Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Zkusil sem to postnout na US fórum a někdo mi to smazal :|
  • Takže ta argumentace že by lidi s vetším monitorem byli zvýhodneni, je výmysl nebo fail? Já tomu nerozumím ale zajímalo by mne to, protože s tímhle argumentem se setkávam často
  • Asharak
    na 1x1 bys měl vidět stejně jako na 1 000 000 x 1 000 000, takhle je to dělané. Pro poměr stran se hra roztahuje, nebo si zapneš originál s černými pruhy.
  • Na EU fóru asi moc nepochodíš, z mé zkušenosti vývojáři pořádně čtou hlavně US fórum. Zkus to plácnout jako dotaz do toho PTR vlákna co má odkaz na konci článku, nebo alespoň na US General fórum.
  • Lidi, kteri nemaji za rodny jazyk cestinu nepisou takto.
  • Nemluvim o gramaticke presnosti, ale o vyznamove presnosti.
  • Napsal si to dvakrat, protoze nemas nejmensi tuseni co znamena "whatever" a odprezentoval ses jak naprostej retardek z Karlova chatu. Tak bych to asi shrnul. Tvuj prvotni prispevek dale nema cenu jakkoliv rozebirat, jelikoz reflektuje uplne stejny IQ jak ten dalsi.
  • Napr. kdybych hral Zaklinace v rozliseni 800x600 a pak na monitoru 4000x2000, tak v tom druhem pripade bych videl vic ze sceny?
    Chapu ze v dobe kdy vysel Warcraft 3, to asi melo logiku. Ale dneska je full hd rozliseni 1900x1200 standard, takze by to mohli locknout na toto rozliseni. Aby kvuli par lidem co maji predpotopni pocitac, nekazili zazitek vetsine. A bral bych aby nekdo kdo ma ultra hd (4k), nebo vic monitoru nebyl zvyhodnen. Kazdopadne prizpusobovat hru pro nejake predpotopni rozliseni mi prijde pitomost.
    (I kdyz co mi vime na cem hraji cinsti farmari, pro ktere je hra delana)
  • Absolutní souhlas. Ale Blizz se k tomu vyjádřil, že zoom bude stejný pro všechny (i na větších monitorech), aby nikdo neměl výhodu většího přehledu o bojišti v MP... :/
  • Pleteš se, poslední Warcraft, který udělali suprově byl Frozen Throne... Všechny další hry byly do WoW, tedy do jiné hry ;)
  • když už mluvíš o přesnosti kde jsou interpunkce?
  • Kdyz si tak projizdim screenshoty, tak remaster asi nebude zadny problem, protoze drtiva vetsina modelu a textur je uz ve wowku *1*
  • Page Down ftw
  • Nebreč a radši si to zahrej, a nebo tu nepleť ostatní, díky moc.
  • owny
    http://imgur.com/a/qdcJ4
  • Spades
    Jen škoda, že patch nelze aplikovat na českou verzi. *13*
    Jsem z těch co si potrpí na originál, ale zrovna Wacraft 3 v češtině je srdcovka. Strávil jsem víkend tím, že jsem se pokoušel naroubovat české MPQ na anglickou verzi a bez úspěchu.
    Prostě patch 1.27a na 1.28 nelze opatchovat a MPQ kompatibilní nejsou.
    Kdyby měl někdo úspěch, prosím podělte se o zkušenosti.

EDIT: Můžete mě kdyžtak prosím podpořit na Battle.Net fóru? Děkuji
    https://eu.battle.net/forums/en/bnet/topic/17616673098#1
  • Asi toľko k vydaniu Warcraft IV
  • Zrzzek
    Napíše příspěvek do diskuze, protože nemá sebemenší náladu komunikovat *1*
  • Fraizer_cz
    hele je to ten patch 1.28 co vyšel v dubnu nebo je to něco novýho?
  • Krescz
    Blizzu došlo, že poslední warcraft, který udělali dobře byl WOTLK a jelikož potom nehorázně dokakali celej lore tak zkouší oživit W3. Tohle bude první krok. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit