Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi co si kupuji 8Gb a vic nemaji ani potuchy, ze spousta her tolik ram ani nevyuziva. 2gb je celkem normal (to ale znamena minimalne 4Gb ram i pro Win).
  • ve tvem železe je 8GB ram uplně na houby. A jinak já nikdy neměl s hrou problém. Nikdy sem nepoužil konzoli, nikdy mi draci nelétali pozpátku, nikdy sem neměl problém s rozhlíženim či něco podobného. Na základní verzi hry sem nahrál asi 60 hodin než mi to steam opatchnoval a ani po patchích sem nepoznal rozdíl
  • Nepoškodí tento patch nějakým způsobem nainstalovanou češtinu ve hře? A ještě jeden dotaz, můžu tento patch aplikovat na hru i bez nainstalování patche předešlého? Díky *4*
  • Hmmm já doufám že spíš opraví Stuttering 64hz Bug, protože ve first person se to pak dost nechutně kouše...
    Fix už na to je http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2581 Ale ta nějak nevím jak bych to mohl sjednotit třeba s FXAA Post Process Injector (asi nějak v d3d9, ale fakt nevím)
  • XorxoxTalarius
    Coze? Skyrim podporoval jen 2GB RAM? To si delate srandu :D Kdyby to vyslo na aprila tak bych tomu vubec neveril ... ja sam mam ve svem zeleze 8 GB ram ...
    Kazdopadne aspon neco. Jen jsem zvedav co rozbiji tentokrat :D
  • Kdyby se raději soustředili na chyby v questech, kvůli kterým jsou lidé nuceni používat příkazy z konzole, aby bylo možné se ve hře vůbec posunout dál. Myslím, že zrovna na využívání nebo nevyužívání 4GB+ RAM ta hra rozhodně nestojí a jsou určitě důležitější chyby, které by se měly opravit dříve. *7*
  • yes
  • Masa-san
    No konečně, snad z toho nebudou chodit mamuti pozpátku či něco podobného *1*
  • Doufam, ze se uz budu moct normalne rozhlizet nahoru a dolu :X

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit