne prestane bavit a to neodvratne,stalo sa mi to aj u falloutu 3 a hier podobneho typu aj ked zo zaciatku by som na tu hru prisahal,ze je to najlepsia hra roku a podobne,cim dlhsie to hram,cim lepsi som,sa jednak stavam supermega borcom co vie robit VSETKO,hra prestava byt absolutne vyzva atd,mam nahratych nejakych 94 hodin a uz to hram len zo zotrvacnosti...
-
mě černota tak srala,že sem ani neměl chuť se tam nějak extra zdržovat,navíc tam po mě všichnni šli,tak sem táhl o dům dal
-
Reakce na Robotron3:
No jenze kdyz si vemes ze strop hry je 2GB ... tak je to zaloste malo :) Prece jenom hra poradne neumi pracovat s pameti a streamingem (kdyby umela, nema na PS3 takove problemy) Navic prolezes par lokaci udelas jeden dva questy a voala 2GB pryc ... -
jediný v čem mě Skyrim naprosto se.re, že nemáte možnost quest odmítnout,nebo ho udělat pro druhou stranu. Sem ten "hodnej" takze zabijet civili pro Boethinu kněžku a jiný questy,který dělat nechci,stejně defacto udělat MUSIM,jinak vám v quest logu zůstanou. Tohle si měli ohlídat,svazuje to hračovi ruce snad víc než koridor v CoD....u open world rpg dát defacto jen jednu možnost řešení je prostě na přes hubu. To že si můžeš vybrat jbudeš kopat za bouřný hávy nebo císařský je slabá útěcha
-
Dohráno, předchozí patch mi občas místo písmena hodil čtvereček třeba v popisu věcí a i jeden drak při létání couval. Spíš by autoři ale měli dostat cenu za největší promrhání potenciálu úžasné lokace- černoty. Když jsem se do ní poprvé dostal, tak mi spadla brada a jen jsem nevěřícně koukal kolem. Naprostá nádhera. Ale pak, když jsem prolezl celou tu obrovskou, nádhernou lokaci přišlo to ono nic, vůbec nic, jen jeden debilní úkol najít 20? rostlinek a projít do věže. Máte taky stejný pocit, nebo mi něco velkého s černotou ušlo?