Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepoškodí tento patch nějakým způsobem nainstalovanou češtinu ve hře? A ještě jeden dotaz, můžu tento patch aplikovat na hru i bez nainstalování patche předešlého? Díky *4*
    • Kup si tu hru pak nebudeš mít tak blbý dotazy.... Tohle směřuj někam na warez fóra
      • Ale já originál mám ty blbečku *3* Než zase vyplodíš nějakou sračku z té tvojí zabedněné palice, pozjišťuj si inforamce, nesnáším takový tupce jako jsi ty. A píšu sem o radu proto, že už kolikrát se mi stalo, že mi patch hru pokazil, a to jsem originálku měl.
        • Kdyby jsi měl originálku tak by jsi jí měl na steamu a kdyby jsi jí měl na steamu tak bys věděl že hry se patchují automaticky, bez předešlého patche to nejde...
          • To že má ve hře externí češtinu přece automaticky neznamená, že hru stáhl, takže si dej chytráku facku a už sem raději s takovými názory nelez. *11* (Jestli u tebe neplatí ono známé "podle sebe soudím tebe").
          • no ja třeba mám po zkušenostech z bugpatche - u skyrimu aktualizaci vypnutou a mám dojem že tento patch pro českou verzi na steamu ještě není
        • Dvema slovy: Zakaznicka podpora.
          Ty se v hernich forech nedockas...
  • Mohu tento patch nainstalovat na patch 1.4 ? Nebo kvůli tomu musim reinstalovat celou hru a patche nainstalovat chronologicky ?! Díky
  • Jeee, huraaa ono to snad jednou bude i fungovat. Skoda, ze ten nudnej, povrchni porad opakujici se obsah asi neopravi *13*
  • No tak atomoví vědci , stále ještě se divíte , že nejlepší hra roku 2011 jaksi dělá z vašeho HW drahé pozlátko ? . Nezoufejte však se dočkáte u dalšího NFS ...
  • lidi můžete mi vysvětlit jednu věc??? A zvláště pak vy co tady máte kecy typu "hurá, konečně to bude fungovat"!! Skyrim mám dohrán a za celou dobu hraní mi jednou spadl, jednou zamrzl a jednou jsem narazil na bug, kvůli kterému jsem hledal návod na netu - vyřešeno za 2 minuty pomocí příkazu v konzoli. Jo a abych nedělal dokonalého - jednou jsem se s postavou propadl do skály protože byl špatný model nebo chyběla textura - jinak naprosto bezproblémová hra, ke které se budu dlouho vracet a budu ji hrát znovu! A upozorňuji, že hraju pouze s prvním patchem ;) Takže ten, komu to co 10 minut padá, by se měl zamyslet nad tím, jestli není něco v nepořádku na jeho straně než začně házet špínu na to co mu neběží - ono spousta "expertů" si není schopna udržovat aktuální a nezaneřáděný systém, ovladače atd. a pak se vztekají, že Bethesda mrší hry ;)
    • představ si že někdo, třeba já, má silnější počítač než grafickou kartu, takže podpora větší RAM není tak zbytečná... *7*
  • Vlastně ani moc nelituju, že jsem si o Skyrim řekl k vánocům... a reálně si ho zahraju nejdřív v druhé polovině ledna... do té doby by mohli opravit ještě pár dalších věcí...
    A to těšení se je taky fajn *2*
  • Další voda na mlýny naštvaných davů http://forums.bethsoft.com/topic/1321675-how-can-skyrim-be-so-unoptimized-modders-do-better-job-than-bethesda/
  • yes
  • XorxoxTalarius
    Coze? Skyrim podporoval jen 2GB RAM? To si delate srandu :D Kdyby to vyslo na aprila tak bych tomu vubec neveril ... ja sam mam ve svem zeleze 8 GB ram ...
    Kazdopadne aspon neco. Jen jsem zvedav co rozbiji tentokrat :D
    • Lidi co si kupuji 8Gb a vic nemaji ani potuchy, ze spousta her tolik ram ani nevyuziva. 2gb je celkem normal (to ale znamena minimalne 4Gb ram i pro Win).
      • Osobně jsem ani né před měsícem udělal upgrade a vyměnil jsem 1333Mhz 4GB DDR3 na 1600Mhz 8GB a ten rozdíl ve výkonu je rozhodně znát
        -Počítač se ztišil, výkon se zvýšil a nyní si to nemůžu vynachválit

ono se to sice nezdá, ale 4 GB je dost málo
        např. máte spuštěný web browser , v něm třeba 10 tabu a hned ti to žere 1Gb
        pak samozřejmě windows, a každá náročnější aplikace ti žere víc a víc
        a když se nad tím zamyslíš, zjistíš že 4GB je málo
        navíc nikdo ti nebrání s tou ramkou udělat toto:
        http://superspeed.com/servers/supercache.php
        • Ano, ale to je vec operacniho systemu, jak zachazi s pameti a kolik pameti zabira. Windows pri vetsi RAM ji dokaze vyuzit a proto je samozrejme lepsi mit vic Ram. Ale to nemeni nic na tom, ze spousta her sama o sobe vyuziva prave treba jen tech 2Gb.
          • Spousta her ano ale většina novějších už vyžadují (alespoň v doporučených požadavcích) 4GB
            - ale aby jsi je pak hrál, (na vyšší detaily) tak pak musíš vypínat naprosto všechno - (browsery ,..)
            to je už lepší investovat tu tisícovku do ramek, a máš od toho pokoj na nějakých pár let dopředu
            Ale těžko dokážu předpovědět vývoj, třeba za rok 8 GB bude málo :))))
            • XorxoxTalarius
              Reakce na Robotron3:

No jenze kdyz si vemes ze strop hry je 2GB ... tak je to zaloste malo :) Prece jenom hra poradne neumi pracovat s pameti a streamingem (kdyby umela, nema na PS3 takove problemy) Navic prolezes par lokaci udelas jeden dva questy a voala 2GB pryc ...
            • Kdyz hra alokuje 2GB tak si myslim, ze u Win staci prave tech 4Gb. Win by mely pamet uvolnit pro hlavni spustenou aplikaci, takze celych 2GB je volnych pro hru. Takze si myslim, ze u hry ktera umi jen 2GB se nejakyho znatelnyho zrychleni clovek nedocka, pokud by mel treba 8GB ram misto normalnich 4GB.
  • Hmmm já doufám že spíš opraví Stuttering 64hz Bug, protože ve first person se to pak dost nechutně kouše...
    Fix už na to je http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2581 Ale ta nějak nevím jak bych to mohl sjednotit třeba s FXAA Post Process Injector (asi nějak v d3d9, ale fakt nevím)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit