Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ve tvem železe je 8GB ram uplně na houby. A jinak já nikdy neměl s hrou problém. Nikdy sem nepoužil konzoli, nikdy mi draci nelétali pozpátku, nikdy sem neměl problém s rozhlíženim či něco podobného. Na základní verzi hry sem nahrál asi 60 hodin než mi to steam opatchnoval a ani po patchích sem nepoznal rozdíl
    • Já hraju na x360 Gamepadu takže myš mi odpadá, když sem to chvilku hrál na myši tak sem si v konfiguračnim souboru tu vertikální osu opravil. mělo to co dělat s Vertikální synchronizací
    • Na to vertikální rozhlížení existuje příkaz do konzole, ale už si ho nepamatuju, stačí pohledat na netu. Ja sem ho tam dal hned jak sem hru koupil, protože to odstraňuje i celkový lag myši.
      • díky za tip,mrknu na to
    • holt si měl štěstí... já se hrou taky nemám problémy, ale to neznamená, že to musí všem běžet stejně jako mně. *3*
    • XorxoxTalarius
      To asi byla reakce na mne :)

8GB na houby neni, mam diky tomu rezervu a muzu si dovolit spustit bez nasledku narocnejsi hry a to mi ver ze nektere ti ty 2GB schramstnou hned (treba SR3 si vetsinu veci nahrava do RAM, takze jsem tam jednou mel i 3,5 GB). Kdyz si vemes ze ti system sezere az 2GB (se vsema koninama co bezi na pozadi), tak bych najdnou pekne dohral a spadli by mi windowsi :)
    • ty si neměl problém s rozhlíženim? v horizontále se myš chová dejme tomu normálně,ale ve vertikále se rozhlížet-to je děs. Doufám,že to tenhle patch spraví. Skyrim je hra,která bez problému funguje na mym starym železe. Což od vývojářu jen a jen kvituju. Jednojádrovej P4 HT 3,5Ghz,3GB RAM DDR2 a Nvidia 9800GT s 512MB. V pokročilim grafickym nastavení mám všechno na 9/15 a hra je naprosto plynulá-jediný,kdy hra škubala,když sem s bouřnejma hávama osvobozoval pevnosti od císařskejch. Jak tam najednou bojovalo 20,30 NPC tak šel framerate hodně dolů,ale jinak si tu hru se svojí starou rachotinou docela užívám. Zatím mám level 43 a odehraných cca 92 herních hodin a jediný problém s bugem jsem měl,když mě Esbern nechtěl v těch dírách pod cechem zlodějů otevřít tu svojí špeluňku-musel sem stahnout nějakej esbern hotfix. Ale jinak s tou hrou nemám žádné větší problémy, osobně nechápu,co všichni máte s tim, že je hra zabugovaná takovym způsobem, že musíte plnit guesty přes příkazovou řádku :-O to hrajete nějaký stáhlý betaverze ne? protože já to hraju pořád ve verzi 1.00 a jen ten Esbern nechtěl otevřít,jinak všechny questy ok
      • jediný v čem mě Skyrim naprosto se.re, že nemáte možnost quest odmítnout,nebo ho udělat pro druhou stranu. Sem ten "hodnej" takze zabijet civili pro Boethinu kněžku a jiný questy,který dělat nechci,stejně defacto udělat MUSIM,jinak vám v quest logu zůstanou. Tohle si měli ohlídat,svazuje to hračovi ruce snad víc než koridor v CoD....u open world rpg dát defacto jen jednu možnost řešení je prostě na přes hubu. To že si můžeš vybrat jbudeš kopat za bouřný hávy nebo císařský je slabá útěcha
        • No nebo můžeš zabít tu ženskou, co ti dala úkol.
          • nemůžeš,respective sem vyrubal ty její uctívače,ale pak s tebou mluví ta socha-deadra a tu odkrádlovat nemůžeš a to sou ty věci,co mě na Skyrimu štvou,nemožnost alternativního řešení questu. Bud ten quest odmítnout,nebo jí zlikvidovat,ale to nejde.....jako v dalších 584 questech v týhle hře,moddeři s tim snad něco udělaj,tohle je na levačku. Ta hra by měla právě za tenhle padnej nedodělek dostat tak 8/10....10/10 si zaslouží leda tetris,všechny ty vyhypovaný hry jsou s hodnocenim vedle
            • Aha. No třeba tam nějaké vedlejší řešení je. Co wiki?

A nechápu, proč všichni pořád řešíte nějaké subjektivní číselné hodnocení...
  • Mě se z toho začala hra zasekávat při quick savu. OMG!
    • to se sekalo uz predtim, i pri autosavu, bethesda aneb dodelej si sam
  • jo hra je to bezva. běží na mym archaickym počítači dost solidně. grafika umělecky hezká, technologicky zastaralá. hudba krásná. Svět je nádherný, ALE KURŇA MI TO PROSTĚ PADÁ DO WOKEN KDYŽ LEZU Z DIAŘE NEBO Z MENU......uaaaa
  • jbenj007
    Musím říct že studio Bethesda a jejich specializace RPG je tak precizní že díl od dílu jsou lepší.I když na různých PC sestavách muže hra běžet jinak tak každý musí docenit jejich snahu že jsou na RPG nejlepší.....A myslí že každý znás se těší na jejich další hru z edice The Elder Scrolls....
    • Zayl
      Precizní? Víš co to slovo znamená? Jestli Bethesda v něčem vyniká, preciznost to, alespoň z technického hlediska, určitě nebude.

Já se hlavně těším na to až si kluci vzpomenou že Skyrim prezentovali jako "Epic RPG". Co o to, epické (čti velké), to bylo uspokojivě. Ale Role-Playingu tam opravdu moc nebylo. A ten interface...

"jsou na RPG nejlepší" Brrrr! Jsem se normálně otřásl jak mnou projela vlna nevolnosti. Jestli je Bethesda benchmark pro studia produkující RPG, tak potěš noha.
    • smejki
      Bethesda je nejlepší na marketing a PR, ale na RPG určitě ne. Tím neříkám, že vyrábí šitky. Jejich síla tkví především v tom, že nikdo nedělá stejnou koncepci. Ovšem! Je poměrně zarážející, že je v jejich vlastním konceptu dokázali roznést na kopytech Obsidiani s F:NV.
      • Nn teď už si jen budou užívat těch pár vydělanejch miliard, zatímco pár nýmandů v diskuzích si bude představovat jak svou zdrcující kritikou změní svět :)..
        • smejki
          *7*
      • Tohle 100x.
        Skyrim mám rád (Bethesdu už tolik ne) a rád ho i hraju, ale určitě to podle mých osobních preferencí není hra roku.
    • Cahir
      Ne, opravdu si všichni nemyslíme, že jsou na RPG nejlepší.

"A myslí že každý znás se těší na jejich další hru" - Kdykoliv někdo požívá žvásty typu "každý, všichni, objektivně apod.", tak se mi chce zvracet.
    • bych si skoro až myslel, že si čééče u tej Bethesdy zaměstnanej! :-D
  • Ahoj lidicky vsem Stastny a Vesely ... Optam se Vas, mel jste, take nekdo problem, jak se zbavite upiri krve ..? Proste za boha nemohu prijit na to, jak se zivit nebo najist, jak tomu ve hre rikaji :-D . Stve me to mam plno dokoncenych ukolu ale nelze je dokoncit, kdyz po me kazdy chudak jde :-( potrebuju radu, jak se toho zbavit .. Dekuji
    • Už jsem to tu jednou někde psal. Dokonce tobě.
      • ja vim draku ale nak jsem to z toho nevycetl jak se toho zbavim ... je tam psano ze se musim zivit ale vubec netusim jak to mam udelat at jsem mackal co jsem chtel tak to proste nejde ... jsem na 4tvrtek urovni upira a neee a neee s tou urovni jit dolu :(
        • http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Rising_at_Dawn

tady to je polopatičtější. Dělal jsem český přepis, ale spadl mi prohlížeč.
  • Pethulla
    Tak aby Skyrim uměl pracovat se 4 GB vyřešil už jeden z prvních modu.
    • ales.smutny
      Také to v článku píšu...:)
      • Pethulla
        Aaah a hned v první větě. Mea culpa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit